Kväll någon?

Ge mig kväll NU!! Önskar ofta att det ska bli kväll när det närmar sig eftermiddag. Hallåå ångest! 

Det är jättefint väder ute idag och alla pratar om riktig vårvärme i veckan som kommer. Jag känner mig som världens mest negativa tråkmåns eftersom bara tanken på en varm och solig dag genererar stress hos mig. Vad ska jag ha på mig? Jag måste gå ut, alla andra är ute osv, är exempel på tankar som florerar i mitt huvud.



Ni som, precis som jag, lider av depression; visst blir den på ett sätt mer framträdande när det är fint väder och alla andra är superglada för det? Kanske bara för att man SKA vara glad när det är fint väder.

Är lite i affekt när jag skriver detta, känner mig så trött fast jag sovit nästan 12 timmar (!) inatt.



Igår var jag och S hos mina föräldrar till lunch, de bjöd på spenat- och räkpaj med baguettebröd och sallad till. Samt banantårta till fikat någon timme senare. Eftersom jag var hungrig då igen så tog jag en dubbelfralla m ost istället. Jag skäms att jag inte klarade av tårtan, har hetsat det så mycket så mår illa bara jag tänker på det. 

Nää nu ska jag sluta sprida negativa vibbar..! Tänker på er alla @-->---


Kommentarer
Postat av: S

Ja vill oxå ha kväll, eller jag vill sova. Mest för att sova bort ångesten. Saker känns ofta lite lättare när solen lyser. Men ja märker att ja känner större press på att vara "glad" när solen skiner.



Pajen såg väldigt god ut, var det trevligt att träffa föräldrarna? Ja har haft det bra hos föräldrarna, men just nu känner jag mig hemskt nere. Jobbigt när måendet vänder så extremt fort.



Har du haft en bra dag annars?

kram gumman

2012-03-11 @ 15:22:54 / URL: http://fartenilivet.blogg.se/
Postat av: deniiise :)

Tack så otroligt mycket vännen, vad glad jag blir! Det var helt jäkla fantastiskt :D



Kram <3

2012-03-11 @ 15:46:31 / URL: http://flikkand.blogg.se/
Postat av: Anni

Jag vet precis vad du menar! På våren skall man vara ute, vara glad, sitta på uteserveringar med alla sina vänner, längta till semestern och tycka att livet är fantastiskt. Fnys

2012-03-12 @ 08:13:24 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: E

Håller med... under höst/vinter är det "normalt" att bara vilja sitta inne med en kopp te, tända ljus och glo på film eller läsa en bok. Så fort solen kikar fram ska man umgås och vara ute och vara glad! Det blir lixom så tydligt om man är ensam då... om man har har några vänner att gå och ta den där obligatoriska drinken med på en uteservering flera gånger i veckan, inte blir bjuden på några trevliga grillkvällar, inte har någon att sitta på en filt och "bara njuta" av värmen med... Klart som fan man blir ännu mer deprimerad då :/

2012-03-12 @ 13:48:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus