Ledig

Idag är jag ledig, japp japp. Måltiderna är motiga men äter ändå såklart. Hatar det. Försöker tränga bort de deprimerade tankarna och trycka undan dom i nåt gammalt skyffe. Annars är risken stor att jag själv gömmer mig i ett sådant och kniper ihop ögonen tills dess att jag slipper känna.


Drömde inatt att jag hade jättebråttom för att hinna med ett tåg, men att jag hade en jättetung ryggsäck på mig som gjorde det i princip omöjligt för mig att skynda mig. Alltså jag var så himla stressad! Riktigt jobbig dröm.

Har nu nyss kommit hem från thailunch med sambon (mitt förslag! buhuuuhuuuuuu). Var även med honom hos kiropraktorn i morse.


Jag med basker, avspeglad i väntrummets fönster.

Om det är vatten eller kroppsmassa jag lagt på mig återstår att se. Vågen slängde jag ut i morse. det gör för ont!!! Lika bra att spotta på skiten och slänga den i soporna.

Hepp heeey!

<3

Kommentarer
Postat av: [kampen tillbaka]

sv; JA, vi fortsätter..någongång måste deet ljusna,lr hur! det måste det göra ,annars helvete!

puss<3

2012-01-05 @ 16:33:59 / URL: http://mergimebytyqi.webblogg.se/
Postat av: Johanna Brunnberg

Det är lite läskigt hur drömmar faktiskt kan spegla ens liv.. Skitbra att du slängde ut vågen vad fan ska du ha den till?! Den kan dö! <33

2012-01-05 @ 17:42:25
Postat av: Ida

Bra att du slängt ut vågen! Den ger dig INGET annat än ångest, eller hur? VArför leva ett liv följt av siffror? Skit i vågen och lyssna till dig själv <3

2012-01-05 @ 21:02:41 / URL: http://fightforlife.bloggsida.se
Postat av: Mary

Vad starkt att du slängde ut vågen! Önskar jag kunde göra samma sak. Skulle vara kul att höra de framsteg du gjort sedan du bästämde dig "på riktigt" att bli frisk? :) kramar!

2012-01-06 @ 09:40:18 / URL: http://amatorfilosofen.wordpress.com
Postat av: H (Bull & Jag)

Modigt av dig att skippa vågen! Jag har som mål att våga göra detsamma innan det här året är slut, men det känns avlägset.

Kram!

2012-01-06 @ 14:38:25 / URL: http://bullochjag.blogspot.com
Postat av: Linda

Hipp hipp hurra för att du är så duktig idag. Är så imponerad och slänga vågen!! Stort steg, hoppas du själv kan se vilka enorma framsteg du gör dag för dag. Det är åt h-vete jobbigt men du ger inte upp. Stor applåd till dig för det

Är så stolt över dig.

Kraaaaam

2012-01-06 @ 16:22:22 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus