Läkarbesök och annat

Sitter i soffan och äter en skinksmörgås till filen och flingorna. Smulade ner ett knäckebröd i tallriken idag med. Det underlättar för mig när livsmedel har struktur för det påminner mig om att tugga ordentligt. 


Vanliga havreknöckisar

Knöckisar!?

Hahah!!!

Jag skulle skriva havreknäckisar men knöckisar ser ju helt underbart ut! Det blir Jennys nya ord:) Måste komma i kontakt med Svenska Akademins ordlista så de inte missar detta! Wo ho hooooo!! 



Idag har jag lönesamtal (jippiee) och sen ska jag till farbror doktorn för fortsatt planering. Jag vill köra på så som jag gör nu. Jobba 75%, låta allt ta sin tid (även fast jag hade velat vara äs-fri helst igår såklart). Vill inte äta fler mediciner och får nog på sätt och vis skylla mig lite själv för mitt mående stundtals, för jag påbörjade aldrig medicinering med stämningsstabiliserande Risperidon. Som han skrev ut för några månader sedan som ett komplement till Fluoxetin.


Visst, jag känner mig ofta deprimerad, MEN jag har ju för sjutton ätstörningar samt depression! Vad kan man begära liksom? Livet leker inte just nu nej, men det kommer kunna göra det om jag fortsätter kämpa.

Eller ja, jag har allt fler glada stunder och DET är en bra motivator för att fortsätta kämpa!

<3

Kommentarer
Postat av: Anni

Jag tror inte att jag kommer att uppnå något alls. Hon har redan bestämt sig ville inte lyssna på mig i fredags (kan ju ha att göra med att jag satt och lipade). Däremot känner jag att jag måste få ur mig det jag bär inom mig. Jag måste få säga vad jag tänker, annars vänder jag ilskan mot mig själv och förtärs. Får väl se om hon har tid idag och om jag vågar.

Lycka till du också! Varför vill du inte äta mediciner?

KRAM

2012-01-24 @ 07:43:09 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Helle (Bull & Jag)

Du verkar helt klart vara på väg åt rätt håll och jag håller med, knöckisar är ett underbart ord ;).



Jag funderar på att sluta med min medicin, eftersom den ändå aldrig gjort mig det minsta gladare (Voxra), om inte annat är den så jävla dyr.



Kram!

2012-01-24 @ 08:18:23 / URL: http://bullochjag.blogspot.com
Postat av: Anni

Hon var inte otrevlig på något sätt och tog sig tid, men sade att hon bestämt sig och att det blir så. Det var helt väntat, men kände ändå att jag måste få sagt det jag ville, även om det stämplar mig som än mer besvärlig. Jag kommer att jobba kvar, orkar inte ens tänka tanken på att byta.

Gick det bra för dig idag?

2012-01-24 @ 18:37:04 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tänker massvis på dig <3

2012-01-24 @ 19:40:31 / URL: http://brunnbergjohanna.blogg.se/
Postat av: camilla

hur har det gått idag?<3

2012-01-24 @ 19:53:25 / URL: http://resanupp.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus