Godmorgon


I vilrummet på jobbet förra veckan

Vill önska alla därute en fin vecka och hoppas att er helg varit bra<3 Med undantag från en riktig ångestattack (pga trötthet) igår eftermiddag (usch dessa eftermiddagar.........), så har jag haft det bra. Jag bjöd över en kusin igår som kom med sin halvårsgamle son. Han är så fruktansvärt söt, men högljudd och hårdhänt!:)

Jag fick en fråga av dig Sofie ang "mensens återkomst" (haha) och jag tror att en viss oregelbundhet inte är något annat än helt normalt faktiskt. Vår kropp funkar ju inte alltid som en klocka utan behöver tid för återhämtning, särskilt om vi fortfarande "misshandlar" den. Så än så länge tror jag inte du behöver kolla upp att den kom lite tidigare andra gången. Är så glad för vår skull att den funkar nu..!

Jag är jäkligt trött idag kan jag tala om... Ni finns i mina tankar alltid<3 

Kommentarer
Postat av: Anni

Och jag tänker på dig! Det är väl inte är så konstigt att du är trött, men tanke på att du klarat av en flytt mitt upp i allt annat.

Kram!

2012-06-11 @ 10:33:27 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Helle

Tänker på dig vareviga dag (nu lät jag litegrann som en stalker här, men det bjuder jag på!) och hoppas på att din trötthet ger med sig. Var snäll mot dig själv <3!Kram

2012-06-11 @ 12:46:59 / URL: http://bullochjag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus