Gårdagens schemabyte

Jahapp, hur gick då gårdagen, där utmaningen var att äta lunch vid kl 15-15.30 istället för mitt på dagen som jag brukar?

Svaret är; det gick bra! Min stora rädsla var att antingen inte vara hungrig alls och ha ångest för att jag då enligt äs ätit "för mycket" innan restaurangbesöket, eller att vara vrålhungrig och ha ångest bara för det! Istället fann jag mig vara lagom lunchhungrig.

Jag tog em-mellanmål vid lunchtid och lunchen på restaurangen, och det gick braaaaaa!! Jag varken svälte mig eller hetsåt under dagen:) Tvärtom laddade jag upp med precis normala portioner under dagen. Framsteg, framsteeeeeeeg och jag är så glad:)

Ju mer sådana här utmaningar jag klarar desto mer självsäker känner jag mig och det känns rätt att äta som jag gör och ta mark från ätstörningen. Och det händer inget chockartat med vikten heller av att börja äta. Det tror man ju oftast annars när man har ätstörningar (iaf trodde JAG det innan!).



Det var laxbuffé som intogs (bufféer är svåra, tycker ni också det?), och efterrättsbuffé. Jag tog av hela kostcirkeln och blev lagom mätt. Efter maten åkte vi hem till mina älskade svärföräldrar och åt tårta på det!! Jajamen, jag övertalade sambon att vi skulle åka dit, fast besluten om att fullgöra utmaningen.

Dock vill jag ställa er en fråga: jag har svårt att dricka annat än vatten till maten. Dvs "dricka kalorier" som äs upplever det. Hur har ni gjort när ni introducerat andra drycker till maten? Hur motiverar man sig till det..?

Kommentarer
Postat av: Martina

Härligt! Gud vad bra gjort!

Jag är sjuk i bulimi. Börjat behandling i december så jag har kommit en bit. Men det går upp&ner som för alla antar jag. Jobbigt just nu, men det kommer nog ordna sig. :)

Kramkram!

2011-07-16 @ 09:13:25 / URL: http://fousonette.blogg.se/
Postat av: Martina

och ja.. buffé är sjukt sårt. Fick leva på det en vecka i England nyss också. Riktigt svårt! Men det går bättre än man tror ändå :) Eller?



(Ps. Står det något om att jag har äs i kommentarerna så publiceras de inte, så du vet. Skriver det lite mellan raderna i min blogg, men det är inte många som vet om det.)

2011-07-16 @ 09:16:26 / URL: http://fousonette.blogg.se/
Postat av: Ida

FAN VA BRA DU ÄR!!!!!!!! Bra jobbat! Ha med dig denna erfarenhet i ryggsäcken nu för kommande utmaningar. Du KAN och inget farligt händer:-)



Jag dricker oftast vatten till maten oxå. Känner som du. Men är det fest eller festligare tillställningar kan jag dricka vin eller så. Börja med att ta liiite. Smutta på lite vin eller nåt annat du gillar. INGET farligt händer. LOVAR!!

2011-07-16 @ 10:21:01 / URL: http://fightforlife.bloggsida.se
Postat av: lena

jag dricker oftast oxå vatten till maten.. det händer att jag dricker vin, läsk eller dylikt, dock inte ofta.. men för mig var det likadant som med maten att börja utmana o testa det.. för jag tyckte innan att det var lika onödigt att äta som att dricka. så för mig var det att ge mig in i leken o prova.. inte lätt det där...

2011-07-16 @ 10:36:42 / URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se
Postat av: Lisa

Du är ju bara för grym!!! heja, heja!! :)



Angående dricka.. om du känner att du är sugen på någon annan dricka som finns när du ska beställa eller osm finns vid bordet så ta.. du bör känna för det, får då kommer du troligtvis tycka det är gott och mer "värt det".. jag dricker sällan annat än vatten, men det är mest för att jag inte gillar så mkt.. hehe.. men ibland fanta.. och på bion senast drack jag en äpplemer.. ute på krogen alkohol såklart då.. men hemma annars blir de ofta vatten.. tycker nästan det är godast:)

2011-07-16 @ 14:39:23 / URL: http://www.hatkarlek.wordpress.com
Postat av: Anni

Heja dig!

Dricka kalorier tycker jag också är jättesvårt. Det enda som går bra är vin, men det kanske är för den känsla av lugn som jag får (det räcker med ett glas för det!).

Kram på dig!

2011-07-16 @ 15:40:45 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag visste det :) du e så jäkla duktig så stolt över dig.

Dricker också nästan bara vatten. Har börjat dricka ett glas mjölk på kvällen lite då och då ffa när jag kräkt tidigare, inbillar mig att det nog är bra med lite extra kalc och vitaminer. Annars är det vatten som gäller och nått glas vin då och då. Allt annat ger panikkänsla, även bubbelvatten.

Gillar dessutom kranvatten allra mest.



Stor grattiskram på din lyckade dag

2011-07-16 @ 21:27:50 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus