Tussen



Jaha! Här sitter jag i soffhörnet. Kolla tusshåret och långpolisongen!! Moahaha, så får man se ut på söndagar eller hur? Det är slappande på hög nivå:)

Jag är ruskigt trött. TRÖTT TRÖTT TRÖTT! Känner mig missmodig som jag ofta gör på söndagar. Mannen (S) är iväg på möte med en styrelse han är engagerad i. Själv våndas jag inför den kommande middagen. Tänker på alla andra måltider jag ätit idag. S gjorde skitgoda biffar till lunch. Jag älskar biffar. Med lök, kantareller och skinka i. Låter skumt men mums vad gott det var. Kokt potatis till. Åt en stor portion och tänkte att NU blir jag väl piggare?



Eh nä, snarare lika trött som innan, men med mer ångest!!

Böööööööööööl!!

Äsch nej, jag vräker verkligen på med negativa inlägg idag och jag är lessen för det. Men idag är inte riktigt min dag känner jag. Imorgon på jobbet ska jag hålla i ett seminarium som säkert kommer gå bra. Men just nu känner jag mig inte kapabel till någonting alls. På återhörande.

Kommentarer
Postat av: Linda

Åh de biffarna låter ju himelskt goda.

Man får lov att ha någon depp och slapp-dag. Det har alla oavsett hur friska de är.

Kram

2012-03-11 @ 19:10:10 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Helle

Började dregla lite vid beskrivningen av biffarna där ;). Yum!



Hoppas att den här veckan bröt söndagsångesten (den känner jag till så väl). Och du, i jämförelse med min kläd-, hår- och hystatus är du piffig som en prinsessa ;). Herre jävlar vad sexig jag känner mig med fettigt hårt, smutsiga kläder och hästlukt över hela kroppen. Det är ju banne mig för kallt för att duscha här på landet!



Kram

2012-03-12 @ 11:19:53 / URL: http://bullochjag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus