Semester

Jaha då var semestern påbörjad. Har endast två planer än så länge för nästkommande vecka då jag är själv: Magväska till Londonresan skall införskaffas (herregud; magväska...sug på den... jag börjar nog bli gammal haha..), samt en resa till min syster i Helsingborg. Eventuellt. Det är inte så långt. Några mil men går ju fort bara man kommer till motorvägen.

Min gubbe fyller 40 idag, vi har haft släktingar till honom på middag och fika. Det gick ok. Känner mig sådär fet, hopplös, trött etc. Ni vet säkert hur det kan kännas. Jag älskar hans familj, de är underbara, men ibland (läs: ofta) har jag svårt att släppa tankarna på mig själv och sitter hela tiden (omedvetet ibland, medvetet ibland) och ältar mig själv, mina misslyckanden, fethet etc istället för att njuta fullt ut av deras sällskap. jag saknar terapin som har sommaruppehåll. Jag har slarvat som bara den med mina dagbokskort och matdagboken. skit också!!!! det är ju jätteviktigt för mig och min terapi att jag gör detta... jag skämdes så mycket i tisdags att jag avbokade mötet med terapeuten bara för att jag inte fyllt i korten. Och det är ett högt prioritet-område och så länge jag inte klarar fylla i korten blir det just det som vi gör problemanalys på... vilket ju inte precis hjälper min terapi framåt...

Har haft svängningar i min relation lite, fast bara i mitt huvud. Klarar inte av när sambon är tyst, trött etc för då tänker jag direkt att det beror på mig... men alla kan vi va trötta...det fattar jag intellektuellt men säg det till min hjärna... Imon ska vi hem till hans föräldrar. jag hade eventuellt tänkt åka dit i veckan när jag är själv, bo där några dagar. men så fick jag reda på att min svåger och hans tjej kommer dit. Hon är jättejättejättesmal... och jag blir så avundsjuk... jag är som en unge!! Ibland bara sticker det så hårt i min själ. Hur kan jag va så barnslig?!
Nästan så att jag kan känna mig arg när jag ser en tjej som är smal/mager. Jag vet, det är ju egentligen helt sjukt, men kommer mina känslor av att jag är misslyckad fram. Fast jag gillar svågers tjej... så kanske åker jag dit ändå. Om jag känner mig stabil inombords. Ska försöka tränga bort den där barnsligheten och avundsjukan.

Förhoppningsvis funkar vårt mobila bredband bättre nu så jag kan uppdatera ofta som innan. Gött!

Kommentarer
Postat av: Sissel

Vet du, du skriver så otroligt bra. Allt du säger går rakt in i hjärtat. Jag känner EXAKT som dig - med ätstörningarna, tankarna, och även med min killes beteende som oroar mig (som jag egentligen inte behöver oroa mig för.)



Ibland känner jag mig så olycklig och ensam i detta, men en sten släpps från mitt bröst när jag läser denna blogg. Tack!

2010-07-18 @ 22:05:04
Postat av: Ingelovise

Hello!I enjoyed looking around Your web-site! Keep up this great resourse! With the best regards!

2011-11-29 @ 19:54:36 / URL: http://ingelovise.blogbow.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus