...........

Ångestladdat var det här, har varit hela dagen. Hetsade lite i eftermiddags när jag kom hem. 6 budapestbakelser, 2 liter glass och 200 gram choklad.Äsch, jag har inget att skriva. Allt gör så ont just nu (och då menar jag inte pga hetsen).

På återhörande.

Kommentarer
Postat av: Caroline

Vännen! Du kommer igen, det gör du!! Du är stark och en svacka kommer inte att stoppa dig!Massa kämparkramar

2012-03-23 @ 18:33:13 / URL: http://carolineelizabeth.blogg.se/
Postat av: Helle (Bull & Jag)

Många varma kramar från en annan som hade en risig dag idag. Önskar dig en mycket, mycket, mycket bättre morgondag och ro i sinnet.

2012-03-23 @ 18:58:53 / URL: http://bullochjag.blogspot.com
Postat av: S

Massa styrke kramar, du är så fin, så snäll, så underbart omtänksam. Önskar att du fick må så bra som du förtjänar att det som gör ont kan släppa greppet.

Massa kramar

2012-03-23 @ 20:34:12 / URL: http://fartenilivet.blogg.se/
Postat av: Linda

hoppas imorgon blir bättre

kram

2012-03-23 @ 20:54:57 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Anni

Kram!

2012-03-24 @ 08:59:48 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: 23årig tjej!

jag har kommenterat förut och jag kan inte annat än sända lite kämparkramar till dig! Ge aldrig upp även fast du vissa dagar faller. Ett tillfrisknande sker inte på en spikrak linje, utan det går upp och ner!Har du inte funderat på behandlingshem någon gång? Jag har varit på MHEkliniken i Mora och det är att verkligen rekomendera. Framförallt om man inte vill ligga inne under längre perioder, då MHEbehandlingen innebär intervall inläggning. 1vecka där, 3veckor hemma osv.. Då har man chans att samtidigt klara av livet hemma med familj + jobb, samtidigt som man gör enorm nytta för sin egen hälsa! :)Önskar dig en fortsatt bra dag. En dag i taget, idag är en ny dag och gårdagen är ett minne blott!

Kram!

2012-03-24 @ 09:00:54
Postat av: Jennie

Skickar dig en stor KRAM, Jenny! Det ÄR okej att ha skitdagar. Det tillhör livet.Jag tycker att du beskriver just livet så bra i ditt bloggande. Hur det kan gå upp och ner och hur du alltid reser dig efter varje fall. Som en sådan där docka man bara inte kan få att lägga sig ner. :-)Jag vet inte vad som gör ont just nu, om det är gamla tankar eller något som har hänt, men oavsett vilket så vill jag bara säga att du är fin och värdefull helt i dig själv.Ta hand om dig! Hoppas denna dag blir gladare.

2012-03-24 @ 09:11:36
Postat av: Anni

Tack för dina reflektioner. Ja visst blir det jobbigare när man känner att man borde glädjas över ljuset och det varma vädret. Jag trivdes också som bäst i bikini när jag var gravt underviktig, vilket är sjukt eftersom jag säkert bara var äcklig att se på. Men jag har klarat av att visa min i simkläder inför mina kollegor i min nuvarande vikt. Jag har klarat av att gå på spa och få massage, i bikini. Vi överlever nog sommaren också, tror du inte?

Kram

2012-03-24 @ 12:13:31 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: ellen

alla får bakslag ibland - det är bara att ta nya tag igen!

jag har aldrig spytt så har ingen erfarenhet av detta, men har läst i boken 'mattillåtet' att ifall man tuggar maten noggrant under en hets istället för att bara slänga i sig, så ger det inte alls samma sug.

somsagt jag har ju ingen erfarenhet av det, men ett tips du kanske kan tänka på någon gång i framtiden (om det nu hjälper) KRAM!

2012-03-24 @ 14:22:15 / URL: http://ellenkiara.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus