Överätning

Haft en rejäl överätning på mackor och äppelpaj idag. Fan fan fan fan!!!!! Hur ska jag agera nu? Jag har lämnat den här perioden sååå långt bakom mig så detta är som en chock för mig. Det är inget att ha. Det kan jag verkligen säga. Så som jag mår nu, vill jag inte må inom en överskådlig framtid igen. Visst, återfall får jag väl räkna med. Men faaaan också! (ursäkta språket)


Tog er på orden...

...och pratade faktiskt mer öppet med min terapeut. Känns bättre idag än många andra gånger efter terapin, så tack för era råd Linda och My!

Känner mig något bättre idag. Nu är det snart Dr Phil (haha tittar alltid på det). och snart börjar en ny säsong med Förkväll! Det ser jag fram emot. Skriver kanske mer sen eller imorgon. Det har varit en bättre dag idag och jag och sambon har tack vare att han slutat tidigare idag nu ätit korvstroganoff m ris. Gott. Kram på er fina ni!

Skit också...

Kände det redan när jag gick och la mig igår att jag var förbannat trött och att nattens sömn förmodligen inte skule hjälpa.. Och nej, mycket riktigt, jag gick hem från jobbet efter halva dagen idag utan att berätta något för nån. Så det är väl bli upptäckt och ingen vet var jag är.

Imorgon fyller jag år.
Mamma hade messat och frågat vad jag önskar mig och om de (hon och pappa) kan komma och fira mig imorgon. Hela jag skrek nej. Så jag ringde och sa att jag inte ska fira imorgon. Kanske i helgen. Att jag inte önskar mig nåt.

Får så dåligt samvete. Pallar inte fylla år nu. Pallar inte träffa mina föräldrar och särskilt inte äta något tillsammans med dem. Men visst. Jag hade säkert klarat det. Precis som jag klarade gårdagens födelsedagskalas hos min sambos bror och hans sambo. Jag åt förrätt, huvudrätt, efterrätt. Samt fika. Stängde av känslorna fullständigt. Mår så otroligt dåligt nu... är riktigt på väg ner i botten igen i måendet. Pallar ingenting. Jag hatar mig själv så mycket och vill inte känna så längre. Tar inte ens upp ämnet med min terapeut. T o m där gör det för ont. Hatar när hon pratar om normalvikt. Kan knappt ens skriva det. Tårarna forsar. Hon skulle bara plåga mig ännu mer med massa sånt snack! 

Kan inte bara mina känslor för mig själv ändras? Eller är jag så fet som jag tror och känner att jag är???????????? 
Ta mig härifrån....


Många inlägg idag...

Känner ett stort behov av att skriva av mig idag. Ikväll ska jag och sambon äta färska räkor, vitlöksbröd och dricka vin har vi bestämt. Och jag har mått väldigt dåligt idag, satt och grät i bilen innan när vi var på väg till en affär. Mår verkligen skit över mig själv, hur jag ser ut. Tänker att det är en omöjlighet för mig att vara lycklig så länge jag ser ut så här. Fick mig att tänka på det Tretusenggr skrev i sin blogg; jag vill inte bli frisk, jag vill bli smal. Är det så jag tänker och känner? Men på nåt sätt vet jag att det finns en nyckel i det hela; att släppa kontrollen. Att må så otroligt dåligt över varje måltid, är det verkligen nödvändigt?

Hur yttrar sig kroppshatet för er? Är det bara jag som tycker det är jobbigt att duscha? Som inte kan ha annat än pösiga byxor, eller ev smala byxor om jag kan ha en stor skjorta, tröja el tunika ovanpå. Jag kan inte sova naken som jag alltid gjorde innan, för jag hatar att känna min hud mot täcket och känna kroppens konturer. Att motivera sig att äta är otroligt svårt när man ser sin pluffsiga kropp. Jag har dessutom vägt mig flera gånger och inser att siffran inte längre är siffran hos en smal person. Det gör så ont. Fan.

Andra inlägget för dagen

Tidigt jag var uppe i morse.. nu är det några timmar senare och jag har en konflikt inombords. jag och sambon var och handlade innan och jag köpte lite godis. Saken är den att jag faktiskt inte ätit godis på flera veckor egentligen. Och har inte haft nåt sug heller. Så nu mår jag givetvis skit. Tänk om jag blir beroende igen?!? Vill inte vill inte. Ångrar det där godiset. men det kan väl inte varit så farligt? Nä, usch, ska bara strunta i de här tankarna nu. Kan inte jag bara äta lite godis utan att bry mig?! Som människor utan äs oftast gör? Jaja..

Tidig morgon

Jag sitter i mörkret i vårt vardagsrum. Dagen börjar gry. Jag dricker en kopp kaffe och funderar över livet.

Igår somnade jag olycklig, i förrgår somnade jag olycklig, dagen innan dess också.

Jag försöker fundera ut vad det är för känslor och tankar som ryms i mig just den stunden och liknande stunder. Det är viktigt i terapin jag nu genomgår, att sätta ord på sina tankar och känslor. För det är ju de som får mig att reagera på ett, oftast, självdestruktivt sätt. 

Men allt jag kan komma på att svara min terapeut har hittills varit: jag är tjock. Jag tänker att jag är tjock, jag känner det och jag känner skam. Jag är trött och känner en känsla av att inte orka mer. Jag är trött på mat och kropp. Livet har förlorat sin mening för mig (vilken mening det nu skulle vara, djup som jag låter). Tryggheten, beständigheten, den barnsliga glädjen över att det är helg, den pirriga känslan i magen när jag tittar på min sambo, glädjen i att göra sig iordning för fest och dricka ett glas vin under tiden. Allt det är BORTA!!!

Men är det verkligen borta? Kanske går det att hitta igen? Men fan.. hur??? Tar terapin mig dit? Mitt kämpande och tänkande och fokuserande på maten och regelbundna vanor? Tänk att bara för en enda dag få vara glad och avslappnad igen. Åh vad jag vill det!

Helg igen...

Läget är sådär just nu. Det går i och för sig rätt ok med maten, äter regelbundet. Håller i med rutinerna. Men mår faktiskt inte så bra. Har mycket ångest, känner mig faktiskt mer deprimerad nu än jag gjorde för någon vecka sen. Vet inte hur jag ska komma ur det heller. Går ju på varenda terapibesök. Sköter mina scheman, allting! Men jag känner att jag inte är med på tåget. Typ att tåget lämnat stationen men jag står kvar på perrongen.

Livet går på, men jag finner ingen glädje i det. Inget känns värt nåt, ungefär så. Det är faktiskt skitjobbigt att ha nya vanor! Att inte finns trösten, ångestlindringen och glädjen i maten på samma sätt. Eftersom jag inte tar till hetsen utan istället äter utspritt över dagen blir det liksom ingen kick. Det blir bara en lång utdragen ångest/depression... när kommer det kännas lättare? Orkar inte med att bara tänka på mat mat mat, vikt vikt vikt, kropp, kropp, kropp. Blööööö...

Det var ett tag sedan jag uppdaterade, har varit mycket nu. Mest på jobbet, så därför har jag varit helt död på kvällarna. Nu är helgen kommen... vi är bortbjudna på söndag. Till min sambos bror och hans sambo (som är hypermegasmal). jag är skitorolig för detta. Känner ingen lust alls. Hur ska jag göra? Ibland bara önskar jag att någon kunde komma och styra över mig och bestämma över mitt liv. För jag orkar inte alltid med alla beslut.

Idag hände något...

...som inte hänt på länge. Åkte hem tidigare fr jobbet för att hetsa. Och varningssignalerna fanns där.. jag kände hur orken bara rann av mig. Blev extremt okoncentrerad, kunde inte fokusera på jobbet. Och då slog det mig; men herregud, jag tänker ju på hets, på mat, på att jag vill hem och va ensam och äta..! Fan också... I surrender. Jag tog beslutet att följa känslan denna gången. Inte bra.

Men gjort är gjort. Lyckades stoppa innan jag fick värsta ångesten, vilket säkert märks. Känns inte så allvarligt. I alla fall inte just nu.

Tack till dig Ida som kommenterade "Snälla, hjälp"-inlägget jag skrivit. Ska låna den boken! Tack så jättemycket för tipset. Vidare vad gäller böcker har jag nu beställt ännu en bok av Gisela van der Ster och en annan kvinna (jag har kopierat från Bokus) Den heter "På väg":

Sara Moum , Gisela Van Der Ster

"Lättläst och personligt komplement till Gisela van det Sters Mattillåtet. När man håller på att bli frisk från en ätstörning behövs ständiga påminnelser och mycket peppning för att inte falla tillbaka i invanda mönster. På väg är en hjälp i det arbetet, när vänner, anhöriga eller behandlare inte finns på plats. En liten bok i A6-format att ta med sig överallt!"

 Ser fram emot att läsa denna, jag behöver verkligen hjälp nu för att inte falla tillbaka. Som jag nästan gjort idag.
Måste kämpa vidare... måste måste måste!!!


Jag fortsätter...

Kvällen igår var jobbig, men nu känns det lite bättre. Och japp, jag fortsätter på den linje jag följt så länge, men känner mig lite naggad i ändarna. Känner mig också som i ett fängelse, att jag inte kommer härifrån (rent psykiskt). måste liksom bara fortsätta, köra på. Blir rädd så fort jag tänker framåt på dagarna. Vet att jag blir hungrig igen, måste äta igen. Medveten närvaro är det som får rädda mig, ska bara komma ihåg att öva på det.

Har visst mens igen. Märks att kroppen är förvirrad, eller försöker återhämta sig. Detta ger en konstant svullen känsla som är skitjobbig när man lider av äs. Så fort jag äter nåt kommer också svullnaden.

Dessutom har jag märkt en annan sak: jag är öm. Speciellt på armarna. Kan liksom t o m säga "aj" när min sambo nuddar mig på armarna. Vet inte om det är huden eller musklerna.. What is that? Hmm... hormonellt?

Har bränt mycket pengar denna månaden, över 4 000 bara på kläder och skor. Inget ovanligt. Det är mitt största intresse (i brist på annat). Jag har massor av kläder. Och då menar jag verkligen massor. Min syster hade loppis häromsistens, och jag tror att jag också ska fixa en sån.


Min enda tanke just nu

Jag vet inte hur länge till jag klarar av att vara såhär tjock.

Är förbannad på sambon också. Efter att han kom hem igår har jag verkligen insett hur j-a svårt det är för mig att äta tillsammans med andra. Mitt självförakt bara växer. Känner mig ännu mer misslyckad (som om jag kunde känna mig mer misslyckad än vad jag alltid gör...). Jag känner mig otroligt obekväm. Ångesten bara stiger. Han kommer hem här och lagar massa mat. Jag blir så förbannad..! Det är skitjobbigt att ha en massa mat i huset. Min "kontroll" (dvs äs kontroll) upplevs försvinna all världens väg.

Jag trodde jag hade kommit längre, men nej. Jävla skiiiiit! Är så upprörd nu. Varifrån kommer alla dessa känslor? Jag förundras över styrkan och intensiteten. Tänk om man vore lika lycklig som man är olycklig... det skulle ju vara en helt ENORM känsla!

Snart inte ensam längre

Min sambo kommer hem en dag tidigare... dvs ikväll istället för imorgon kväll. Och han vill "ha mig", längtar efter mig osv. Men just nu är jag bara trött. Känner mig tjock. Det förstör så mycket i samlivet! Jag kan bara släppa loss om jag känner mig smal, annars har jag jättesvårt att mysa. För att inte tala om slappna av... Jag försöker hela tiden tänka på att bara för att jag tycker att jag är tjock och ful och hatar mig själv så gör inte han det. Han tycker ju tvärtom. Men det är svårt att inse det och försöka se sig själv med hans/andras ögon.

Terapin går i övrigt sådär. Har svårt att fokusera just nu och svårt att se vad jag får ut av det. Men det är bara att fortsätta. I ur och skur, i med- och motgång...

Bättre dag idag!

Japps, idag mår jag tusen gånger bättre. Tack snälla ni för kommentarer och stöd som värmer!
Jag har varit hps terapeuten idag och vi har gjort kedjeanalyser på senaste tidens självskador. I DBT så är det främsta målet att inte skada sig (genom att t ex skära sig, svälta, hetsa, kräkas etc). Att skära sig är det första som bearbetas innan fokus kan läggas på ätstörningen. Så nu ska jag verkligen försöka allt för att inte ta till rakbladen. Jag vill arbeta med ätstörningen, så jag blir frisk någon gång och kan göra annat i livet än att tänka på mat och kropp. Det är bara att jobba på! På torsdag träffar jag de andra härliga tjejerna i DBT-gruppen, vi är en riktigt harmonisk grupp på 5 stycken, som alla bidrar med olika saker och egenskaper.

Jag försöker att inte tänka på den där mannens kommentar igår. Han förtjänar inte att jag ska gräva ner mig och gå bakåt i min rehabilitering. Jag ska bara skita i honom nu!!! Han är en riktig idiot anser jag, fast jag på ett intellektuellt plan fattar att han egentligen trodde det han sa var en uppmuntrande och positiv kommentar och att han inte har en aning om mina problem (att förlåta kanske kan hjälpa mig att komma över det han sa). Men han har i alla fall inte med min kropp och privatliv att göra och därför ångrar jag att jag inte sa till honom att jag inte tycker det är ok att han kommenterar mitt utseende. Det är INTE ok!!! Nä nu vill jag inte skriva mer om det, känner ångesten vara farligt nära nu...

Min terapeut frågade mig vad jag måste göra för att inte skada mig själv ikväll och förutom det självklara vi skrev ner (äta middag och kvällsmål) så sa jag att jag behöver tala om för mig själv att jag duger. Jag behöver inte vara smal eller vältränad (och är jag det så duger jag ändå!). Hon sa att jag då måste försöka att fokusera på andra saker än det yttre. Och nu tänker jag fundera på vad det skulle kunna vara för mig.
Fruktansvärd eftermiddag

Kan inte med ord förklara denna eftermiddagen. Jag har mått så otroligt dåligt pga en kommentar från en idiot:
"Har du gift dig? Du ser rundare ut, innan var du så smal.."

Halva arbetsdagen förstörd. Jag mår skit, skit, skit. Allt för en kommentar. Allt för nerver som är på helspänn. Kläder som är för små... allt allt allt. Hade telefonkontakt med min psykolog. En kollega som satt vid mig och försökte lugna mig. Fick i uppgift av min psykolog att slänga rakhyvlar och äta kvällsmat när jag kom hem. Jag vet inte hur jag klarade det men jag gjorde det.

Önskar det kunde slutat där, men nej. Åkte fram till affären och köpte rakhyvlar. och nu sitter jag här, precis som igår. Det hjälper inte att skära sig. Jag känner mig skit i vilket fall. Saknar den glöd jag hade för bara några veckor sedan. Fick ju en kommentar om det och det är sant. Jag vill verkligen hitta tillbaka dit. Hitta framgångsfaktorerna.... först ut och slänga rakhyvlarna. Jag får bara ärr. Måste prova andra sätt när ångesten tar tag i mig... Jag hade ändå tillåtelse att fram till 22:00 ringa min psykolog på mobilen. Men nu är det för sent och jag har hört att man inte får ringa när självskadan är gjord. Så nu sitter jag här. Hur mår ni? Ska kolla in tilll er.

Låt mig få sova... please...

Om bara typ 3 tim så ska jag gå upp och göra mig iordning till jobbet... härligt... suck.


Läs med omsorg

Det är konstaterat nu att jag är inne i en väldigt dålig period. Jag vill inte trigga någon och därför ber jag er som skadar er själva att vara försiktiga om ni läser vidare. Av samma anledning som det, enligt mig, är oansvarigt att lägga ut bilder på sig själv och klaga på att man är tjock, fast man vet att man är smal, så vill jag varna innan ni läser vidare så att ni inte själva kastas in i någon typ av självskadebeteende/förvärrar ett självskadebeteende.

Jag har precis halvt om halvt lämnat en ångestattack. Skär mig ofta nu. Åkte fram till affären och köpte kirurgtejp och plåster innan jag började. Det är fruktansvärt kluvet för mig just nu. Samtidigt som jag kämpar med maten så brottas jag med ångesten. Framförallt framkallas den av två saker just nu: ensamheten och för små kläder. Måste slänga allt som tillhör mitt förgångna för det hjälper mig inte att komma framåt... Gråter varje dag nu. Fan vad jag är ensam!!! Det är skitjobbigt faktiskt. Ni bloggvänner är de enda jag har (och att ni finns är jag otroligt tacksam för). Det är helt tyst i vår lägenhet. Min tuss och hunden är iväg på äventyr och har roligt och här sitter jag.. med tejpade handleder som skvallrar om hur dåligt jag mår.

På något vis är det också det jag framförallt vill med skärandet; att nån ska upptäcka hur dåligt jag mår. Kanske fråga, kanske bry sig, kanske ge mig en kram. Alla har slutat bry sig sedan jag gick upp i vikt. Detta smärtar minst lika mycket som det ger ångest. Varför bryr sig ingen? Detta låter troligen otroligt självömkande och det är verkligen ingen attraherande egenskap. Men detta är min blogg, här vill jag erkänna hur jag känner. När ska den onda cirkeln öppna sig och släppa ut mig till nånting bättre?


Snälla hjälp?

Idag har jag massa funderingar;

För det första, jag har absolut ingenting att göra. Igår var jag iväg på ett större shoppingcenter och funderar på att åka dit idag igen. Men nu är det så att jag vet att min bror och hans fästmö ska dit idag. Jag hade gärna gjort dem sällskap, men vågar inte fråga om jag får följa med. Och det är precis det som vi sysslar med i DBT:n nu. Relationer. Att inte vara så rädd för ett nej, att våga fråga. Jag är ju rädd för att brorsan ska känna sig tvingad att ta med mig och svara ja fastän han/de inte vill... (jag vet ju hur jag själv känner och är ibland när någon frågar och jag egentligen inte vill).

Fundering nr 2 är motion. Hur gör ni? Jag vågar inte röra så mycket på mig, dels av rädsla för att jag ska bli manisk och dels av rädsla för hungern som kommer. Motion har alltid lett till en förvärring av äs för min del (svält/hets osv). Hur ska man tänka?

Fundering nr 3 är vad jag vill kontra vad kroppen vill. Hatar när kläderna blir för små. Jag har normalvikt, men ändå ger sig inte kroppen, jag går upp i vikt. Varför är den så fläskig och svullen? Så fort jag äter upplever jag att magen svullnar upp. Detta leder till panik hos mig och att jag hatar att äta, förbuden växer och varje måltid blir en hård kamp! Why?? Min terapeut har sagt att jag kan äta utan att gå upp i vikt! Men nu tvivlar jag på detta..:( Ljuger hon? Jag tycker att nu när jag äter mer regelbundet borde min kropp ha stabiliserat sig för länge sen och inte ge mig såna svårigheter att tampas med?! Snälla hjälp. All den här ångesten över maten och motionen tar snart död på mig. 

Att leva sitt liv för sig

Såren från igår svider än. Inga djupa sår, men jag funderar över det. Självhatet. Och hur mitt liv har blivit så egentligen. I morse innan sambon åkte iväg för att va borta i en vecka så tänkte jag på hur bra hans liv är (det vill säga utifrån my point of view). Han tar vara på sig, tar det lugnt, gör det han känner för, sysslar med sina intressen. Helt enkelt njuter av livet. Och helt plötsligt kände jag mig irriterad och kanske lite avundsjuk. Jag vet att ingen kommer rädda mig utom jag själv. Alla andras liv löper ju på. Det är bara mitt som hakat upp sig/går på repeat eller vad man nu väljer att kalla det. Och fy fan vad det känns bittert! Faktiskt!

Well.

Jag skött maten mer än ok den senaste tiden, förutom lite smått nu. Valen av mat blir sämre (why?? jag bara undrar). Inget godis eller så, men knappast fullkorn heller...Men som Gisela van der ster säger; vår kropp behöver all sorts mat. Så jag försöker inte gräva ner mig utan ta dag för dag nu. Det måste gå!

Under flera år har jag inte haft någon mens. Jag har faktiskt många gånger glömt av att det är något man som tjej "ska" ha. Konstigt kanske, men allt blir en vardag. Så för ca tre veckor sedan kom den. Bara så. Utan att jag egentligen gjort något annat än att äta regelbundet. Känns konstigt. Känner mig hormonell :P Jag var fruktansvärt nere dagarna innan den kom. Och när det väl gjort det fattade jag ju varför jag mått så otroligt dåligt psykiskt de dagarna. Jaja, bara en parentes. Känns även det bittert på något sätt. Men jag försöker att inte rota djupare i ångesten som mensen innbär för mig just nu. Jag orkar faktiskt inte bry mig!

Idag har jag varit iväg och shoppat. Det blev en vinterjacka från MQ (Bondelid), boots (Skopunkten), en top på Åhlens med puffärm, samt min älskade mineralfoundation från Id Bare Minerals.En 'sån där' dag....

Japp, idag mår jag verkligen verkligen skit. Idag har den emotionella stabiliteten försvunnit. Varför? Massa olika orsaker:

 1. min sambo åker iväg imon, kommer sakna honom, vara ensam när jobbiga tankar kommer, har inga vänner att träffa och umgås med...det är verkligen sant. Jag har inget umgänge, ingen som ringer mig, som jag kan ringa (förutom min syster då..)... Visst låter det patetiskt? :( Saknar faktiskt någon att ringa och skvallra med. Att skratta med, att shoppa med, bara hänga med. Ha roligt tillsammans med!
 2. pratade med min syster innan.. vi pratade om modé, vad vi passar och inte passar i. Jag skojade bort lite att jag hatar min kropp och det är något jag får leva med. Då sa hon att hon tycker jag är "jättefin". Och jag dog. Kände hur mina tårar trängde fram. Jag hatar det! Hatar det!! Vill inte höra att någon tycker jag är "fin"; Fin är likamed "inte smal". Hatar det....så mycket....
 3. vägde mig. Vill inget hellre än att gå ned i vikt!!! Men det är ju inget alternativ längre. Det är uteslutet för mig. Jag FÅR inte det. Fan fan fan fan fan fan fan. Hatar mig själv och min kropp. Varför kämpar jag? Varför matar jag mig själv regelbundet varje dag? Jag hatar ju mig själv. Så mycket!

Sitter nu här med svidande, blödande handleder och tårarna forsande nerför kinderna.
Har ännu en händelselös helg framför mig. Fylld med självhat. Och regelbundna måltider.

Mycket på kort tid

Tack alla för att jag är välkommen tillbaka i bloggsfären:) Jag fick en kommentar av dig Ellinor att det verkar ha hänt mycket sedan jag bloggade för några veckor sen. Och ja, det har det faktiskt gjort. Jag har tack vare sommaren, resan till London, terapin och ett jävlar anamma verkligen börjat komma in på rätt spår. MEN det är faktiskt långt kvar än. Jag är fortfarande otroligt rädd för att äta tillräckligt mycket, har komplex för min kropp, skär mig ibland i ångestattacker, överäter osv osv. Men det går stadigt på rätt håll. Jag är mycket mer emotionellt stabil, och jag måste säga att jag faktiskt tror att det beror på att jag slutat med den antidepressiva medicinen. Shit.. i början hjälpte den mig och jag inbillade mig att den gjorde nytta sedan med, men faktiskt har jag blivit otroligt mycket bättre sedan jag slutade med den (gjorde det i mitten/slutet av juni nåt sånt).

Förutom den emotionella stabiliteten så har jag börjat tillåta mig mer och mer varierad kost och jag vill här säga ett stort tack till Gisela van der Steer och hennes fantastiska bok "Matillåtet"! Shit vilken bra bok!! Har ni läst den? Det måste ni! Jag köper vartenda ord hon säger och inser att min kropp faktiskt är jäkligt smart och att den kräver det den behöver. Att den är så komplex och behöver en massa saker. Jag mår sååå mycket bättre tack vare den boken.


Äntligen!

Äntligen äntligen äntligen fungerar vårt internet. Kan inte med ord säga hur mycket jag faktiskt saknat att kunna vara uppkopplad. Snacka om att man är beroende...
Under tiden som har gått sedan jag kunde uppdatera regelbundet har jag arbetat hårt på mitt tillfrisknande. Jag äter regelbundet, tillräckligt, samt mer och mer varierat osv. Kämpar på med DBT. Innerst inne mår jag sådär... allt jag gör kan jag alltid göra bättre känns det som och därför har jag svårt att verkligen ge mig själv credit för det jobb jag nu gör. Min terapeut hjälper mig lite med den biten, men jag vet inte vad jag förväntat mig? Jubel, applåder, ett härligt liv som väntade på mig?

Faktiskt när man inte ha ätstörningen för att hantera ångesten så börjar man ifrågasätta mycket. Helt plötsligt ser man sig själv, just där man är, just i det liv man har. Jag börjar sakna att gå ut, att träffa massa kompisar (shoppa med, gå ut och äta med, festa med). Jag menar, nu dricker jag faktiskt t o m alkohol igen och känner en sån stor lättnad att jag faktiskt får det! Ju mer jag tillåter mig själv, ju mer börja jag rasera den mur av förbud som så länge omgett mig och helt plötsligt finns hela världen öppen för mig!

Jag vet, det låter löjligt, men det är precis så det är. Snart ska min kille iväg en vecka och jaga.. och vad ska jag göra då? Innan hade jag förmodligen sett fram emot att kunna hetsa ifred i flera dagar, men nu känner jag ingen längtan eller sug efter det längre. Så nu måste jag ju fylla det tomrummet och det är inte lätt! Jag vill så mycket! Kanske bo i en stad med stort utbud, ha jävligt bra lön och bara kunna shoppa, göra skönhetsbehandlingar, gå ut och dricka vin efter jobbet någon kväll. Jag har funderat på att anmäla mitt intresse för att jobba inom utbildningsenheten på jobbet. Resa mycket och jobba med grupper som jag älskar! Ska nog göra det...

Är ni kvar alla som jag följde innan? Hur mår ni? Ska kolla läget hos er nu.
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus