Smärta!

Idag ska jag försöka få en tid till vårdcentralen. Det har inget med mina ätstörningar att göra. Denna gång är det revbenen på höger sida bakom bröstet (ja det finns ju ett bröst där nuförtiden...buhuhuuuuu...suck, skit samma) som i söndags fick sig en törn.

Nu har jag så ont så bara att andas gör att jag kvider av smärta. Och eftersom jag har astma så skriker jag nästan när jag inandas kraftigt i min inhalator (vilket jag måste göra morgon och kväll). Att det alltid ska vara nåt eller vad säger ni! För övrigt så har jag en sjukkänsla överlag i kroppen, har väldigt svårt att andas. Får snart panik. Får försöka ringa vårdcentralen från jobbet.



Hoppas det är någon annan läkare än förra gången jag var där. Då gick jag dit pga att min ömme fader fått för sig att mina depressiva problem kan vara orsakade av att något inte stämmer med min sköldkörtel. Jag gick med på att kolla upp det eftersom många i min släkt har haft struma osv.

Men vet ni? Läkaren, en kvinna i medelåldern, utgick från att det var pga mina ätstörningar (!?) som jag "fått för mig" att det skulle vara något fel på sköldkörteln? Alltså, JAG SAKNAR ORD. Jag kände mig fruktansvärt nedvärderad och dum. Och hon bara tittade triumferande på mig som att "ha! avslöjad!"



Har funderat kring det; Det känns som att alla med en diagnos i någon form, dras över en och samma kam. Skrämmande också att en läkare inte ser var och en som individer.

Äsch. Nu är det ny dag - och jag är fruktansvärt nedstämd. BÖÖÖÖÖÖÖL! Men det tänker jag skita i. Orkar inte.

Orkar inte.

<3

Kommentarer
Postat av: Hanna

Lycka till idag!!



O det finns gott om idiotiska läkare! Har själv konfronterats med dem och det är bara att inse, idioter finns i alla kategorier.



Kram

2012-01-19 @ 07:04:20 / URL: http://vagtillfrihet.blogspot.com
Postat av: Ella

Låt dig inte påverkas, verkar vara mer regel än undantag att läkare saknar social kompetens. Men man kan ju inte vara bra på allt :)

Idag struntar vi i alla neggo-känslor, jag intalar mig själv att det kommer kännas bättre imorn! "Efter regn kommer solsken" osv...

Stor kram!

2012-01-19 @ 09:33:22
Postat av: Anni

Hoppas det går bra hos läkaren och att denna inte är fullt lika korkad! Fast det är ju svårt att skylla ett skadat revben på ätstörningar iaf... Men det är tragiskt egentligen. Jag är säker på att läkare ibland missar allvarliga somatiska sjukdomar genom att skylla på psykiska problem.

Kram

2012-01-19 @ 10:02:06 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: H (Bull & Jag)

Lycka till hos läkaren idag!

Känner så väl igen fenomenet, men då mest relaterat till min kroniska depression.

"Jag har väldigt ont i magen" - "Du är ju deprimerad!"

"Jag är så trött att jag knappat kan resa mig ur sängen efter tio timmars sömn" - "Ja, du är ju deprimerad".

Det första var ett myom i livmodern, det andra grav anemi.

2012-01-19 @ 13:16:06 / URL: http://bullochjag.blogspot.com
Postat av: Linda

Fick du kollat upp dina sköldkörtelvärden?

2012-01-19 @ 20:05:55 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus