Varning för svordomar...

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!

Alltså jag står inte uuuut med mig själv just nu!!!!!!!!!!!

Skjut mig.

Snälla?!

Hur FAAN kan jag vakna hungrig mitt i natten trots allt jag äter?! Alltså seriöst? jag blir så förbannat TRÖTT på skiten så jag vill bara DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!!Det känns så förbannat orättvist att man ska känna sig som världens jävla flodhäst när man faktiskt kämpar för sitt liv. Och dessutom hoppas på att få ett värdigt sådant. Utan all skit med ätstörningar och deppdeppdeppdeppdepp. 

Men NÄ istället känner man sig värre och värre!! Fulare och fulare, äckligare och äckligare osv osv BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖL!!


Jag skulle kunna fortsätta för evigt, beklaga mig om jobbet också nu när jag ändå är igång. Känner mig stressad och som att tiden inte räcker till. Därutöver all stress med maten (t ex alla fobier som jag har och som sätts på prov eftersom jag käkar alla mål i personalmatsalen sedan flera månader tillbaka) och FRAMFÖRALLT stressen för kroppen och mitt utseende.

Fy fan.

FY FAN!!!!!!


Ursäkta alienbilden. Man ska inte ligga vaken på natten, man ska FAN SOVA!!!!!!!

Snyft. Det är tufft det här:( Står inte ut. Står inte ut. Vet ändå att jag kommer äta sen. Frukost (2 mackor, musli/fil/banan), fika (2 mackor), lunch (fixat matlåda med biffar och tillbehör tills imon), fika igen, middag (vet ej än, kanske chicken) och kvällsmat (som fika/frukost) imon. Som alla andra dagar. Och som alla andra dagar biter jag ihop och får skiten gjord.

NÄÄ! Fan piss skit. Livet kunde vara fan så mycket värre. Det kunde det verkligen! Men ibland är det så förbannat svårt att se bortom detta helvete..!Tänker på er det vet ni@-->--

Kommentarer
Postat av: Helle (Bull & Jag)

Tråkigt att höra att du mår så dåligt :(. Jag grips sannerligen av samma sorts panik över min kropp och mitt ätande emellanåt och klänger envist fast vid övertygelsen om att ska bli bra en dag. För att citera Jenni Schaefer i "Goodbye Ed, hello me" (jag kan rekommendera boken, men man måste stå ut med lite regligiöst babbel i sann amerikansk anda emellanåt):

"The hard truth is that you have to eat right and maintain a healthy weight before your body image can truly improve. This means there is a period when you are in your healthy cody and feel horrible. But if you just stick with it - without manipulating your food or weight - the horrible feeling subsides, and you actually begin to love your new body."Du borde få må lika bra som du kämpar, gärna igår!Kram

2012-03-27 @ 07:46:02 / URL: http://bullochjag.blogspot.com
Postat av: Anni

Säger som Helle, det tar ett tag innan kroppsuppfattningen hinner ikapp. Allt för länge, kan jag tycka, men vi har ju inget annat alternativ än att stå ut.

Jobbet kan du kanske påverka däremot. Skulle du inte kunna prata med din chef om att du känner dig stressad. Du kanske har för mycket jobb för dina 75% och det är inte ok när man är sjukskriven.

Kram på dig!

2012-03-27 @ 08:16:21 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Hanna

Oj vad det känns igen...Sömnen är för mig ett enormt problem... idag gick jag upp 03:30 t ex... skitkul, not!Jag tror att det rättar till sig men att det kan ta tid....Varma kramar

2012-03-27 @ 09:50:21 / URL: http://vagtillfrihet.blogspot.com
Postat av: deniiise :)

Åh men tack, vad glad jag bli! :D Du är så gullig! <3

Ja precis, fast denna kursen kan man vara helt nybörjare med bara en digitalkamera med så den anpassas efter personen vilket var väldigt bra tycker jag :)Kram <3

2012-03-27 @ 09:53:10 / URL: http://flikkand.blogg.se/
Postat av: Ida

Förlåt! Inte alls meningen att trigga. Kanske ska sluta lägga upp bilder på mig själv. Förlåt igen. Jag VILL bli frisk och kämpar för det. Behandlingen börjar nästa vecka.

Kämpa på vännen. Jag tror på dig.

<3

2012-03-27 @ 10:06:28 / URL: http://fightforlife.bloggsida.se
Postat av: Johanna

Jag finns alltid här J! <3

2012-03-27 @ 15:45:53 / URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
Postat av: Linda

Ledsen att du inte mår bra. Tycker du kämpar så jäkla bra och du förtjänar inte att må såhär. Du sköter dig så exemplarisk med maten men äs är så jäkla ful och slår till trots det.

Finns här för dig det vet du.

Kram

2012-03-27 @ 18:44:40 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Tove

Det är verkligen sant! Det handlar ju lixom inte bara om att "klara sig igenom detta".. utan faktiskt.. leva med det. Leva med sig själv, sin mer normala kropp som kommer mer och mer, folks reaktioner. Vetskapen om att det är såhär det blir, skräcken för vad man lämnar.. Står man ut med det man kommer till? Vill man se ut såhär, blir det ens bättre?.. jag har nog lika många tvivel, hattankar och deppstunder som du.. och kanske lika många frågor, och inga svar, men det enda jag vet är att folk har börjat må bättre, så varför skulle inte vi?Det klart att man ska kunna må bra och känna sig nöjd, tror det handlar jättemycket om fokus och inställning. Men det är svårt.. så himla svårt. Jag står vid din sida <3

2012-03-27 @ 21:15:30 / URL: http://saccharum.blogg.se/
Postat av: Linnea

Hej :) Har inte vågat kommentera innan, är rädd, fast vet inte varför.. Iallafall så vet jag precis hur det känns, jag är också hngrig på nätterna fast jag äter på kvällarna.. Kan gå och smygäta typ kall potatis och kalla köttbitar mitt i natten :S As pinsamt.. Sköt om dig, du är min förebild!

2012-03-27 @ 22:18:29 / URL: http://linneaelisabet.blogg.se/
Postat av: s

Varm kramar till dig underbara Jenny, tänker på dig o hoppas att äs ska släppa dig. Det är dags att må bra nu, detta är året då vi alla ska bli friska och lära oss älska sig själv. Så det så!

Kram gumman

2012-03-28 @ 00:14:48 / URL: http://fartenilivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus