Ganska bra

Har fortfarande ganska bra driv. Småångest iofs hela tiden. Men det är ju inget ovanligt... idag känns det som att jag ätit hela dagen. Att äta regelbundet känns som att hela dagen enbart handlar om måltider och transportsträckor mellan dessa.

Tur att jag har hunden som iaf gör att jag får näsan utanför dörren någon gång ibland...har gått en hel del de senaste dagarna faktiskt. inte tränat, typ powerwalkat dock. Jag har ju under en rätt lång tid haft uppehåll på all fysisk aktivitet då det sätter igång äs som fasiken för mig... Men har nu börjat ta lugna promenader med hunden. Ändå har jag nu fått skavsår och vattenblåsor på fötterna. Detta är något jag har lätt för att få, speciellt på hälarna. Det är sviter från åren med anorexi/bulimi. Jag hade för typ två år sedan stora blodfyllda blåsor på mina fötter och sedan dess får jag lätt vattenblåsor på dessa ställen.

Nä. Jag måste helt enkelt få ett bättre liv (längtar dit!!!)... orkar inte med den här ångesten. Livet ska inte behöva vara så här jobbigt som det varit de senaste åren. Det är inget liv, bara plåga och ett j-a dealande med äs. Konstant.

I övrigt flyter semestern på. Imorgon jobbar sambon sin sista dag. Han sa att "då ska vi fira!" Han ska köpa räkmackor, vin och något till efterrätt. Hmm... blandande känslor, men jag känner att jag inte orkar fasa för detta, ha ångest för detta..ett helt dygn innan det är dags för intagandet... Intagandet ja... *ryser* Så jag ska göra mitt bästa för att härmed lämna det till framtiden. Är för trött för att oroa mig. Iaf just nu...

Och förresten, vad gäller kampen mot äs så har jag inte fortsatt med kräkandet. Känner mig lättad. Ett problem mindre i hela den här härvan... Är trött nu... kommer säkert somna snart. Men ska kika in hos er, alla mina bloggvänner, först.

Kommentarer
Postat av: angelice

Kul att du hittat min blogg! Jag läste din innan, men tappade nort den. Nu hittade jag hit igen :)

2010-07-22 @ 23:47:28 / URL: http://angelices.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus