Kan inte låta bli

NÄ, nu kan jag bara inte låta bli att skriva ett inlägg på arbetstid! Saknar bloggen och era bloggar så jäkla mycket! Precis som jag skrev till Hellebelle (om du läser detta<3) så börjar det kännas jättejobbigt att inte delta i bloggandet på samma sätt längre. Jag vill inte mista de band jag knutit med er därute! Just nu har jag en jobbig period. Det tär på mig att vara ensam så pass mycket som jag är. Igår skulle mannen min ut och röja i skogen på lediga dagen. Och hundens rastlöshet och vilja att komma ut gjorde mig SÅ JÄKLA STRESSAD och känslorna löpte amok inombords. Så jag tog bilen, drog iväg 10 mil, gick in på K-rauta, tittade på två tapeter och en lampa och sen åkte jag hem igen... Så jävla ovärt! Massa bensinpengar åt skogen bara för att jag mådde dåligt hemma. Men jag fördrev i alla fall förmiddagen och sen lagade och åt jag spagetti och köttfärssås (my masterpiece) när jag kom hem. Överåt framåt eftermiddagen då sambon återigen hade massa sysslor som gjorde mig lämnad åt mitt eget öde. Började spy. Fick panik. Sa till sambon att "Nu går vi ut och går illa kvickt!" Och då gjorde vi det. Så då försvann "möjligheten" att spy mer än jag redan gjort. Mådde skit hela kvällen sen. Varje morgon provar jag kläder som är för små. Varje natt känner jag låren skava mot varandra. Och det gör ont!! Inombords mer än något annat... Men jag ska hålla normalvikt under minst ett år. Inte ge upp. Jag måste. Måste ge mig själv en chans att må bättre, så är det bara! Tänker på er så himla mycket, bara så ni vet <=(¨,)=> KRAM (vet inte vad som hände med mellanrummen, men hoppas det går att läsa ändå)

Kommentarer
Postat av: Anni

Vad glad jag blir att du gör det!

Angående gårdagen tycker jag att du hanterade den bra. Vad är lite bensinpengar mot att stanna hemma och göra något destruktivt. Och på eftermiddagen lyckades du ju också bryta och gå ut. Starkt!

Hur går det, har du fått någon samtalskontakt än?

Det där med kläderna känner jag allt för väl igen. Och jag ligger varje kväll och känner på magen och nyper mig där jag kommer åt. Dumt, jag vet, men jag kan inte låta bli.

Hoppas du får uppkoppling snart och kommer tillbaka till bloggvärlden. Om det är det du vill förstås.

Stor kram så länge!

2012-06-07 @ 10:22:09 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Helle

Klart jag läser <3! Blir alltid glad när det dyker upp ett inlägg.

Kram

2012-06-07 @ 12:32:16 / URL: http://bullochjag.blogspot.com
Postat av: Anonym

Fina fina Jenny, jag tänker på dig. Vi lämnar dig inte! <33

2012-06-07 @ 12:35:35 / URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
Postat av: Jelena

ta hand om dig fina du! <3 blev så glad när jag såg att du uppdaterat :) :)

2012-06-07 @ 13:44:48 / URL: http://felstavad.blogspot.com
Postat av: Linda

Hej fina du, så glad att höra från dig. Kollar din blogg varje i hopp om att du har skrivit.



Tråkigt att du inte mår bra, blir ledsen för din skull. Vill så görna finnas här för dig och hoppas du kan känna mitt stöd.



Kram

2012-06-07 @ 16:03:25 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: sofie

Känner så igen mig .. fy fan vad svårt det är :(

Nätterna är värst för mig. Skiter sig nästan jämt.

Känner mig så himla fet och är så osäker på om jag verkligen är mullig nu.. eller om det är mina ögon som ljuger? Men hur kan ögonen ljuga om fettet som rör sig och celluliter..

Sån ångest över att inte längre kunna ha de allra minsta storlekarna eller barnstorlekar.



...Urk.



Du.. en fråga. När din mens kom tillbaks, har de varit konstiga med hur lång tid det går mellan eller så? Jag verkar ha fått tillbaks min. Märkte först på att jag verkade ha ägglossning och sen kom den (lite) kring 16-17e maj. Och nu tycks den ha kommit igen.. men det är lixom bara 3veckor som gått mellan då :S



kämpa på! Kram

2012-06-07 @ 23:24:15 / URL: http://sofiehagman.blogspot.se
Postat av: Sofie

Hehe okej ^^ Typiskt mig att på en gång tänka ut värsta möjliga senarium! "Jag har säkert pajjat något och nu har jag så kort menscykel att det säkert är omöjligt att bli gravid för att ägget inte har en chans att hinna bli befruktad" .... men det är väll som du säger. Får ge det lite tid :)



Åh.. samma ställen som jag blir svullen. Så himla jobbigt.



kram

2012-06-08 @ 10:48:15 / URL: http://sofiehagman.blogspot.se
Postat av: My

Känner igen det där med kläderna. Själv känns det som jag vandrar runt i tights hela dagarna för då märker man åtminstone inte "tjockheten" lika väl som i ett par jeans.



Tänker på dig, ta hand om dig vännen. Kram!

2012-06-11 @ 22:08:56 / URL: http://tankarimy.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus