Cravings

Åhh jag vill verkligen vräka allt jag kommer över nu... VILL VILL VILL!



Kladdkaka m grädde, smulpaj m vaniljsås, pasta m smör, lasagne....ahhhhh...helst mackor m smör också men kan inte få upp det så lätt. Låter grymt allt när jag skriver ut det så här..

Undra om jag klarar vänta till imon? Hetsar jag ikväll kan jag inte kräkas efteråt för sambon är hemma... vilket kanske är tur... fattar inte, jag har ju ätit mina mål idag. Ändå är hetslusten så stark! GE MIG!

Har haft en tjockkänsla hela dagen idag, vågen säger samma vikt som vanligt, så känslan ljuger men den irriterar likväl och förbryllar mig. hur kan man känna sig tjock när man inte är det och hur kan man tro att man går upp tip kilo bara av en normal portion mat? För att sen hetsa som att det inte finns en morgondag. Jag blir så trött på ätstörningen, på att va hungrig, på att va proppmätt, på att svälta, på att hetsa, på att spy, på att vara rastlös, på att alltid vilja vara ensam.

Just nu irriterar jag mig på sambon i soffan bredvid. Han HINDRAR mig i min ätstörning, han är ivägen. Jag vill va själv med maten....NU!

Kommentarer
Postat av: sofie

urk jag har vräkt hela dagen -.- och hela dagen igår. NYA tag imorgon!!!



Hmm tror inte direkt att min ätstörning förändrats så mycket i och med att jag nu bor ensam. Hetsar nog ungefär lika mycket i alla fall. Dock har jag ju plötsligt fri tillgång till att förvara saker i kyl och frys + micro och ugn! Så kan ju LAGA mat. BAKA. Ha frysvaror etc. Vilket jag nästan aldrig gjorde förr. Då var det sådant som kunde tas upp direkt på rummet eller sånt som var klart att äta ur förpackning/kallt osv. (ville inte ordna till saker i köket. Blev för uppenbart för familjen då). Så VAD jag hetsar har dock ändrats!



Det absolut första jag gjorde då jag flyttat var att laga lasagne och kladdkaka ^^ haha patetiskt att jag verkligen hade sett fram emot att göra just det i min nya lägenhet!



Men det känns ändå bättre att bo ensam än att bo med familjen. Även om jag absolut inte blivit friskare och inte heller direkt sjukare, så känner jag mig lugnare. Slipper skämmas för familjen som ser/hör.



Dessutom har ju jag kontrollen över vad som finns och inte finns hemma. Mellan varven ser jag ju till att det inte finns något alls. Förr fanns ju alltid familjens kök. Det fanns alltid matlukt, en brödpåse framme på bordet, en nybakat äppelpaj, frys och skåp fulla osv osv. Vilket gjorde det jobbigare på det viset.



Angående pillren. Jag gör allt för att bli smalare nu ^^ Speciellt med paniken över att komma hem om några veckor och att vara smal då(smalare i alla fall). Då "måste" jag både sola, bada och gå i shorts osv. Men jag vet att dem kan vara farliga. Sist jag tog dem kunde jag knappt stå på benen efter en period användande, och fick högt blodtryck. Men helt ärligt bryr jag mig inte. Vore ju nästan bara en lättnad om jag verkligen skulle trilla av pinn... det tror jag däremot inte händer!

2011-05-21 @ 23:40:41 / URL: http://zebrans.blogspot.com
Postat av: Lisa

Du har varit sååå duktig med målen! Men har du kanske ätit för små mål, kan det va därför du fortfarande är hets-sugen?



Det är jobbigt den känslan. Jag känner mig också tjock just nu. Vägde mig hos föräldrarna innan, då ja ätit mycket mat o med kläderna på och den visade mindre än jag trodde.. att man kan luras så mkt. men det känns så jobbigt framförallt nu när ja pluggar o då blir det så mycket småätning. var superglad att jag klarade det och att det inte gick utför, alltså att ja "va tvungen" att fortsätt äta eller att kompensera dagen efter eller äta mindre senare eller nåt. att de gick ,att ja kunde va normal som alla andra, lite pluggkäk sådär . men nu känns de istället jobbigt för det är självklart att om man äter mkt onyttigt att man går upp.. självklart inte så mkt som vid hets men ändå.. åh.. har haft jättejobbiga känslor idag samtidigt osm jag gör framsteg varje dag=/ hoppas vakna på en bättre sida imorgon (idag) !



har du testat ngn gång att strunta i att hetsa när du har ett sånt fruktansvärt sug? vad händer då? hur känner du dig?

2011-05-22 @ 00:46:06 / URL: http://www.hatkarlek.wordpress.com
Postat av: Myza

Länkade till din blogg nu; på min blogg. Tog mig den friheten. Hoppas det var okej.

2011-05-22 @ 02:15:57 / URL: http://bulimianervosan.blogg.se/?tmp=15154619

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus