Tisdag

Jag behöver inte ens skriva att jag sitter i soffan och äter frukost; det vet ni redan:) Två mackor, fil, müsli m knäckebröd nersmulat ihop med keso och en halv banan. Yes yes..

..BÖÖÖÖÖÖÖL!! :( men så är det.

Har egentligen inte så mycket att skriva annat än att jag är rätt pigg. De senaste två dygnen har jag försökt att sova extra mycket, vilket gått bra, och det har faktiskt gjort nytta på måendet. Samtidigt är jag psykiskt trött ändå, fast det är man ju van att vara vid det här laget eller vad säger ni!?  



Anni du frågade om jag verkligen orkar att jobba 75% och ska jag vara riktigt ärlig så.. Nej, det gör jag faktiskt inte. jag har gått på ren vilja och ekonomiska skäl. Fick panik där innan jul när pengarna rullade iväg (rakt ner i spyhinken, buäähh..) och bara såg den enda utvägen att börja jobba mer. Samtidigt som jag drog ner på hetsutgifterna, både mängderna samt tänker på vad jag köper/priset.

Ibland undrar jag om jag verkligen jobbar tillräckligt hårt för att bli av med det tvångsmässiga ätandet och spyandet.. det ger ett lugn precis efteråt som är svårt att få på nåt annat sätt. Även fast man säkert kan komma på massor av sätt EGENTLIGEN.. men inget känns som att det går upp emot ätandet.



Fast jag vet med mig att innerst inne är jag på väg. Jag kämpar och ger inte upp.

Jag har förresten på mig ett par byxor nu som för några veckor sedan satt så löst att de nästan ramlade av. Idag sitter de tajt runt benen. Jag ser det som positivt och försöker att inte lägga så mycket värderingar i det.

Ha en fin dag och ta hand om er!<3

Kommentarer
Postat av: Anni

Tack snälla du, vad glad jag blev! Du är verkligen en god vän till mig också.

Byxorna sitter säkert skitsnyggt på dig idag!

KRAM

2012-01-31 @ 08:03:39 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Lena

Vill bara säga att jag tänker på dig även om jag inte kommenterar så ofta.. kämpa på.. kram

2012-01-31 @ 10:34:40 / URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se
Postat av: Anonym

Din blogg är underbar att läsa, ibland skriver du mina tankar och känslor. Känns så skönt att veta att man inte är ensam, även om man självklart inte önskar någon annan skiten. Fasnade i din blogg för ett bra tag sedan nu och har funderat över vad du jobbat med? Samt vad du går i för behandlig?

Kram S

2012-01-31 @ 10:38:08 / URL: http://fartenilivet.blogg.se/
Postat av: Helle (Bull & Jag)

Tänk vad härligt det vore om det fanns ett universalmedel som ersatte den där känslan som hetsätning ger? Tänk om man, när man var som mest sugen på att trycka i sig ett halvt konditori, kunde ta ett piller som gav allt ifrån hetsätningseufori till hetsätningslugn. Det vore något det!



För i ärlighetens namn nu, när någon tipsar om att man ska "ta ett bad" eller "ringa en vän" när hetsätningssuget smyger sig på (eller fullkomligen våldtar en), nog fasiken händer det att man mest av allt vill ge "tipsaren" en fet smäll ;).



Oh, btw, svarade på din fråga i kommentarfältet i min egen blogg. Känner mig lite inkonsekvent med kommentarsvarandet, får ta och skaffa mig lite principer där snart tror jag.



Kram

2012-01-31 @ 11:39:55 / URL: http://bullochjag.blogspot.com
Postat av: Caroline

Du är grym som kämpar så, även de dagar som det känns piss. Din blogg lyser kämparglöd. Ta hand om dig!



Kram

2012-01-31 @ 14:45:32 / URL: http://carolineelizabeth.blogg.se/
Postat av: Linda

Det är ju så det är, hur ska man kunna hitta ett subtitut till känslan man får efter kompensation?

Du e så jäkla bra som kämpar på och inte ger upp, men glöm inte ta hand om dig också, du mår inte bättre om du sliter ut dig på jobb. Äs blir inte mindre stark om du är fysisk och psykiskt svag.



Håller definitivt med om att det hade varit yngre och mer naiv. Fast å andra sidan så var jag 20 år när jag sökte hjälp första gången för äs och se var jag är idag. Fast jag blev nog bättre då iof har jag för mig. Suck har så svårt att hoppas att det någonsin ska bli bättre/bra. Men ändå kämpar jag hela tiden.

Kram

2012-01-31 @ 16:23:51 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: S

Åh hoppas att smtalskontakten blir bra, det är ofta skönt att prat med någon som man vet ine funerar all för mycker på det utan som gör det jobb. Jag tycker det är lättare än att prata med vänner, känns som att jag packar på min skit på dem. Så du jobbar som arbetsförmedalre, vilket roligt jobb. Trivs du? Ja gillar mina kontakter genom ätstörnings enheten, de är bra, sen har jag fått byta mycket och såddant gör mig lite ledsen. Känns så personligt när en psykolog inte kan, eller vill ha mig kvar. Vilka är dina glädjeämnen i livet?Vad vill du göra med ditt liv? Om du fick välja fritt?

KramS

2012-01-31 @ 20:37:51 / URL: http://www,fartenilivet.blogg.se/
Postat av: Anonym

Va glad jag blev för din kommentar! :-DHoppas du har haft en fin dag! Kram

2012-01-31 @ 21:38:18
Postat av: Caroline

Jag sKrev kommentaren ovan! ;-)

2012-01-31 @ 21:39:50 / URL: http://carolineelizabeth.blogg.se/
Postat av: bortavidmolnen

Hej! Förlåt att jag inte svarat på din kommentar! Inte orkat bloggen :|

Skickar en stor kram! Hur mår du? <3

2012-01-31 @ 23:35:04 / URL: http://bortavidmolnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus