Förändring på gång?



Jag har funderat. Jag tror jag ska börja jobba heltid. Det finns inget att komma hem till. En mager kropp som det inte gör något att hetsäta massor med? Knappast.

Nu när jag gått upp i vikt (är nästan helt säker på att jag ligger på normalvikt med god marginal) så känns det mest bara ångestfyllt att vara hemma. Det enda som bekymrar mig är tröttheten. Den förbannade tröttheten förstår jag inte vart den kommer ifrån och jag vill bara bli av med den..! så fort som möjligt.



Frukosten ligger i magen och nu ska jag göra mig iordning för jobb, vilket idag bland annat betyder seminarium för massa personer. Ska prova jobba heltid idag har jag tänkt.

Ni finns i mina tankar, kram<3


Kommentarer
Postat av: Anni

God morgon vännen!

Jag vill inte vara någon olyckskorp, men jag tycker du skall funderar över det beslutet lite till. Jag är rädd att du inte orkar. Och tröttheten (i kombination med stress) riskerar att bara förvärra depressionen. Samtidigt förstår jag att det kan vara destruktivt att komma hem till ett tomt hus. Och så tjatar jag som vanligt om att du borde på behandling för din ätstörning.

KRAM

2012-03-12 @ 08:17:12 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: s

Så länge det är du som vill upp i heltid och det inte är ett sätt att fly tankar så låter det roligt! Men med depression är det lätt att man snabbt går in i väggen om man tar på sig för mkt. Har du någon idé på vad tröttheten kommer från?



Ja har olika perioder, ena kan ja vara hur pigg som helst och göra allt för att slippa tänk o känna. Andra gånger är jag helt slut, orkar inget och känner mig lat! Tror du tröttheten beror på depressionen?



Ja försöker hålla ögonen öppna, ska iväg till kiropraktorn m en höst. Ångesten vägrar ge med sig och jag är rädd för så här vill ja inte må mer....

Tänker på dif, ja en kanon dag på jobbet <3

2012-03-12 @ 08:30:21 / URL: http://fartenilivet.blogg.se/
Postat av: Hanna

Åhh vännen, förstår känslan!!



MEN omvärdera och värdera din egentid, se den tiden som möjligheter att utvecklas utanför arbetstid. Det är så lätt att bara stänga av och köra på i 100 när man jobbar... man glömmer lätt sig själv på vägen då.



Så.. måste man vara mager för att få vara hemma, måste man vara "tillräckligt fysiskt sjuk" för att förtjäna den tiden?



Icke... man behöver den som mest nästan när man är nääästan framme och när man väl är där då behöver man den mer än någonsin igen <3



Kram på dig fining <3

2012-03-12 @ 09:44:38 / URL: http://vagtillfrihet.blogspot.com
Postat av: Linda

Hej vännen!

Är du säker på att det är rätt att gå upp i tid, du har ju nästan precis gått upp till 75% och det tyckte du var jobbigt.

Bara du lyssnar på din kropp och ditt inre så det inte blir för mkt för dig. Du måste vårda dig och ta hand om dig annars slår det bara tillbaka på dig själv.

Känner så väl igen känslan av att man inte har något att komma hem till annat än matproblemen. Så svårt att veta vad som är rätt att göra.

Kram

2012-03-12 @ 16:17:44 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej! Jag heter Tova Ulleryd . går tredje året på gymnasiet och har valt att ägna mitt projektarbete åt ätstörningar. Min syster har haft anorexi större delen av sitt liv och jag tycker det är viktigt att uppmärksamma ämnet. Därför har jag valt att göra en bok där unga tjejer som har eller har haft en ätstörning får berätta sina historer. Sina bidrag skrver de själva eftersom jag vill att det ska vara deras egna ord. Vill du vara med och berätta om din ätstörning? Från början var det ett flertal tjejer som deltog men nu har många av dem hoppat av. Därför behöver jag nya skribenter och det börjar bli ganska bråttom nu. Skulle uppskatta om du ville vara med. Hör i så fall av dig till [email protected] Kram Tova

2012-03-12 @ 16:28:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus