Update

Jag stannade hemma själv idag och tja.. halva dagen gick helt åt fanders. HELT åt fanders verkligen. Hetsade på allt och ingenting. Typ 4 l glass, äppelpaj och vaniljsås, semlor, lasagne osv osv. Fy vad jag hatar hetsen nu. Så jäkla mycket..




Så efter några timmar fick jag fasen NOG! Ringde min bror och frågade om jag fick komma och hälsa på dem (helt otroligt att jag faktiskt vågade fråga!). Och det gick, jag fick komma dit. Så har haft en jättetrevlig eftermiddag hos dem. Lekt med min brorsdotter, suttit och snackat skit med brorsan och fästmön.

Ringde min svärmor på hemvägen och pratade med henne en bra stund. Hon är så underbar. Hon är en gammal, fullständigt genomlugn person som tillför så mycket i mitt liv! Tack gode Gud för att jag har henne och den trygghet hon ger mig.



Mådde väldigt dåligt efter hetsen och spyandet. Vilket jäkla skitliv det är att hålla på så! Speciellt nu när jag flera gånger faktiskt fått känna på hur fint livet verkligen kan vara. I sådana stunder känns det som att jag fullständigt SKITER I hur pluffsig min mage än är/blir och kommer vara i mitt liv. BARA JAG FÅR VARA LYCKLIG.

En tanke jag har nu är att sjukskriva mig en vecka och att under den ta stöd vid alla måltider, förslagsvis av min sambo. Måste försöka fixa ihop nåt. På semestern mår jag kanon när jag har sällskap/stöd för att sköta måltiderna och hetsar inte bort två av dem helt plötsligt.

Hur mår ni? Hur har ni haft det idag? Måste kolla läget hos er nu. Kram<3


Kommentarer
Postat av: H (Bull & Jag)

Vad tråkigt att höra att du behövde må så dåligt idag =(. Och nog är hatet mot hetsen stort direkt efteråt, man önskar att den känslan ville stanna kvar och vara så intensiv att det förhindrade hetsätning för all framtid. Konstigt nog känns hetsätning ju som ett så "bra" alternativ precis innan.

Men bra att du ringde din bror och fick lite annat att tänka på! Det gäller ju att påminna sig själv om livet "därute" när livet härinne känns så tungt.



Jag skulle behöva sällskap vid måltider, men tyvärr är det inte möjligt att ordna utan att jag får boendestöd och det vill jag helst slippa (been there, done that). Hoppas du kan lösa det på ett sätt som passar dig.



Kramar!

2012-01-22 @ 18:58:19 / URL: http://bullochjag.blogspot.com
Postat av: Ca

Usch. lÅTTER INTE ALLS ROLIGT. Hetsar du ofta nu för tiden?

Kämpa, du klarar detta! kram

2012-01-22 @ 19:08:40 / URL: http://enilorac.devote.se
Postat av: Linda

Ledsen att du fick en sådan jobbig dag. Glad ändå att du gjorde en sådan kovändning och fick till det tillslut iaf. Du e starkare än vad du tror.

Kram

2012-01-22 @ 19:14:21 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Anni

Vad bra att du ringde din bror! Starkt gjort. Det låter bra att du försöker tänka över hur du skall lösa måltiderna framöver. Funkar det praktiskt att äta med din sambo. Kan han komma hem? Då vore väl det bra. Annars tror jag att man kan få professionell hjälp också.

kram

2012-01-22 @ 19:59:28 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Som Anni sa, det är fortfarande ett framsteg att du ringde din bror och att du sysselsatte dig med något annat än att sitta hemma och låta mörka tankar styra över dig.



Det är så himla kämpigt ibland, även jag faller tillbaka då och då. Vissa dagar flyter det på, man kan äta nästan vad som helst känns det som, andra dagar tycker jag ingenting är okej att äta förutom det som inte är "förbjudet" = noll näring och alldeles för lite för att kunna hålla energin uppe.



MEN, det viktigaste är att du ändå har en annan syn på det hela nu. Du VILL bli frisk och det är så sjukt bra för det vill jag med. Jag tycker promenader hjälper mig, rena terapin. Dvs inte för att förbränna kalorier utan för att komma ut och få luft och endorfiner.



Du klarar det här!

Kramar

2012-01-22 @ 20:04:43
Postat av: H (Bull & Jag)

Jag undrar också hur det kan göra så ont! Efter en dag med alldeles för mkt mat kan jag tex inte springa, rent fysiskt är det omöjligt. Det känns som om någonting vill spränga sig ut ur kroppen, det smärtar verkligen ngt otroligt, ffa runt magen med ibland i såväl ben som armar.



Det boendestöd jag haft var verkligen ett skämt. Människan var så urbota dum att jag ville slå ngt hårt i huvudet på henne varje gång hon öppnade munnen. Det skulle säkert kunna fungera bättre med en annan person, men jag orkar inte med en runda till. Den här kvinnan pratade med mig som om jag vore en bebis, medan jag i min tur undrade om HON var utvecklingsstörd ;).



Kram

2012-01-22 @ 21:03:36 / URL: http://bullochjag.blogspot.com
Postat av: sofia

Du måste se det positiva - att du faktiskt ringde din bror och inte fortsatte hetsa hela dagen. Väldigt starkt gjort!



Åt du som du skulle de övriga målen eller snålade du iom att du från imorse hade på känn att hets var påväg?

Kram fina du. Du är så stark!

2012-01-22 @ 21:04:34 / URL: http://coconat.blogg.se/
Postat av: S

Tråkigt att det inte gick bra idag, Jenny, upp på hästen igen!

Nästa gång VÄLJER du att besöka din bror FÖRST och hetsäta efter om du fortfarande behöver det. LOVA!

Kram!

2012-01-22 @ 22:09:58
Postat av: Hanna

Sötaste...



Vilken jävla skitdag rent ut sagt!!



MEN... den hjälpte dig att påminna dig om hur underbart det är just utan äs, så helt skit får man inte säga att det var.



Sen var du ju grymt stark som kontaktade din bror! Bryta hetsen, hitta livlinan och TA den. Skitbra!!



Hoppas din vecka har startat bättre, ta hand om dig, tänker på dig <3

2012-01-23 @ 10:52:49 / URL: http://vagtillfrihet.blogspot.com
Postat av: My

Tänk att du klarade bryta hetsen. Hurra för dig!!!



Boendestöd fungerar bra för mig som matstöd. Har lyckats få personal som det funkar med. Tack och lov. Det är ju A och O. Även om du inte söker professionell hjälp som matstöd, så kanske vänner, sambo, o släkt kan vara ett enormt stöd för dig. Det viktiga är ju faktiskt att du inser att du behöver hjälpen och att du vill ta emot den. Du



Kramar!

2012-01-23 @ 15:02:51 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Anni

Jo, det blir en kollega som får den. Grejen är att min chef är väldigt omtyckt och jag har också tyckt bra om henne. Det gör mig ännu mer övertygad om att det är mig det är fel på. Men jag skall försöka prata med henne. Mest för att jag känner att jag inte klarar av att hålla det inom mig. Jag skulle helst göra det innan jag har tid hos doktorn i morgon, så att jag har någonstans att avreagera mig...

Har det gått bra för dig idag?

Kra,

2012-01-23 @ 17:25:43 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Linda

Älskar din blogg, det vet du, men dessa bilderna är jättejobbiga att se. Lika svag som alltid men de inge klokt vad några bilder kan trigga igång hjärnan. Hoppas du inte tar illa upp att jag skriver det.

Kram kram <3

2012-01-23 @ 19:33:31 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus