Helt nytt liv

Alltså vet inte hur jag ska förklara det här.. men sedan jag bestämde mig för att kämpa åt "rätt håll" så är det precis som att en sten lyfts från mitt hjärta. Jag är så otroligt jävla (ursäkta) GLAD hela tiden! :) Frukost, mellanmål (blev kanske liiiiite klent idag för vi fikade bara skorpor och kaka hos svärmor och svärfar), samt nu senast lunch har gått som ett smäck! Bara lite portionsstorleksångest vid lunchen, men efter kramar från sambon blev det bättre..:)



Åt korvstroganoff med ris, så förbannat gott! Jag har gjort en matlista på rätter jag vill äta inom en snar framtid och där fanns just denna med (en av mina pre-ätstörd-favoriter!). Andra rätter som finns med på min lista är: Risotto med skaldjur, Stuvade makaroner med köttbullar, Talgiatelle med räkor i vitvinssås, Spagetti och köttfärssås, spenat-&räkpaj och pizza :)

På listan har jag även med drycker: "Ett glas rött", "ett glas vitt" samt "kall cider (på fat) på en uteservering" haha! :) Jäkligt gott alltsammans, både mat och dryck!

Ikväll blir det nog kycklingwraps.. ja ni hör ju vilken gourmand det kommer bli av mig! :) Nää då, men det är som sagt en ny era i mitt liv som påbörjats och jag ser fram emot att ta mig fram på denna nya, spännande väg... (min sambo är jättelycklig). Och bakslagen, ja de tänker jag lära mig av så vet jag efter hand vilka situationer och svårigheter som kan dyka upp och ställa till problem på resans gång.

Nu blir det en titt efter wraps-recept och in hos er såklart. Kramar!

Kommentarer
Postat av: Anni

Det finns verkligen mycket som är gott. Och något jag märkte när jag började äta regelbundet är att det nästan alltid är dags att äta. Man äter, man gör något annat och sedan är det snart dags för nästa mål. Alltså behöver man inte "passa på", efter att man avslutat en måltid är det inte länge kvar till nästa.



Tack för dina kommentarer. Det är klart att man inte blir av med ätstörda tankar hur som helst, men det stör mig när jag agerar så korkat. Men som du säger, bakslagen är till att lära sig av.



Det är så roligt att läsa att du känner dig glad. Det är det här du är värd! Att få må bra, att få äta! Stor kram!

2011-06-02 @ 16:36:34 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Johanna

glad jag blir över att läsa det här! <3

2011-06-02 @ 18:26:12 / URL: http://brunnbergjohanna.blogg.se/
Postat av: ellinor

Korvstroganoff är verkligen gott och så lätt att göra. Verkligen hänt så mycket med dina tankar nu bara på några dagar. Verkligen så kul att läsa.

2011-06-02 @ 18:35:16 / URL: http://ellinorss.blogg.se/
Postat av: Maria

Strong u!!

Korvstroganoff var en av de rätter jag var mest rädd att äta som "normal" ätande person.

Eftersom det var hetsmat total för mig.

Men även jag klarade det med "a little help from my friends"...

Jag sitter och flaggar till din ära. Heja fina du. Heja!!!

2011-06-02 @ 19:58:57 / URL: http://girlgonelost.wordpress.com
Postat av: camilla

ÅÅ hoppas resten av dagen också har gått bra? det är så roligt att läsa din blogg nu när du verkar så glad :D o visst finns de mkt god mat att prova på nu när man "får"? :D ha en fin kväll :D

2011-06-02 @ 20:58:51 / URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Lisa

Åhhh! Jag blir så lycklig av att läsa detta! Du är såååå bra! Älskar din inställning verkligen :) Märker redan på hur rätt väg du är, och vet du.. det är din positiva inställning som gör det! Heja heja heja!



Och du, tack så jättemycket. "Längtar tills jag är i det stadiet du är".. Värmer :) Du kommer komma dit! När man väl börjat o kommit igång så blir det liksom inte så svårt egentligen..



Hoppas du haft en bra dag! kramar!

2011-06-02 @ 22:04:34 / URL: http://www.hatkarlek.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus