vägning

Idag vägde jag mig. H-e vad nervös jag var! Ställde mig först tvekande med en fot på, sen båda. iiiihhhhh... har ungefär stått still sedan jag var på väg att bli inlagd. Ungefär. jag väger mig aldrig på digitala vågar. Tycker dom är extremt läskiga. Men nu tänker jag inte väga mig på länge tror jag. Min terapeut vill att jag ska väga mig en gång i veckan. För att våga äta helt enkelt. och absolut, jag kan definitivt köpa det resonemanget. Men vi får se om jag vågar. Jag är 100% ärlig mot henne och kommer inte ljuga om sådana saker. Jag är verkligen livrädd för att väga mig!! Men...ja... jag överledvde denna gången iaf. Idag gick det bra med frukost. Sedan har det slinkit ner både glass och bullar. Och ja, jag har nu ett problem mer som jag inte hade igår; har kräkts lite. Avbröt det dock och distraherade tankarna med en hundkissning med lilla vovven min.

Men jaja... jag kämpar. Och jag ska gå vidare till kvällsmålet med sambon. Snart åker vi till London...tjohooooooo!


Kommentarer
Postat av: ellinor

modigt att ställa dig på vågen. Är nog rätt bra att veta vad man väger. Bara det inte går till överdrift och man väger sig hela tiden. Men jag skulle aldrig våga. Men jag har ju sett dig nu och du är jättefin verkligen. Du är vacker både på in och utsidan. Menar jag verkligen! kram.

2010-07-23 @ 16:14:29 / URL: http://ellinorss.blogg.se/
Postat av: ellinor

ärligt vet jag inte hur jag hittade dig heller. Men kom upp nån lista på namn i min facebook. Stod typ: känner du någon av dessa? Tror det har och göra med att du finns i min maillista på gmail. Men vet inte riktigt. Men på nåt konstigt sätt kom ditt namn upp.

Dålig förklaring. Men har ingen bättre. För var inte så att jag stalkade dig och sökte, för visste ju inte ens ditt efternamn. men fin är du, verkligen. hade ju ingen aning om hur du såg ut. inte för att det spelar nån roll. men är ändå alltid kul att få ett ansikte på ett namn. inga nya bilder på mig i min facebook. lägger inte ut nya kroppbilder där heller.

2010-07-23 @ 20:25:33 / URL: http://ellinorss.blogg.se/
Postat av: My

BRA att du lyckades avbryta. Sååå bra bara, fortsätt stå emot och distrahera tankarna precis som du gjorde. För jag har sagt det förut och med risk för att bli tjatig så säger jag det igen. Det blir bara värre. Även om man inte tror det så blir det oftast så och jag vill verkligen inte att du ska fastna i det ekorrhjulet vännen. Därför tjatar jag om det som en gammal tanta som blivit senildement och glömt vad hon sagt:S



När åker du till London förresten?



Godnatt på dig!

2010-07-23 @ 23:48:03 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Linda

Vad bra att du lyckades distrahera dig med vovven, skitbra verkligen.

kram

2010-07-24 @ 11:53:13 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus