Godmorgon!!Vi har fortfarande ingen uppkoppling ute på landet och på sätt och vis känns det bra. Jag tror att jag kommer att fortsätta att vara frånkopplad mediabruset ett tag och ha ett tillfälligt uppehåll (som jag redan har) av bloggen.

MEN jag tänker på er därute varje dag<3 Och jag hoppas att ni känner hopp och tro om framtiden. 

Maten fungerar bra för mig, jag äter "i princip" allt nu (pasta och ris är svårt fortf, så det blir mycket potatis!! haha). Det funkar också bra med Voxran. Har för tillfället en bra period måendemässigt även om det svajat VÄLDIGT mycket den senaste tiden. Har inte heller fått någon terapitid ännu, men antar att det kommer å det snaraste.

Nu har jag möte. Tänker på er<3

Frånvaro i bloggsfären

Som ni säkert listat ut så har undertecknad fortfarande ingen uppkoppling med yttervärlden! Jag börjar vänja mig och får se hur mycket bloggande det blir framöver. Oavsett vad så finns ni i mitt hjärta<3

Igår fick jag träffa min läkare och ska börja med Voxra. Erfarenheter någon? Eller är Risperidon att föredra..?

Jag har vägt mig (helt mot mina principer med andra ord)! Och ja, jag har nu normalvikt. Det känns hemskt på ett sätt, men mest känns det så jäkla bra. Nu är viktuppgången överstökad och det är istället självkänslan jag måste jobba med, och alla mina matnojjor som finns kvar. Min depression osv... Därför har jag nu bestämt mig för att börja i terapi igen. Så blir det!!

<=(",)=>

Fortfarande

Tänker på er! Har fortfarande ingen uppkoppling fixad, så får uppdatera snabbt på jobbet. Jag hoppas så himla mycket att ni mår bra<3

Jag mår ok. Är rätt trött och har svullna ögon med mörka ringar som bekräftar detta 8)

Jag upplever mig mindre deprimerad nu än jag var senast och det är skönt.

Daaark!!

Jag sitter på jobbet just nu och passar på att slänga in ett kort inlägg medan jag kan. Saknar er som tusan, bara så ni vet<3

Allt flyter på i vardagen som vanligt, käket osv (med en del undantag!). Men min depression blir allt värre och jag tänker ständiga tankar om att jag "inte orkar mer". Alltså inte att jag vill dö, utan att jag inte orkar med hur jag har det just nu i mitt mående, att jag inte vill må så här fruktansvärt dåligt.

Jag förstår inte riktigt vad jag gör för fel som inte mår bättre trots att jag nu har normal vikt osv. Jag har flyttat till ett underbart hus och har ett bra förhållande. Det känns som att med dessa förutsättningar är det inte berättigat att må dåligt/vara nedstämd!

Jag ska träffa läkare om typ två veckor och tänker då ta upp frågan om ny medicin (SNRI istället för SSRI).

Lördagen den 19 maj ska min bror gifta sig och jag har köpt en klänning med ärmar på. Hur ska jag kunna träffa alla och må som jag gör nu??

Förresten! Jag fick frågan angående om min sambo inte märker min hetsätning, när jag håller på samtidigt som han är utanför fönstret och klipper gräset. Svaret är att han inte behöver undra, för jag berättar det när han kommer in/hem.

Kramar i massor till er!!!<3

Uppdatering och muffins i mängder

Hej godingar, fy vad jag saknat er och internet kan jag säga! Det har nu visat sig att vi saknar täckning för mobilt bredband (som vi har) i vårt nya hus..! Snacka om att detta måste åtgärdas snarast. Så ja, jag har känt mig ÄNNU mer som en dinosaurie de senaste dagarna haha:) Men Linda, jag håller med dig fullständigt; jag vill inte heller vara något annat än det.

Med andra ord så har jag inte kunnat gå in och läsa hos någon om hur ni mår och vad som händer:( Jag hoppas allt är ok där ute. Och jag kör lite småuppdateringar från jobbet när jag är här, innan vi fixat nytt internet.

Jag mår helt ok annars, det har varit mycket jobb med flytten. Jag har haft två mindre hetsätningar i huset allaredan. Igårkväll var jag stressad över att återgå till jobbet idag och låg i sängen med täcket över mig och mumsade chokladmuffins i mängder medans sambon var ute och klippte gräset.. Sedan blev det till att återse toastolen igen och det gick trögt..

Kram @-->--
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus