Helt ok dag

Hade möte med chefen idag. Vi har haft en väldigt öppen dialog kring min problematik och jag har pratat med henne om min syn på mig själv, tjockkänslan, önskan att vilja gå ner i vikt, ångest, trötthet, antidepp etc. Hon frågade hur det är med mig nu, med ångest och så. Jag sa att jag ju under en tid bytt och trappat upp min antidepressiva medicin. Att jag överlag mår bättre (hade ju panik ett tag då jag hetsåt och gick upp i vikt av den förra medicinen och mådde skit), men nu har den nya medicinen fått mig avtrubbad på nåt sätt. Jag bryr mig inte lika mycket. Är trött, orkar inte röra på mig lika mycket, men jag känner också hur jag bryr mig mindre och mindre om det faktiskt. Det är rentav skönt att inte känna motionspress längre. Jag måste inte gå upp tidigt för att hinna ut och gå innan jobbet. Det är så gött att bara sova lite längre på morgnarna, ta det lugnt, gå ut en liten sväng för hundens skull. Känns skitskönt ärligt talat.

Jag har ju under en tid själv dubblat min dos av antidepp då min doktor inte är det minsta involverad eller bryr sig om varken dos eller typ av medicin. Min sambo vet om detta faktum. Men jag har sagt att jag ska stanna nu vid 40 mg. Är det någon som läser detta som vet om det är lagom att stanna där?

Jag känner iaf ett lugn jag inte kände innan.. och det är underbart.

Chefen avslutade vårt möte idag med att säga att hon tycker jag är väldigt smal. Detta tycker jag är konstigt. Jag har normalvikt nu, jag är inte alls smal! Visst jag är inte stor heller, men absolut inte väldigt smal. Jag går ju runt och skäms för att jag gått upp i vikt. Det är konstigt hur ens bild av sig själv inte kan stämma med hur andra ser en. Jag blir så osäker av det. Känns konstigt på nåt sätt. Samtidigt blev jag glad. Sjukt egentligen... önskar att jag egentligen inte brydde mig. Jag är livrädd för kommentarer om min vikt (iaf ev kommentarer kring viktuppgång).

Har ätit bullar idag som vanligt. Det är min drog. 

Kommentarer
Postat av: Lillamy

Vilken antidepp har du?

Är det ok om jag länkar till dig förresten?. Kram kram!

2010-04-27 @ 23:40:53 / URL: http://www.mysinrerum.blogspot.com
Postat av: Jag själv

Hej tjejen! Det är helt ok att du länkar. Jag funderar själv på att länka lite, så kommer man lätt åt de man följer..:) Hur kommer jag åt din blogg förresten..? kram

2010-04-28 @ 17:00:05 / URL: http://bortomljusochmorker.blogg.se/
Postat av: ingela

Det beror som sagt vilka anti-depp du äter, de har olika styrka för olika sorter. De jag äter, som är lite speciellt för bulimi, de kan man äta upp till 60mg på

2010-04-28 @ 19:11:42 / URL: http://zariaza.blogspot.com
Postat av: Della

Hej!

Det beror på vilken medicin du äter som sagt. Jag själv käkade Sertralin, SSRI-preparat och hade som mest 75 mg, började på 50 mg. En kompis till mig tar 100 mg om dagen, så dit har du några mg kvar.

Jag tror det är lugnt, när jag skulle trappa ner min dos sa min läkare att jag kunde göra lite som jag ville, öka och sänka dosen efter behov och så.

Men vilken pissig läkare du har som inte verkar bry sig!!

Kram

2010-04-29 @ 12:40:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus