Det var den måndagen det!



Ja, det känns ju som dagen är över, för det var hemskt vad mörkt det blir på kvällen nu. Själv sitter jag här i mörkret i vardagsrummet med 2 mackor och en tallrik fil och flingor. Känns rätt ok. Tittar på Greys anatomy och har precis kissat av hunden (OBS! ingen långrunda för jag försöker hålla ner aktivitetsnivån och bara fokusera på maten just nu).

Sov rätt ok inatt, fast vaknade redan vid 4 pga tidsomställningen och det var ju bara kört att somna om. Så nu är jag rätt seg i huvudet om jag ska vara ärlig, men det är väl ok att känna så antar jag..:)


ÅÅååååå..
jag har massor massor massor som jag vill skriva av mig, men vet inte vart jag ska börja! Varför kommer inget ut!? Samma sak när sambon frågar hur jag mår. Då blir det liksom ett mindre krig inombords med massa saker som måste ut, men det slutar med att jag inte säger något mer än "det är ok". Och så sväljer jag allt det där andra. Min ena handled är skrapad, röd, den berättar om hur mitt mående balanserar på en skör tråd.

Men jag kämpar som ett djur. Måste måste måste....



EN SAK jag har identifierat hos mig själv är att jag tränger undan mig själv i relationer. Jag bereder vägen för andra, men tar själv inte för mig (ett ganska klassiskt problem för många tror jag). Detta vill jag ändra och jobba på. Vi tar ett enkelt exempel:

Det är morgon och jag vaknar "för tidigt". Min första tanke är "jag vill gå upp, gå till vardagsrummet och sätta mig med datorn i soffan tills jag är redo att somna om igen". DENNA tanke tränger jag dock snabbt undan och ersätter den med: "jag tröstar ju bara inte gå upp nu och störa S (killens) sömn"

Och så ligger jag och vänder och vrider mig, medan ångesten triggar på tills jag efter en timmes vånda går upp. Samma sak med brygga kaffe. Haha, enkla exempel var det ja:) Men iaf: jag gillar starkt kaffe! Fick en, vänta lite... jag upprepar och säger EN, enda ynklig kommentar av min sambo att han inte gillar så starkt kaffe som jag brygger och sedan dess brygger jag alltid "klenare" kaffe.



Jag förtrycker ju allt JAG vill. Allt som jag vet att jag mår bra av. I allting. Det här var bara två skitexempel. Men ni kloka små underbara ugglor därute förstår med all säkerhet vad jag menar. Tyvärr! Man offrar sig för andra, på sin egen bekostnad.

Men nu ska jag bli mer ego (på ett positivt sätt) har jag tänkt.

Tjohoohooooo!

Jaha? Hur fasen ska detta gå.. haha

Som sagt, har massor som jag måste få ut till er, och det kommer komma ut efter hand. Nu hälsar jag på hos er istället!!<3

Kommentarer
Postat av: Linda

Bra bara att komma till insikt om hur du anpassar dig och böjer dig själv för att forma dig efter andra. Är eller har iaf varit precis likadan. Är inte det så mkt längre men det gör det inte mindre svårt att leva för vågar fortfarande inte släppa in andra och släppa ut mig själv.

Kram fina du är så glad för dina ord och har också en liten önskan eller förhoppning om att kanske kanske vi någon dag kommer våga träffas "irl"

kram igen

2011-10-31 @ 21:15:29 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Anni

Nej, jag varken orkade eller hann så jag fick sålla lite i listan. Och det känns helt ok. Det är så sällan jag gör sociala saker så det får faktiskt gå före borde-sakerna. Vi såg Jane Eyre och den var riktigt bra.

Vad bra att du tränar på att tänka mer på dig själv. Det kommer både du och din sambo må bättre av!

Kram

2011-10-31 @ 23:16:56 / URL: http://anniahven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus