Använder verktygen?

Jag jobbade inte heltid igår, men jag stannade kvar lite längre än vad jag brukar och det kändes bra. Och Anni; du är inte alls någon olyckskorp!! Du bara känner mig rätt väl om man säger så:)


På väg till jobbet igår

Får se hur jag gör med arbetstiden framöver, men det tar nog ett tag innan jag inviger chefen i mina planer.

Nu sitter jag här i soffhörnet och äter frukost i vanlig ordning. Snart klar. Den missmodiga känslan håller i sig och det känns ibland som att det är stört omöjligt att känna glädje och förväntan inför en dag. Tankarna går mest kring hur jag kommer att må under dagen, hur påtaglig tjockkänslan kommer vara osv. Detta ISTÄLLET för att vara nuet och ta minut för minut..!

Med andra ord har verktyget Medveten närvaro från DBT:n inte varit så flitigt använt av mig det senaste om man säger så! Ska göra mitt bästa för att det ska bli ändring på det. Det underlättar i vardagen.

Kram<3

Kommentarer
Postat av: Helena

Måste bara berätta att jag var på läkarbesök igår. Både läkare och behandlare är så förvånade att jag efter över tio års tid med ätstörningar och dåligt mående har bytt riktning och kämpar mot friskhet. Bakom mig har jag år med anorexi bulimi och ortorexi. Äter nu regelbundet av allt även det förbjudna, har klippt träningskortet (tränat och tävlat inom fitness och bodybuilding i många år)

Men nu kan man ju fråga sig vad som fick mig att vända riktning på skeppet. Det var ingen behandling och ingen av alla mediciner jag testat genom åren. Nej, livsgnistan och kämparandan har jag fått från en blogg som jag av en slump hittade nämligen just DIN blogg! Du tar upp alla sidor av en ätstörning och man dras med i din kamp och din otroliga kämparglöd. Och trots att du går igenom en helveteskamp själv så stöttar och peppar du oss andra så att vi oxå orkar kämpa. Är dig evigt tacksam<3 Ha en bra dag!

2012-03-13 @ 09:33:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus