Hej där

Jag är typ kär. Eller nåt. Kan inte få honom ur huvudet. Jävla kille! Dessutom inte den kille jag borde känna så för.  Mitt liv är upp och ner just nu. Ska ta hunden på promenad, måste rensa tankarna.

Kommentarer
Postat av: Helle

Oj, det måste vara riktigt förvirrat och jobbigt för dig! Hoppas du finner en väg igenom allt detta som känns rätt, även om det kanske inte blir vad som "borde" vara rätt.

Kram

2012-10-28 @ 08:51:31 / URL: http://helleshorna.blogspot.se/
Postat av: Jennie

Oj, du som flyttat till hus med sambon och allt! Förstår att det är motstridiga känslor inom dig.
Håller med Helle, hoppas du kan hitta din väg och våga följa det som känns rätt för dig. Samtidigt vill jag ändå flagga för att ta ett andetag innan du kastar dig iväg. Ibland kan häftiga känslor få en att göra förhastade saker. Därmed inte sagt att man inte ska välja nytt, om det är rätt.
Lite flummigt inlägg.
Hoppas tankarna klarnade lite av promenaden.
Kram

2012-10-28 @ 10:47:02
Postat av: Anonym

Låter som om känslorna svänger.. mysigt o känna sig kär även om jag kan förstå förvirringen i det.. Hoppas att du kommer fram till ett bra beslut oavsett vad du väljer... kram

2012-10-30 @ 16:40:38 / URL: http://tyrasmamma.bloggplatsen.se
Postat av: Anni

Oj, det verkar som om ditt tillfrisknande har gjort att du fått kontakt med dina känslor. Jag säger som de andra: Välj som du vill och som känns rätt, men ta dig tid och gör ingenting förhastat.
Stor kram!

2012-10-30 @ 19:10:24 / URL: http://www.anniahven.blogg.se
Postat av: Bundle

Ja nu har du fått kontakt med känslorna igen. Häftig kärlek är nästan som en sjukdom i sig och det är lätt att hänge sig åt denna fantastiska känsla. Jag vet precis hur det känns. Men det kan också vara som så att man söker bekräftelse. Det är härligt att få uppmärksamhet och uppskattning ifrån någon annan, det gör att man mår bra.

Ta ett steg tillbaka och försök se det för vad det är. Du kommer känna i ditt hjärta vad som är rätt. Men gå sakta fram, och gör inget som du kommer ångra. Att bli kär är inget man kan styra över anser jag, det bara händer. Men vad man gör med det och hur man går vidare är den stora frågan, men jag tror på att du kommer hitta det svar som är rätt för dig.

Lycka till!

2012-10-31 @ 09:05:34 / URL: http://enmammaskampmotbulimi.blogspot.se/
Postat av: Linda

Härligt med känslor, är det samma kille som spökat tidigare?
Kram

2012-10-31 @ 20:34:14 / URL: http://frokenlejon.blogg.se
Postat av: Hanna

Känslor är svåra när de kommer sådär nästan övermäktigt...

Jättehärligt att du är kär, men jag förstår förvirringen. Håller med ovanstående att ta det kallt... lyssna på hjärtat, analysera, fundera och känn... låt det ta tid så kommer du fatta rätt beslut vad det än må vara...

Kram till dig

2012-11-02 @ 11:17:09 / URL: http://vagtillfrihet.blogspot.com
Postat av: 28-åringen

Glad att både du å känslor är tillbaka. Vill höra mer/hjälpa mer!

2012-11-02 @ 20:52:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus