Bakslag med hets

Godmorgon goingar.


Jenny just nu + frukost såklart!!!

Jag hoppas att alla därute fått en god natts sömn..? Igår hade jag ett bakslag, det började med att jag var iväg på ett möte i jobbet. När jag satt där började jag fantisera om att hetsa (något jag märkte först efteråt när jag analyserade hetsen). Jag kände mig smal (en hel del vatten har passerat genom systemet det senaste kan man lugnt säga). Varför inte ha en omgång? 

Sagt och gjort! Vad gjorde Jenny på väg tillbaka till jobbet? Jo, hon "passade på" att svänga inom ICA. Och ja, resten kan ni säkert gissa!



Vad det blev där?
4 förpackningar med 2 semlor i vardera=8 semlor. Hade tänkt handla mer (eller ja.. MYCKET mer) men just som jag var på väg mot glassen i full fart så hann jag se en kollega som är hemma på mammaledighet stå mellan hyllorna på väg på kassorna.

FAN

tänkte jag. Men också att det var ju en jäävla tur att jag hann se henne!!!

Hon vet om min anorexi, men inte att den innefattar hetsätningar. En anorektiker äter ju inte eller hur? Och ja; hon kom givetvis till samma kassa! Suck... FAST som den rutinerade (haha) matmissbrukare jag är så drog jag till med att vi skulle ha bjudning på kvällen. Utan att visa med en min att jag skämdes. Det här ljugandet är helt otroligt!!

Men vad ska man säga?  Hej och hååå! Jag ska bara hem och äta upp alla själv och sedan spy upp dem igen... Tjo ho hooooo!

Efter jobbet handlade jag mer, åkte hem och åt upp allt:



2 förpackningar á 2 liter        Nöttopping x 2 förpackningar           

Mexikansk tacopaj                     Ostfyllda schnitzlar

Potatisgratäng                            Räksallad x 2

Det känns som att jag t o m glömt något! Men jaja, kontentan är: jag hetsåt. Fegade sedan med middagen, men tog 4 mackor till kvällsmålet. Jag ville visa för mig själv att jag klarade hoppa på tåget igen.. så jag får ändå ge mig själv godkänt. Men det är det kanske egentligen inte..

Hade jag INTE tagit de extra mackorna till kvällsmål, då kan man verkligen diskutera om jag kämpar tillräckligt..!?

:(

Så nä, det går inte precis spikrakt upp här.. men det går. Det går.

<3 

Kommentarer
Postat av: sofia

Så jävla bra där med mackorna! Jag kan säga att jag gjorde samma sak igår - fegade lite vid maten då jag hade ätit waay to much under eftermiddagen. Ångrade mig efter jag hade ätit upp, men orkade inte ta mer då det var lite halvtaskig stämning vid bordet. Kompenserade upp det med att lägga till en macka + två knäcke till mitt kvällsmellanmål!

vad tjänar man på att tänka "ny dag imorgon, då kan jag ta tag i det igen" det är NU förändringen måste komma, nu, direkt. Hela tiden egentligen.

2012-01-14 @ 08:16:28 / URL: http://coconat.blogg.se/
Postat av: Anni

Vägen är sällan spikrak. Men även krokiga vägar går framåt.

Jag sitter också och pimplar kaffe samtidigt som jag delar uppmärksamheten mellan datorn och tidningen.

Ha en riktigt bra dag nu!

Kram

2012-01-14 @ 09:25:44 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vår jäkla värmepump i huset har gått sönder.. Hemskt! Jag blir så glad när du säger det, you can do it! Ett bakslag är inte världens undergång och förr eller senare kommer dom, nu är det bara att fortsätta och börja om på rätt väg igen! Du har klarat det förr och du klarar det igen. Massa kramar <33

2012-01-14 @ 10:50:50 / URL: http://brunnbergjohanna.blogg.se/
Postat av: bortavidmolnen

Ett bakslag är okej, bara man inte faller helt! Och du gjorde så rätt som tog tag i kontrollen igen redan vid kvällsmålet! Känn dig stolt <3 kram

2012-01-15 @ 01:20:41 / URL: http://bortavidmolnen.blogg.se/
Postat av: H (Bull & Jag)

Bakslag kan ses som träning i motgångshantering. Alla träningspass går inte bra, men man lär sig kanske något av dem ändå (och där kände jag att jag näst intill passerade gränsen för hur sockersött naiv man får låta ;)).

Bra gjort att äta kvällsmål!

Kram

2012-01-16 @ 12:40:39 / URL: http://bullochjag.blogspot.com
Postat av: Simone

Det där med att möta folk man känner med "farliga" varor i korgen känner jag igen...

2012-01-17 @ 23:02:11 / URL: http://anamiasimone.bloggsida.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus