Ameh!


Rudolf med röda mulen??                          Jenny??

BÖÖÖÖÖÖL!! Katastrof. Först skriver jag hur bra det går och hur bra jag mår och sen moffar jag i mig semlor, fiskpinnar, lasagne och massa mjölkchoklad tills det sprutar ur öronen (och ur min stackars matstrupe)!!

Det är riktigt lyckat verkligen. Men suck, skitsamma!!!!!!! Jag har iaf haft 2,5 kanonbra dagar och det kan bli fler, det är jag säker på.

När jag kom till jobbet i morse började en massa tankar och efterföljande känslor brusa i kroppen. Jag motstod impulsen att åka hem direkt utan satte mig på möte med andra skyddsombud i regionen. Om jag kunde koncentrera mig??

ÖHH..??

Inte det minsta såklart! Ätstörningen matade mig med tankar som "mina armar är fläskiga", "jag är ful", "de andra tycker att jag är sorgligt inkompetent", "vilket skämt jag är", "låren flyter ut på stolen", "jag är lat och äcklig". Väldigt motiverande och upplyftande tankar eller hur?! Riktigt KONSTIGT att jag börade må sämre och sämre eller?

KNAPPAST! Så vid lunchtid åkte jag hem (med rast på vägen för att köpa med mig diverse "godsaker" givetvis!). Och sen hängav jag mig fullständigt åt precis det jag ska försöka mitt bästa att INTE hänge mig åt!!!!!

Så är det. Sån är den fina sanningen. Men nu är det kväll och det närmar sig kvällsmat. Den SKA intas. Sambon kommer hem snart så jag kan beklaga mig för honom och få stöttning att gå vidare. Känner mig något modfälld.

Tänker på er! @-->---

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det är grymt att du iaf har haft några dagar som varit bra! och som du säger - det ska bli fler. Skit i att den här dagen gick snett, gjort är gjort och imorgon ska det bli en bra dag. Du klarar det, jag tror på dig! <3

2012-03-05 @ 18:09:13 / URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
Postat av: Anni

Vägen framåt är sällan spikrak. Du har allt fler bra dagar och med tiden kommer du att lära dig att känna igen varningssignalerna och göra något åt det i tid.

KRAM

2012-03-05 @ 21:03:34 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Anonym

2 steg framåt ett steg tillbaka.

Du är grym i vilket fall! Hoppas dumtankarna låter dig vila nu, dom är du inte värd. Du är värd fina tankar och känslor. Du borde tänka bra saker om en sådan fin människa som dig själv :) Det gör jag, hihi.

Upp på banan igen, du fick smaka på hur det var att ha flera bra dagar på raken, inget säger att du inte kommer få flera bra dagar nu i framtiden! KRAM

2012-03-05 @ 21:20:27 / URL: http://coconat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus