Daaark!!

Jag sitter på jobbet just nu och passar på att slänga in ett kort inlägg medan jag kan. Saknar er som tusan, bara så ni vet<3

Allt flyter på i vardagen som vanligt, käket osv (med en del undantag!). Men min depression blir allt värre och jag tänker ständiga tankar om att jag "inte orkar mer". Alltså inte att jag vill dö, utan att jag inte orkar med hur jag har det just nu i mitt mående, att jag inte vill må så här fruktansvärt dåligt.

Jag förstår inte riktigt vad jag gör för fel som inte mår bättre trots att jag nu har normal vikt osv. Jag har flyttat till ett underbart hus och har ett bra förhållande. Det känns som att med dessa förutsättningar är det inte berättigat att må dåligt/vara nedstämd!

Jag ska träffa läkare om typ två veckor och tänker då ta upp frågan om ny medicin (SNRI istället för SSRI).

Lördagen den 19 maj ska min bror gifta sig och jag har köpt en klänning med ärmar på. Hur ska jag kunna träffa alla och må som jag gör nu??

Förresten! Jag fick frågan angående om min sambo inte märker min hetsätning, när jag håller på samtidigt som han är utanför fönstret och klipper gräset. Svaret är att han inte behöver undra, för jag berättar det när han kommer in/hem.

Kramar i massor till er!!!<3

Kommentarer
Postat av: Helle

Om du visste hur många gånger jag "underkänt" mig själv för att jag är deprimerad "utan anledning". Men sanningen är den att du inte behöver leva i misär för att vara deprimerad, det är en sjukdom som härjar i såväl slott som koj.

Är depressionen sekundär till din ätstörning, eller är det tvärtom? Depressionen kom först (långt före) i mitt fall och jag har inte blivit automatiskt friskare i den för att jag sköter mitt ätande bättre, däremot har jag fått mkt mer kraft till att hantera depressionen!Du är berättigad att vara deprimerad, du behöver inte "förtjäna" att må dåligt, du är helt enkelt sjuk. Den här skammen kring psykisk sjukdom är nog fan mer förödande än själva sjukdomen emellanåt.Jag hoppas att du "träffar rätt" med SNRI och att du mår bättre snart. Vet allt för väl hur det är att vara i "Jag orkar inte mer"-läget.Många, långa kramar

2012-05-04 @ 12:28:05 / URL: http://bullochjag.blogspot.com
Postat av: Nathalie

När jag började äta och hamnade på normalvikt igen så blev jag så otroligt nedstämd, mer än vad jag var innan. Jag tror det beror på att du inte flyr känslorna och att det är så mycket att det blir överväldigande. Det kan vara en tuff period men det blir bättre!Kramar

2012-05-04 @ 14:19:18
Postat av: Linnea

Du vet att du kan svara på frågorna på min blogg.. Kram

2012-05-04 @ 15:15:49 / URL: http://linneaelisabet.blogg.se/
Postat av: O

Jag blir oxå alltid mer nere när jag "sköter maten" och går upp till normalvikt. Då tror jag att jag är deprimerad och olycklig för att jag är så tjock, och börjar banta igen... Så upprätthåller man det jävla ekorrhjulet!! Det är ju vad äs vill, så försök att inte falla tillbaka i gamla spår igen "bara för att du inte blev automatiskt frisk och lycklig när du blev normalviktig". Det var ju så man hamnade där från början - "bara jag blir smal blir jag lycklig". Bara för man blir normalviktig igen blir man inte frisk eller lycklig heller...

2012-05-05 @ 15:37:36
Postat av: Linda

Men hur reagerar han när du berättar det? Tycker du är supermodig som berättar och det måste tyda på att ni har ett jättestarkt förhållande.

2012-05-06 @ 17:31:36 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Anni

Ja, ibland känner jag mig riktigt, riktigt gammal. Fast hellre gammal än att vara tjugo igen, faktiskt!

Jag tror verkligen att din medicinering behöver ses över. Det är ju inte ens säker att du ligger på rätt koncentration om du har närmat dig normalvikt nu.

Och se till att fixa uppkopplingen nu Jenny, jag saknar dig.

Kram

2012-05-07 @ 17:29:53 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag tänker på dig Jenny! Varför uppdaterar du inte? Blir orolig, kramar! <3

2012-05-10 @ 16:14:31 / URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
Postat av: Lena

Vill bara skicka över en stor kram

2012-05-10 @ 18:09:15 / URL: http://tyrasmamma.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus