Hetsfri dag

Gissa vem som far igenom dagen med tillräckliga, regelbundna måltider???

Tjo ho hoooo!! :)



Eller ja, lunchen blev lite i underkant måste jag erkänna, men det tog jag igen till mellanmål när jag kom hem istället. Då blev det två mackor med skinka och till det en müslitallrik a la Jenny (müsli, keso, knäckebröd, banan, fil). Gott.

Jag åkte direkt i morse till en kommunal "anläggning" där jag träffade sex ungdomar (tillsammans med deras handledare och en terapeut). De har alla idag sysselsättning i ett samarbete mellan kommunen och socialen. Det är ungdomar som av olika anledningar hamnat snett i tillvaron, fem killar och en tjej. Och vilken bra kontakt vi fick. Det var kanon faktiskt. 

De här uppdragen är något av det viktigaste man kan ha anser jag och jag vill göra allt jag kan för att stötta dem. Jag fick efter träffen en förfrågan av den terapeut som var med på mötet om jag kunde komma dit fler gånger och självklart kan (och vill!) jag det!

Så nu blir det regelbundna träffar och sedan kan jag förhoppningsvis bidra i den stöttning de får efter den sysselsättning de har idag tar slut.

Förresten; tack för era fina kommentarer till morgonens inlägg. Underbaringar!!! Tänker på er det vet ni<3

Jag är rätt trött. Ska snart äta kvällsmat framför Rapport och Gokväll (som vanligt):)

Kommentarer
Postat av: elin

Tack så jättemycket för att du svarade på min kommentar! Jag skäms jättemycket över att jag börjat hetsa och kräkas eftersom att jag har varit den som inte äter liksom, förstår du vad jag menar? Jag har pratat lite med min behandlare om detta men han vill mest bara veta hur mycket jag äter när jag hetsar, istället för att hjälpa mig att sluta :/

Imorgon så kommer jag att vara själv i några timmar och jag är så rädd för att jag ska hetsa och spy, för jag planerar att göra det även fast jag mådde så dåligt sist. Jag mår alltid piss när jag gör det, jag njuter inte ens knappt av maten eftersom att jag hela tiden vet att det jobbiga att kräkas upp det kommer sen. Jag vill verkligen bli av med detta. Så kände jag aldrig med anorexin- att jag verkligen ville bli av med den. Men att hetsa och spy det är det värsta jag vet, men ändå längtar jag till det?! Men min fråga till dig nu är om du har några bra tips på hur jag ska göra för att inte hetsa och spy imorrn. Kanske svårt för dig att svara på, men du kanske vet nåt?! Tack så jättemycket ännu en gång, puss!

2012-02-08 @ 18:48:46 / URL: http://elinwkarlsson.blogspot.com
Postat av: Linda

Wow vilken dag, vilka prestationer. Du e grym :)

Visste du skulle stråla på ditt uppdrag.

Kram

2012-02-08 @ 18:54:26 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv: du har så himla rätt i det du säger..

Det är ju fasen nästan som en toast om man tänker på "ingredienser", i can do it! Dock har inte jag tomatsås på min haha så ibland kan den bli jäkligt torr eller det tkt jag iaf förut!



Härligt att dagen gått så bra, du kan det har jag aldrig tvivlat på! Jag brukar också ha fil & keso när jag äter det, asbra kombo! massa kramar <3

2012-02-08 @ 19:19:27 / URL: http://brunnbergjohanna.blogg.se/
Postat av: Caroline

Du är grym! Jag har en fråga, hur gjorde du för att våga gå från att svälta/ hetsa till att äta regelbundet och tillräckligt? Jag måste våga ta steget men vet inte hur. Jag hetsäter inte och har aldrig gjort. Men ibland får jag känslan av att det inte är långt bort. Kroppen orkar inte svälta mer och säger ifrån.



Kram

2012-02-08 @ 19:19:36 / URL: http://carolineelizabeth.blogg.se/
Postat av: Helena

Fan va bra jobbat! Förstår att ungdomarna kände tillit för dig på en gång. Även fast jag aldrig träffat dig så får jag sån otrolig peppning av dig att jag själv orkar kämpa. Jag är själv nu mitt emellan två världar. En värld där jag tränar hårt och äter alla möjliga kosttillskott bla protein. Men i denna värld ryms det inte mycket annat. Familj och vänner hamnar åt sidan.

I min andra värld drar jag ner på träningen, eller helt och hållet slutar för att nollställa både kroppen och psyket. I den här världen har jag även fått ett matschema av en dietist där mina proteinpulver inte existerar utan består av helt vanlig mat. Önskar så jag bara kunde bestämma vilken väg jag ska vandra...Kan ju inte börja kampen förren jag vet vad jag ska kämpa emot:(

Kram på dig!

2012-02-08 @ 22:22:36
Postat av: Cecilia

Va härligt! Du gör ett otroligt viktigt jobb :)

Jag kan inte se din nya bloggdesign. Ser bara den gamla men utan arkiv o länklista. Ja, JAG är uppvuxen med skrivmaskiner ;) Fö raderar jag min blogg inom kort. Va visst inte så anonym som jag trodde...Så vet du.

Många kramar

2012-02-09 @ 00:45:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus