No starving or puking here

Jag stod ut hela förbaskade dagen igår utan svält och utan hets/kräk! Jag åt mina "vanliga" måltider som om det inte fanns någon morgondag, TROTS att jag var i affären och handlade (tur att det är löning imorgon säger jag bara..) till kvällens middag och det slank ner ett antal saker i korgen som jag planerade att vräka när sambon var ute och sprang.

MEN JAG GJORDE DET INTE.

I didn´t do it!!

cartoon frog
                  Wo ho hoooo!!!

Istället tog jag ett extra stort mellanmål när jag kom hem (och han var ute och sprang). Insåg att hetssuget förmodligen berodde på att det var dags att äta. Jag bölade som fan mellan skedarna. Snacka om att jag var sugen på hetsäta men på nåt sätt försökte jag känna den känslan som jag gör när jag står och spyr. Hur jobbigt det är. Hur dåligt jag mår då. Hur rädd jag är för att "bli tjock", inte "få upp allt" osv.Jag försökte påminna mig själv om känslan när jag hetsäter/hetsätit; den av att vara värdelös. Visst. De första tuggorna kan kännas som en befrielse men det där jag bara trycker ner för att kunna spy. Usch. Det känns så jäkla ovärt.

Dock omsluter Mörkret mig än. Har svårt för helgerna just nu. Speciellt de helger då inget är planerat. Känns som jag är lat och "borde" göra så mycket. Det känns som jag bara tröstäter hela dagarna eftersom jag är så melankolisk just nu. Känns som att alla andra människor på jorden har tusentals projekt igång och som att jag är misslyckad.

Men jag vet nånstans att det inte är så och jag försöker överrösta den där nedlåtande rösten i mitt huvud så gott jag kan. Men det är verkligen inte det lättaste jag gjort i mitt liv...

Tänker på er vänner! @-->--


Kommentarer
Postat av: Ida

Du är så JÄVLA duktig, stark, modig och underbar!!!! Ge äs en rejäl spark i arslet och fortsätt din kamp mot ett friskt liv, du kommer klara det. Det vet jag!

Bamsekram <3

2012-03-25 @ 10:13:51 / URL: http://fightforlife.bloggsida.se
Postat av: Koltrast

Wow! Så fantastiskt bra jobbat!

Jag förstår dina helgbekymmer, jag tänker likadant. Fast jag gör verkligen inget annat än äter och ligger i sängen på helgerna. Även om det kanske inte är det bästa för att må bättre kanske det är nödvändigt just nu? Att jobba under veckorna och samtidigt kämpa med såväl ätstörning som nedstämdhet tar på krafterna. Kanske är det inte så konstigt att däcka på helgen under de omständigheterna? Oavsett hjälper vi inte oss själva genom att sparka på oss för att vi ligger ner... Kramar!

2012-03-25 @ 12:00:31 / URL: http://flygkoltrastflyg.blogspot.com/
Postat av: ellen

åh glad jag är för din skull! Ett steg mot friheten :D Ha en fin söndag och njut av det underbara vädret! Kram

2012-03-25 @ 12:51:49 / URL: http://ellenkiara.blogspot.com
Postat av: Anna

Du är stark, det tycker vi alla! <3 Att falla är en del av tillfrisknandet också och du är inte värdelös för det heller. Du är inte värdelös för någonting. Det är bara ett BETEENDE som kan vara sämre än ett annat.. men DU, kan aldrig ändras eller bli sämre. Kom ihåg <3

2012-03-25 @ 13:01:59 / URL: http://www.livetarnu.wordpress.com
Postat av: Helle (Bull & Jag)

Good work!

Och du, helgerna har aldrig varit min favorittid i veckan, trots att jag ofta har inbokade barnkalas, playdates och badhusbesök. Jag känner pressen att må bättre, göra mer och vilja mer. Vill oftast bara att det ska bli måndag igen och inte sällan att det ska bli måndag så att jag kan hetsa och kräkas i fred.Du imponerar så mycket på mig och en dag tror jag att dina anstängningar kommer att betala sig mångdubbelt. En dag mår du lika bra som du förtjänar!Kram

2012-03-25 @ 13:05:52 / URL: http://bullochjag.blogspot.com
Postat av: Johanna

Du kämpar på lika grymt som vanligt, stolt över dig. Du har kommit så långt även fast livet känns riktigt värdelöst ibland.

Sv: Härligt att höra någonting ifrån dig, jag kikar in här hos dig varje dag också!

I know.. Helt sjukt att man faktiskt kan se så fel, hur går det ihop? Det är verkligen läskigt..

Hoppas du har en bra söndag! Kramar till dig <3

2012-03-25 @ 16:22:42 / URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
Postat av: lisa

HURRA VAD DU ÄR BRA!! Att stå emot ett hetsanfall är sjukt duktigt. För det är ingen dålig kraft som kommer över en... Superbra! Försök att känna dig stolt och glad över att du lyckats och på så sätt är ett steg närmare frisk!

2012-03-25 @ 19:31:32 / URL: http://www.lisarugenstein.devote.se
Postat av: Anni

2012-03-25 @ 19:54:25 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Anni

Heja dig!

Kram

2012-03-25 @ 19:55:10 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Linda

Usch säg inte så har inte ens tänkt på den konsekvensen, tack för ditt stöd

kram

2012-03-26 @ 16:47:27 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Anonym

Åh vad fantastiskt duktig du är, bäst är du <3

2012-03-26 @ 16:48:12
Postat av: Linda

Det var jag som skrev förra kommentaren

2012-03-26 @ 16:48:38 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Linda

Jodå varit sol här idag, vilket är ljuvligt. Det är konstigt det där med solens vara eller inte vara. Tycker jag kan bli deprimerad oavsett, dvs både på hösten och våren. Snarare deprimerad över livet...nä nu överdriver jag men lite så känns det ibland.

Kram

2012-03-26 @ 17:28:13 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: isa

Fan vad du är bra! ingen hets.. fortsätt så! och ja, man blir fan ledsen utan mat. tänk vad skönt den dagen man är helt fri :) stor kram

2012-03-26 @ 18:08:11 / URL: http://cookiedough.blogaholic.se
Postat av: Sofie

Åh jag borde väll också göra det :( MEn ångesten över att för ett par månader senn 36.8, och för bara 2 månader sedan legat stabilt på 38.5-39.... och så PANG vikten har eskalerat och min kropp blir enormt svullen hela tiden! MEN DROPPEN VAR IDAG! 41.4kg i fredags. 46.5imorse INTE OKEJ! Hjääääälp.Men som du säger ... vågen, man mår så dåligt av och se siffrorma att det bara blir värre! Men jag ser ju i spegeln med. Och står där och undrar hur mycket av det som är vätska och vad som är fett :*(Stor KRAM på dig! DU ÄR INSPIRATION

2012-03-26 @ 22:58:54 / URL: http://sofiehagman.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus