Firren?

Man kan ju säga att gårdagen var mindre bra än den senaste tiden jag upplevt. Jag tog en extra macka till frukost och jag märkte genast av en förhöjd ångest. Jag åkte till jobbet, ner med matlåda (inte tänka, inte tänka, bara göra). Min plan var att försöka ta det lugnt. Försöka fokusera/andas/vara här och nu för att ångesten skulle avta något.

Dock sabbades detta direkt när jag kom till jobbet och såg min kalender. Morgonen började direkt med ett stormöte där jag skulle hålla i en del av det. Stressen av att veta att jag inte kunde slappna av riktigt än gjorde att ångesten snarare blev värre.



Sedan visade det sig att jag EFTER det mötet bokat in 2 ganska "tunga" ärenden under förmiddagen. Jag kan ju säga som så att jag fick en stor klump i halsen och tryck i bröstet. På mötet kände jag mig så ofokuserad och otydlig och inte hjälpte det att jag innan mötet sett mig själv i spegeln och mötts av stora mörka ringar under ögonen. Jag gick nästan utanför mig själv och såg mig själv stå där, med en hafsigt undanträngd ångest och stora ångestfyllda ögon, hackigt talandes.


                               Jenny? ;)

Jag sökte under förmiddagen lite stöd hos en kollega i ett av mina ärenden, men jag kunde inte prata riktigt förståeligt eller förklara exakt vad det var jag ville att han skulle hjälpa mig med. Snacka om frustrerande..! Men på något vis var det som att han förstod och han blev som en duracellkanin och gjorde allt för att hjälpa mig. Tack säger jag bara..<3

Vid halv tolv gick jag till chefen och sa att "jag mår inte bra" (med det obligatoriska leendet på läpparna) och ville åka hem. "Ok, det är klart Jenny. Men hur mår du då??"

Hur jag mår?? EHH.. Har du 5 timmar tillgodo???


Kommentarer
Postat av: S

Hoppas dagen blir bättre vännen. Är det lika mycket "stora" saker inplanerat idag, eller är det lite lugnare?

Kram <3

2012-03-15 @ 07:46:48 / URL: http://fartenilivet.blogg.se/
Postat av: Helle

Vissa dagar vill man bara stryka ett streck över i almanackan, men att du faktiskt tog hand om dig själv och gick hem tycker jag var bra gjort! Hoppas att den här dagen blir en bättre sådan.



Kram

2012-03-15 @ 08:28:31 / URL: http://bullochjag.blogspot.com
Postat av: Linda

Åh vilken tuff dag men du tog dig igenom förmiddagen iaf och du gjorde helt rätt som körde hem.

Hoppas idag har varit bättre.

kram

2012-03-15 @ 16:51:38 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Johanna

Usch, hatar när vissa dagar bara blir fel. Morgondagen ska bli bättre men tänk såhär, du fixade det ändå. Grymt! Storkram <3

2012-03-15 @ 18:53:31 / URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
Postat av: anonym

Vad jobbar du med?

2012-03-15 @ 22:28:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus