Lilla vovvsingen!!

Gomorgon<3

Jag mår bättre. Och det är jag jäkligt glad för. Dessutom började morgonen dramatiskt och jag fick annat att tänka på än mig själv och mina småbekymmer!

Det var nämligen så att vi gjorde leverpastej här hemma igår.


Det blev riktigt gott..!

Sambon hade tagit upp späck från frysen till detta. Vår vovve var ensam hemma under dagen och ja.. ni kan säkert lista ut resten!

När sambon kom hem "saknades" över ETT HALVT KILO späck!! Hon hade alltså på något sätt sträckt sig upp på diskbänken och fått tag i några av bitarna.

Hela kvällen här igår bubblade det i hennes lilla mage och när jag vaknade i morse låg späcken prydligt uppkastad på golvet i hennes sovrum och hon tittade upp på mig och såg ynklig ut!! Ååå.. fy fan, mitt hjärta bara brast, tänk vilken pärs för henne och få upp dessa stora bitar och mängder!!! De hade inte smält någonting.. Usch..


Älskar dig!

Jag bara kastade mig över henne (eller ja alltså inte fullt så våldsamt som det låter haha) och kramade sönder henne nu på morgonen. Sen "sanerade" jag rummet och hon ligger fortfarande däruppe och vilar (annars brukar hon alltid vara före mig ner i köket och kräva frukost om morgnarna). Jag vet ju så väl att det inte tjänar till att tycka synd om en hund (då utsänder man ju så svag energi), men mitt hjärta brister verkligen när sådant här händer<3

Blev visst ett helt inlägg om detta. Otroligt intressant för er haha! Men ok. Jag har bråttom idag så får försöka titta in till er lite senare. Undrar hur ni har det. Jag har fått ett upprag av chefen att se över en av våra kundprocesser i organisationen. Detta ska jag göra tillsammans med en tjej på ett annat kontor. Så jag tar mina matlådor och åker dit idag! Yes yes!

Tycker om er! KRAM@-->--

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hund.... Jag är livrädd för hundar! haha.. hur mår du? Storkram! Tänker på dig <3

2012-02-29 @ 08:54:15 / URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
Postat av: Hanna

Åhh jag är oxå livrädd för vovvar!! Men ack så söt din lilla gos är!



GOTT med egengjord leverpastej!! Älskar det!



Kram

2012-02-29 @ 09:19:36 / URL: http://vagtillfrihet.blogspot.com
Postat av: --

Åh stackars liten! ^^ vad glas jag blir oxå av att läsa om någon som verkar vara vettig med sitt förhållningssätt till hunden :P men vem kan egentligen låta bli att tycka synd om dom när dom är ynkliga och trasiga.. fast man vet att man borde.. aja, haha hoppas du får en bra dag! kram

2012-02-29 @ 09:38:01 / URL: http://notontop.bloggplatsen.se
Postat av: Helle (Bull & Jag)

Stackars lille hund! Hoppas hon mår bra nu. Mina föräldrars ena hund var precis på djursjukhuset i flera veckor pga olämpligt matintag. Fast här snackar vi inte leverpastej utan en fjärdedels dörrmatta, vedträ, strumpor och plastflaskor. Ja - hunden är totalt wacko ;).



Kram

2012-02-29 @ 13:35:53 / URL: http://bullochjag.blogspot.com
Postat av: Linda

Åhhh stackars stackars vovve :( hoppas hon mår bättre nu. Men så gott med hemagjord leverpastej, slår köpt med hästlängder.

Tänkte på det du skrev att det var så synd om vovven som ätit en massa och sedan kräkt upp allt osmält... hmmm låter bekant. Är vi mer djuriska vi med äs kanske? Går mkt mer på instinkt och inte alltid så eftertänktsamt.

Kram

2012-02-29 @ 14:57:07 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: S

Men stackars lilla hjärtat. Och jössenamn va söt hon är!

2012-02-29 @ 20:22:56 / URL: http://fartenilivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus