Mycket på gång

Nu är det helg och mycket står för dörren. Jag försöker att inte känna mig stressad, som jag annars lätt kan göra om jag har saker inplanerade. Tycker ni om när saker är inbokade eller blir ni också stressade av det? För mig är det så osäkert hur jag mår (dvs hur tjock jag känner mig den dagen/tiden, hur trött jag är osv), samt om jag kommer hinna hetsäta den dagen eller inte osv. Men det har börjat bli bättre.



Idag ska jag träffa en av mina underbara kusiner och planera för min brors bröllop! Tjo ho hooo!! Det ska verkligen bli roligt. Vi ska träffas på ett litet fik, sitta där hela förmiddagen och "mysa", sen käka lunch nånstans och gå lite i affärer (jag måste ju visa henne vilka fina saker jag tänkt på till dukningen hehe).



Ikväll så ska vi till min sambos syster som bor drygt en timmes enkel resväg söderut och äta middag och fira en högtidsdag. Jag fick mess från en mammaledig kollega som också ville träffas idag och ååå vad jag hade velat det (saknar henne så mycket), men vi får ta det kommande helg som det verkar nu. Imorgon ska vi fira svärmor på hennes födelsedag.

Jag tror att jag kommer vara fullständigt utmattad när den här helgen är över, även om jag såklart hoppas att jag inte blir det.



Tänker på er!
Förresten! Tingeling; vad roligt att du skrev<3


Kommentarer
Postat av: Ida

Önskar dig en trevlig helg och att du kan koppla av och försöka njuta av nuet :)

Stor kram

2012-03-03 @ 09:56:05 / URL: http://fightforlife.bloggsida.se
Postat av: Anonym

Tänker på dig fina J! <3

2012-03-03 @ 10:46:19 / URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
Postat av: Anni

Ha det riktigt bra nu och försök att inte stressa upp dig för mycket!

Kram

2012-03-03 @ 10:53:53 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: 28

Tyvärr hör jag till dem som också stressar upp sig... Lite paradoxalt när jag samtidigt vill ha allt väldigt planerat (kontrollbehov? jag?). Men nu har jag 4 helger i rad när jag ska göra saker/resa iväg/tillbringa hela dagar i rad med mer eller mindre bekanta människor... Och jag är helt slut redan innan! Egentligen är det roliga och trevliga saker (både jobb och fritid), men allt detta velande och oron över hur och när jag ska äta - och vilka som ska se mig göra det... Jag mår inte alls bra av det och det förstör onekligen känslan av att ha trevligheter att se fram emot.

Usch. Känner mig ju rätt frisk annars vid det här laget, så jag blir så arg på att sådana här känslor hänger kvar...



Men det bästa man kan göra är väl att köra på - och köra över ångesten! Du kommer säkert få det jättefint! (och så kanske jag också får det?)

2012-03-03 @ 11:20:39
Postat av: Linda

Förstår precis att du stressar upp dig när det blir för mkt. Jag är nöjd och lugn om jag har en sak inplanerad, det räcker gott.

Hoppas du haft och får en bra dag och att inte stressen blir för jobbig. Låter mysigt med bröllopsplaneringen och att få sitta på fik en hel dag.

Kram

2012-03-03 @ 16:13:41 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Anni

Tack och vad roligt att höra att du också hade en bra dag. Ha det bra hos svärmor idag!

Kram

2012-03-04 @ 06:36:48 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Tingeling

Hej ;-))))



Hade kunnat varit jag som skrev det där...

Hela mitt liv kretsar kring vikt och stress både yttre och inre. Jag har sen flera år tillbaka undvikit sociala sammanhang för att det kan bjudas på mat bara för att jag är rädd för att äta/dricka och sen väga mera dagen efter.

Ska jag iväg försöker jag svälta mig ännu hårdare för att ha en "marginal" så att jag kan dricka en tex en kaffe. PÅ senare tid har jag försökt kombinera det med att sambon ska bort då kan jag vräka i mig och sen när jag kommer hem fortsätta hetsäta för jag ska ändå spy upp det. Men som sagt är man sambo vet man ju inte alla gånger när man är ensam eller inte.

Jag blir sjukt stressad av att inte veta när jag kan hetsa nästa gång.. hela tillvaron både på jobbet och hemma kretsar kring mat, vikt och hetsätning.



Idag tex fyller jag år.. (32 fucking år... borde vara vuxen men beter mig värre än ett barn) och jag håller på att förbereder bullar och tårta till kalaset/fikat.. Men jag vet inte om jag kan äta något för sambon vet inte om han ska vara hemma i eftermiddag eller inte.. och jag vågar inte chansa att äta och sen inte få spy. Självklart kommer jag äta en bit tårta (är ju helt galen i sötsaker)men hur mycket är beroende på sambon. Risken är att jag vräker i mig alla rester när han gått för att sen skämmas att det inte finns något kvar. :-(



Jag kan känna en euforisk känsla av lycka när jag vet att jag kan vara ensam och halva nätterna går åt att planera vad jag ska äta (läs hetsa)... sen är det ett jävla jagande för att få tag i hetsmaten så att jag så snabbt som möjligt kan vräka i mig när jag kommer hem... frisk i skallen?!?!?!?! nopp!



Hoppas du haft en underbar helg...



Bamsekram..



Tingeling

2012-03-04 @ 09:27:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus