Inte lika självklart

Ni vet hur självklart det har känts för mig att äta frukost? Well.. idag känns det inte lika självklart... Inte efter all den där glassen plus två mackor och musli m fil som jag fick i mig igårkväll. Jag är inte hungrig just nu, känner mig dessutom pluffsig. Ja, ni vet känslan som äs framkallar.

En annan faktor som påverkar mig negativt just nu är att jag hade enorm ångest hela eftermiddagen igår pga den där förbaskade glassen. Och jag kunde verkligen inte lämna känslan! och alla mina kunskaper om Medveten närvaro och hur jag med hjälp av dessa metoder kan rädda mig själv var som bortblåsta! Skit också. Detta resulterade i mindre bråk mellan mig och sambon. Det började med att jag åt glassen, kändes som en halvliter när jag tittade i Bigpacken. Sen började jag springa på toa och ulka. Sambon var dessutom supertrött och han blir gärna lite tjurig då. Tyvärr. Plus ger inte mig så mycket uppmärksamhet.

unden ylar nu, får skriva mer i eftermiddag om vi inte är ute med motorcykeln hela dagen som är planerat för idag..

Men samtidigt är jag livrädd på att ge efter för äs nu. frukosten ska ner!!!

Kommentarer
Postat av: ellinor

vet att det är svårt att äta dagen efter man har överätigt. för tycker inte att det du åt var en hetsätning. men strunt samma du fick ångest av det i allafall. förra natten sov jag ingen och åt typ ca hela natten. hur lätt är det inte då att tänka att man ska hoppa över mål för man känner sig mätt och äcklig. men jag gick emot tankarna och åt ändå. så det blev en bra matdag. svårt med det går. har en bok som heter"sluta hetsäta" av Helene Glanz" Hon skriver just det. ät frukost i alla lägen. Hur mycket du än har hetsätit dagen innan så ät frukost. Hon har även skrivit en bok som heter sluta svälta. Har båda. Hoppas det går bra nu resten av dagen. kram

2010-07-26 @ 11:42:34 / URL: http://ellinorss.blogg.se/
Postat av: Sara

Stor kram till dig! Du är stark och, även om det inte alltid känns så, på helt rätt väg.

2010-07-28 @ 15:05:24 / URL: http://livetsnyanser.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus