:-(


Dagens lunch

Nää.. idag mår jag skit skit SKIT.

Ni skulle se hur jag ser ut. Vaknar varenda morgon alldeles uppsvullen i ansiktet (fler som lider av samma sak??). Blek och jävlig. Mörka ringar under ögonen. I fredags på jobbet kunde inte ens sminket dölja mitt usla mående och egentliga utseende. Skämdes som en hund, men tog mig igenom dagen.

Jag har hetsat och spytt en del gånger under veckan (inte alls lika mycket som jag brukade innan om jag nu får släta över det hela lite.., men blir kanske tre gånger i veckan, en timme var gång nåt sånt) och det bättrar ju inte precis på mitt "sköna" yttre.

Fy fan!!!!


Hatar mig själv så jävla mycket just nu. Kan inte låta bli att plåga mig genom att studera mig själv i spegeln, eller känna på magen hundra gånger om dagen. För att sedan bryta ihop inombords. Några tårar har fallit också, men alldeles för få kanske..

Skäms så jävla mycket för min sambo. Men orkar inte sätta på nån mask idag. Han har förresten knappt varit hemma på hela veckan. Jag har inte haft någon att prata med och som jag skrev nån gång tidigare i veckan vet jag knappt hur många ggr jag tänkt "jag orkar inte" under de här dagarna.Min sambo skojar och flamsar, kallar mig snygging osv, allt för att muntra upp mig. Kan ju säga som så att DET HJÄLPER INTE. Känner mig tusen gånger värre av det snarare. Jag vill att han ska fråga hur jag mår och sedan LYSSNA. Kanske ska be honom om det? Fast hur skulle det hjälpa mig? Bättre att jag släpper det och går vidare. Ska inte älta mitt mående så jävla mycket hela tiden (fast egentligen gör jag inte det annat än här i bloggen och i mitt huvud).Blir trött på mig själv. Jävla flodhäst.

Jävla pissliv. BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖL!!!

Kommentarer
Postat av: sofia

känner igen mig allt för väl... KRAM VÄNNEN, tänker på dig. Du är en kämpe som fortsätter <3 kram

2012-03-31 @ 17:48:40 / URL: http://coconat.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag känner igen mig! Jag ser ut som en vandrande zombie jag med.. Hoppas du mår bättre imorgon, keep on fighting! Kramar <3

2012-03-31 @ 19:43:13 / URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
Postat av: Helle (Bull & Jag)

Känner igen mig allt för väl, vaknde upp som flodhästen Herbert, men lyckades vända dagen vid halvtid och lite skratt och stoj med sonen (var själv hemma med honom idag, så kunde inte riktigt bara lägga mig ner och sörja).

Jag tycker att du ska prata med din sambo om det här. Det handlar inte om att du ska fastna i självömkan, utan om att du ska respektera dig själv och dina behov.Glöm inte bort att det är en sjukdom du har. Du är inte dum i huvudet, mindre värd eller patetisk utan sjuk och sjuka människor behöva banne mig lite extra sympati och ett lyssnande öra mellan varven.Hoppas så att du får en bättre dag i morgon <3!Kramar

2012-03-31 @ 22:16:47 / URL: http://bullochjag.blogspot.com
Postat av: jen

önskar jag kunde få dig må bättre men det jag kan säga är att ur varje situation som man upplever svår/negativ finns något positivt. Om inte annat lärdom och en styrka därefter.

Kramar

2012-03-31 @ 22:43:37
Postat av: jen

2012-03-31 @ 22:54:07 / URL: http://thejenna
Postat av: Anni

God morgon!

Jo, det är nog lite sämre. Och det löser jag genom att bli trött och sova bort tiden, vilket kanske inte är så konstruktivt.

Jag känner igen det där du skriver om din hur sambo agerar. Och när man mår som man gör så blir man inte direkt gladare. Kan du försöka prata med honom om det? Han försöker säkert, men inser inte att det blir helt fel.

Kram på dig och ha en bra söndag!

2012-04-01 @ 07:43:36 / URL: http://anniahven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus