Återhämtning

Sitter i soffan och avslutar frukosten med kaffe, inte helt fel!

Jag sjukskrev mig igår och är hemma från jobbet även idag, insåg att jag på något sätt måste få ner stressnivån inombords. Och det har faktiskt fungerat. Känner mig mycket lugnare och sov så mycket bättre inatt.

Vid lunchtid igår åkte jag till min sambos jobb och åt lunch tillsammans med honom (kände att jag inte skulle klara att äta det själv utan att det skulle resultera i hetsätning eller en missad måltid helt och hållet!).

BRA BESLUT säger jag bara!!


Gårdagens lunch på sambons jobb

På eftermiddagen vräkte jag i mig sex stycken Sportlunch-chokladkakor och en liter glass följt av kräkning. PRECIS innan det var dags för mellanmål (så ja, jag var såklart hungrig och lät känslorna ta överhanden fullständigt!)



Imorgon får vi tillgång till vårt hus och jag vill verkligen tacka för era fina ord om huset. Det är faktiskt en gammal skola från sekelskiftet 1800/1900-talet med torpargrund. Men inuti är det renoverat. Det är en massa "spottar" i taket, som jag alltid velat ha hahah!! osv. Jag tycker om blandningen av gammalt (kakelugnar, knarrande golv) och det nya. Ska visa er efterhand sen som vi inreder det tänkte jag, om ni vill! Jag ska dock inte göra om bloggen till en heminredningsblogg det kan jag lova haha:)

Igårkväll ringde en fin vän från DBT-terapin och ville ventilera. Det slutade i ett tre timmar långt samtal. Hon finns i mina tankar och det var så bra att hon ringde tycker jag<3 Då fick jag också ut mig lite av mina egna huvudbry, vilket var otroligt skönt. Vi måste ta hand om varandra!

Nu ska jag påbörja min tredje kopp kaffe. Överdos!! Kram <=(",)=> 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag beundrar verkligen dig J, du ställer dig upp varje gång efter ett fall. Du är så bra! <3

2012-04-24 @ 08:33:46 / URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
Postat av: Anonym

Sv: åå tack! Haha.. jag har världens tråkigaste smak. Jag är en sån där jeans och blus tjej! Jaa, ut med det gamla och in med det nya. Det är svårt men det går, jag måste köpa en helt ny garderob till sommaren. Bara för att vi nte kan ha kläder vi kunde ha förut betyder det inte att vi är varken stora eller tjocka vi är bara inte magra längre! VI ÄGER! Kramis <3

2012-04-24 @ 09:37:39 / URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
Postat av: Linda

Åh är så nyfiken på huset, låter helt underbart. Blir ganska så avis måste jag erkänna låter som ett hus helt i min smak.

Duktigt av dig med lunchen och att du faktiskt kunde inse att det var hungern som ställde till det för dig.

Ha en fortsatt bra dag

kram

2012-04-24 @ 11:44:48 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: A

Så himla bra att du kan be honom om hjälp, och att du gör det! Det är så lätt att intala sig att "det här borde jag fixa" och sedan falla av misslyckande. Som sagt, jag blir så inspirerad av dina ord och din kamp, tack för det!



Och tack för din insiktsfulla kommentar. Tillsammans kan vi gå den här svåra vägen. Det känns inte riktigt lika skrämmande då.

Jag hoppas du tar vara på ditt andrum nu och snart känner dig lite mer rofylld. Många styrke kramar!

2012-04-24 @ 12:20:33 / URL: http://kampombefrielse.blogg.se/
Postat av: Caroline

Fina fina Jennie! Du är så stark! Jag vill att du ska veta att du har inspirerat mig sjukt mycket och utan dig hade jag nog inte orkat vända det här. Jag fick viljan och jag bestämde mig för bara några veckor sedan. Och visst det är sjukt jobbigt, men jag vet att jag gör rätt som går emot och står ut. Läser här varje dag och varje gång ger det mig lite extra kraft att kämpa emot. Vi förtjänar att må bra och njuta av livet!



Tusen kramar till dig! <3

2012-04-24 @ 14:03:06 / URL: http://carolineelizabeth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus