Fullspäckat

Här är det mycket på gång! Ska snart iväg på lunch hos päronen (mamma fyller år!) och eftermiddagsfika.

Har mycket att skriva, får ta det när jag hinner. Igårkväll åt vi rådjursytterfilé med klyftpotatis och vitlöksbröd. Det var en utmaning, som jag slutförde med bravur. 

Kan till detta tillägga att idag var första gången på en hel vecka som jag klarade av att duscha..! Jag ritade av min kropp innan och visade för min sambo:


Framifrån + profil

Upptakten till detta var att jag var ute och morgonkissade hunden och kom på att jag gick och oroade mig över min hälsa. Jag tänkte att jag pga allt fett runt mina inre organ löper stor risk för att få en hjärtinfarkt. Jag tycker att jag har tungt att andas och förklarar det genast med att det beror på hur illa ställt det är med kropp pga allt fett på, och i, den. Bukfett hör man ju alltid hur farligt det är osv.

Jag fattar på ett sätt att detta är så jävla SJUKT och jag kände mig helt absurd när jag berättade om min oro/tankar för min sambo.

SICK!!!

Men jag går emot. Middag och fika hos morsan min. Det måste gå. Jag ÄR INTE farligt överviktig. Å vad sjukt allt är ibland, vill bara be om ursäkt till nån för alla dessa sjuka tankar..!

Hur mår ni??? Tänker på er!!@-->---

Kommentarer
Postat av: Anni

Jag har också gjort så, oroat mig för fetmarelaterade sjukdomar fast jag varit underviktig. Det är absurt egentligen.

Hoppas du får en riktigt bra dag hos föräldrarna!

Kram

2012-03-10 @ 13:46:50 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Be inte om ursäkt för dina tankar, du ska bara förlåta dig själv för dom och ge dig själv med dubbelt så positiva tankar om dig själv istället! Kramar

2012-03-10 @ 13:51:05
Postat av: sofia

Kram!

Hoppas du kunde njuta lite utav duschens värme och renande känsla :D

Jag ska själv ge mig in i den djungeln snart.... Önskar jag var en simsgubbe och bara behövde hoppa ett varv så vips, var jag ren och ombytt :D

2012-03-10 @ 14:28:45 / URL: http://coconat.blogg.se/
Postat av: 28

Inte för att jag inte fattar att du redan vet det, men: Hjärtat tar minst lika mycket stryk av undervikt. Jag har också haft tunga slag och andetag... när jag var som mest anorektisk.

Och tittade man på verkliga siffror skulle du väl totalt sätt oftare legat på undervikt än något annat? (vill inte uttala mig om din nuvarande storlek, men du ser bra tunn ut!)Med det sagt: är imponerad av allt du klarar av nuförtiden!

2012-03-10 @ 15:05:28
Postat av: S

Tänk va fel tankarna har ibland, eller oftast när det kommer till kroppen. Hoppas du kan titta på bilden och se att det inte är du.Ha en trevlig kväll hoss förläldrarna och njut av det som bjuds för du behöver det.Med mig är det okej, lite mycket ångest som gömmt sig i mina föräldrars hus bara...Kram på dig gumman

2012-03-10 @ 16:15:07 / URL: http://fartenilivet.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du är allt annat än överviktig J, tänker på dig!

2012-03-10 @ 16:19:19 / URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
Postat av: Helle

Hög igenkänningsfaktor! Vad jag får bita mig i tungan emellanåt för att inte ständigt fråga min man saker som "Skulle du vara tillsammans med mig om jag vägde fem kil mer?" eller säger "Förlåt för att jag är så äcklig, men jag är så sugen på choklad idag".Jag tycker att det hjälper att skriva om just den här typen av sjuka tankar, eftersom deras trovärdighet krymper i "offentligheten".Kram

2012-03-10 @ 18:54:15 / URL: http://bullochjag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus