Fler tankar

Sitter här och läser era kommentarer och fina Tingeling; om du var sugen på kaffe är jag glad att du drack det (jag dricker alltid förmiddagskaffe... och ja, eftermiddagskaffe också för den delen! haha). INGET farligt kommer att hända dig (förutom att det kör igång magen ibland:) i alla fall på mig!!).

Och ärligt, jag tycker precis som du att vatten/kaffe osv är sjukt svårt att få ner. Exempelvis nu när jag och sambon var iväg i Skåne i veckan fick jag vänta ca en timme efter flera av måltiderna innan jag drack för att inte få fullständig panik. MEN, det är väl ok? Man måste ju hitta det som funkar för en själv eller hur? Och jag börjar vänja mig vid att dricka. Det är ju naturligt när man dricker att det tillfälligt "fyller upp" magen.. men den vikten är ju ingen fettvikt.



Kroppen vill ju inte lägga på sig fett först och främst, eller hur? Tänk efter! Det är verkligen INTE prio ett för kroppen. Allt annat måste ju funka först (typ hjärta, matspjälkning, lever, njurar, hjärnan... äh, ni veeet!). Däremot så kan magen svullna upp av olika andra orsaker.

Det som jag finner absolut viktigast nu när jag börjat äta är verkligen tuggandet (Gisela van der Ster är min husgud). Att jag TAR DET LUGNT när jag äter/dricker är viktigt för att jag inte ska få ångest har jag märkt. Tyvärr så får jag världens panik om jag i mitt eget tycke dricker för fort exempelvis. Ok, jag VET att jag inte kommer att dö om jag någon gång fullkomligt HÄLLER i mig mitt kaffe, men jag försöker så långt jag kan att undvika sådana "snabba svängar" med mat och dryck. Det känns inte behagligt för mig. Och jag tycker det är ok att följa den känslan, faktiskt..



Åh... ibland tänker jag på hur komplicerat och jobbigt det är att lida av en ätstörning... eller ja, jag blir faktiskt riktigt förbannad på skiten!! Men sanningen är väl att alla människor har sina problem även att man ofta tror att "alla andra har det så bra"...


Kommentarer
Postat av: tingeling

Du är klok o förståndig.. och självklart vet jag att det inte är fettvikt.. men det är just det att man har mat i magen sedan innan och det blir att magen står ut och det sätter igång hela karusellen av ångest.

Efter ett tag tog jag lite glass. Har varit ett av mina många förbjud länge men försökt att äta och det blir ju flytande efter ett tag och man kissa lite ut det senare.. men iaf. Första portionen gick jättebra. Självklart ångest fattas bara annat. Men tyvärr så ca 2 timmar senare va jag så sugen igen så jag tog mer.. och sen va ju magen totalt fuck up.



Slutade nu med på kvällen att jag tog snabblaxerande för att få bort den gasig uppsvällda känslan och försöka lindra ångesten.



Och va är jag sugen på nu???? jo glass... man är ju inte rikigt klok någonstans ;-)))) nu blir det inge mer glass idag men imorgon.. då attan..



Hoppas du haft en underbar dag..

stor varm kram..

2011-07-24 @ 20:01:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus