Snälla sluta

Ångest släpp taget nu! Snälla snälla låt mig vara! Orkar inte.
Man säger alltid att man inte orkar mer, men när är det verkligen nog?? Står inte ut med denna plåga!!! Jag har lidit tillräckligt många år och när jag väl behöver alla krafter för att bli frisk så finns det inga kvar..

jag känner en enorm hopplöshetskänsla, en uppgivenhet. inte trodde jag att jag skulle hamna i den här skiten! Vad är det för mening att leva ett liv på detta sättet? Tycker det är grymt. Samtidigt blir jag livrädd att tänka så för då kanske ödet skrattar mig i ansiktet och kommer på något tusen gånger värre att plåga mig med.

Men uppgivenheten finns där. jag har mobiliserat så mycket kraft den senaste tiden, och idag känns det som att proppen gick ur fullständigt. Jag är trött, så in i h-vetes, j-a trött. Vet att svärord låter illa, men det är de enda jag kommer på när hjärnan är i det här tillståndet.

Jag saknar mitt liv! Jag saknar det så jag tror att hjärtat går i tusen bitar! Jag vill bara lämna den här tiden bakom mig och gå framåt. Meningen med livet är att vara lycklig säger Dalai Lama. Jag vill vara lycklig, men jag är inte säker på att jag orkar ta mig dit.


Kommentarer
Postat av: My

Jo, det gör du vännen. En gång sa en klok person till mig att "när du tror att alla krafter är slut, då finns det alltid lite kvar". Jag skulle vilja hålla om dig nu och säga att allt kommer bli bra, även om det låter som en klyscha, men det kommer bli bättre. Du måste tro på det. Det kommer alltid bättre stunder. I morgon kanske blir en sådan dag, Eeler i övermorgon. Den kommer tids nog, jag lovar dig det, och det är de stunder du måste tänka tillbaka på när det är som tuffast....då det också är svårast att tänka så i och för sig :S



Jag hoppas i alla fall att du ändå får en bra midsommar och gott fint väder. Kramar OM!

2010-06-24 @ 21:12:31 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: ellinor

jo precis man säger hela tiden att nä nu orkar jag inte mer. nu är gränsen nådd. Man tror inte man kan må värre. Man tror man är på botten. Har trott så många ggr att nu är botten nådd men så sjunker jag

ännu mer. Sedan när man säger att man inte orkar vad ska man göra? Man har bara två val: att leva eller dö.

Men för mig när jag absolut inte orkat en sekund till har jag blivit inlagd. Men denna gång känner jag att jag verkligen inte vill bli inlagd. Så man måste stå ut. Och man vill ju ha ett liv. För att leva som vi lever är inget riktigt liv. Ständig ångest. Aldrig kunna koppla av. Hetsätning, självhat. Men vad ska man göra. Önskar det fanns trollspön. Hoppas du får sova gott i natt kram

2010-06-24 @ 21:25:39 / URL: http://ellinorss.blogg.se/
Postat av: Mimmi

Sv: Du har nog rätt i det, men såna kommentarer får mig att le för stunden iallafall.



Vad bra du skriver! Känner igen mig mycket i det här inlägget. Förutom att jag inte längtar tillbaka till något liv jag haft... känns som det alltid varit såhär.



Ja.. och hur ser vägen ut till att bli lycklig? Om någon kunde garantera att man verkligen blir det, och ger mig en plan för att komma dit skulle jag verkligen försöka igen... Men det finns ju ingen som kan försäkra en om det.. Jag orkar inte falla pladask igen.



Kramar till dig!

2010-06-24 @ 21:43:06 / URL: http://ljusochsilver.blogg.se/
Postat av: Linda

KRAAAAM

2010-06-24 @ 22:54:26 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: ellinor

glad midsommar på dig!! hoppas du har en trevlig kväll. kram

2010-06-25 @ 18:39:03 / URL: http://ellinorss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus