Lyckligt ovetandes...

Fan också. Var lyckligt ovetandes halva dagen men inte nu längre...
Har precis kommit in med hunden efter att ha hälsat på en av min och S vänner. På hemvägen gick jag och tänkte på att föreslå grillning till ikväll. och det är stort för att vara mig.

När jag nyss ringde min sambo med idén sa han, "glöm inte att tänka över dansen också"

Visst ja. Dansen..


Jag blir så arg, ledsen, rädd! Allt på en och samma gång. Vad ska jag ha på mig??? jag kommer bli trött, hungrig, avundsjuk på alla fina tjejer!! Jag kommer få panik... h-e också... varför kan jag inte bara va "normal"?? tycker alla andra att det är roligt att dansa då? blir nästa tanke... det är inte säkert. Kanske är det fler tjejer och killar där som tycker som jag. Jag lider av detta... varför måste sambon komma med sådana idéer som man måste ta ställning till. minsta lilla sånt här och jag blir hyperstressad!!! Vill inte!!! Men vill inte heller säga nej. För sambons skull. Genast kommer äs-monstret fram med full kraft... godis... glass... hetsa... why?????? :(

Fan.

Kommentarer
Postat av: ellinor

vad är det för dans? Styrdans? Minns det var mycket sån dans när jag bodde i Jämtland. Fast jag tyckte aldrig om sån dans. Tyckte bara om att röja loss på

discogolvet. Grillat är så gott. Åt det hos syrran för nån vecka sedan. hade nog inte ätit det sedan jag bodde hemma. Men visst fick jag ångest efteråt men njöt ändå när jag åt. Är svårt det där. Njutning och ångest samtidigt typ. Men du behöver ju inte grilla kött. Grilla majskolvar. Det är ju jättegott och kanske inte lika ångestladdat? Syrran hade både kött och majskolvar. Jag åt av båda. Men du kan ju bara äta majskolvar om du nu tycker om det. Bara ett förslag. Förstår att du får ångest av att gå ut och dansa. Men så modig du skulle va om du klarade av det. Har inget bra råd att ge. Men vet hur det känns. Har ju själv haft pojkvänner som velat göra saker och hur jobbigt det har varit med ångesten att kunna göra de sakerna. För om man säger nej till allt ledsnar kanske partnern. Vet man inte.

2010-07-20 @ 18:43:13 / URL: http://ellinorss.blogg.se/
Postat av: angelice

Åh.. Jag är säker på att det finns flera som skulle vilja vara som du med. Det var någon smart som sa att ingen troligtvis skulle vilja byta med någon annan om alla gick runt med sina liv i plastpåsar. tror det ligger något i det.

2010-07-21 @ 01:52:01 / URL: http://angelices.wordpress.com
Postat av: ellinor

Hur gick det igår? kram

2010-07-21 @ 14:35:32 / URL: http://ellinorss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus