Dagen efter

Jag var verkligen mitt inne i en ångestattack när jag skrev igår och ser i alla fall lite klarare på saker och ting idag. Samtidigt har jag ännu inte tagit min antidepp-tablett idag.

Anni, tack för din kommentar, det stämmer ju det du skriver.. jag är i samma situation... hur kan jag komma till din blogg..? Om du vill dela med dig av bloggen får du gärna maila mig användarnamn till [email protected]. Har velat svara dig många gånger men inte kommit åt..:) Vill du inte så är det självklart helt ok och fortsätt gärna dela med dig av dina kloka synpunkter på mina inlägg oavsett. Det uppskattas!

Blev lite senare hemfärd från jobbet idag. Såna saker kan verkligen ställa till det för mig (även om det bara handlade om 25 minuter senare...) Slängt i mig maten nu, känns som en sten i magen. Snart kommer sambon hem en sväng innan han ska till familjeterapin.

Till Ångestmonstret: snälla släpp taget, orkar inte med dig mer!

Kommentarer
Postat av: S

Skönt att det känns lite bättre idag. Hoppas du har en bra läkare som du kan diskutera saken med. På lite längre sikt kanske det skulle vara bäst ändå med en medicin som fick dig att må bättre?! Lycka till. Kram.

2011-03-08 @ 14:51:12
Postat av: Jenny

Till S: tack för dina ord. Ja, det känns något bättre idag och jag ska definitivt prata med en doktor om medicineringen. Vill ju inte vara deprimerad heller.. då klarar man ju inte ta tag i problemen. kram på dig.

2011-03-08 @ 15:30:35 / URL: http://bortomljusochmorker.blogg.se/
Postat av: My

Jag säger samma sak till ångestmosntert. Kan vi inte bara ta varsin klubba och slå ner den jäveln en gång för alla? Visst skulle det kännas skönt?



Kram på dig!

2011-03-08 @ 16:20:39 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Ida

Tack för din kommentar. Man är ju inte allt man känner, så sant!

Kram

2011-03-09 @ 18:20:59 / URL: http://HTTP://FIGHTFORLIFE.BLOGGSIDA.SE
Postat av: Ida

Ja vi får äta vad vi vill när vi vill! Jag håller på dig! Hur mår du idag? Kämpa på!

Kram

2011-03-10 @ 09:52:31 / URL: http://HTTP://FIGHTFORLIFE.BLOGGSIDA.SE

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus