Gomöra

Sitter här och skriver med värsta kroppsångesten som har sin rot i gårdagens kvällsmål (innefattandes thaimat efterföljt av alldeles "för många" färska frallor med smör). Buhuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!



Svullna äckelkropp... men nej, jag ska inte böla. Jag behövde säkert det där intaget och DESSUTOM behöver jag det FRAMÅT för nu är jag och killen officiellt husägare! Wo ho hoooo! Säljarna var jättetrevliga, huset är i gott skick. Det enda vi egentligen behöver göra direkt i sommar (vi flyttar in april-maj) är att tvätta och måla huset.

Sen har vi lite andra planer också. Eller ja, JAG har planer hehe. Faktum är att jag i princip redan har inrett hela huset i huvudet redan haha:). Alltså det är så fruktansvärt typiskt mig.

Men i alla fall. Vi ska ha ett bibliotek (är ni många med mig som har massor med böcker och älskar att läsa??) med två "goefåtöljer" i bland annat. Det kommer bli riktigt göttans.

Den här modellen har jag tittat ut.
Den både gungar och snurrar och
man kan lägga sig ner i den också,
wo ho hoooo!


Äsch vad jag babblar på.. Egentligen är jag rätt nere, men jag försöker förtränga det och inte lägga så stor vikt vid mina depressiva tankar och de som längtar till hets.

Måste vidare, har inte TID att falla rösten till föga längre.

MEN

det är lättare sagt än gjort mina vänner!!

Nu kör vi tjejer! Så det ryker! Ett steg i taget.
<3

Kommentarer
Postat av: Hanna

wieeee GRATTIS igen!! o att flytta in i april/maj måste ju vara lovely!! Perfekt att se trädgården komma upp!! Härligt!



Själv flyttade vi in i dec, mindre kul då man inte såg tomten öht..



Usch den elaka känslan!! Vill bara komma över med en kanna kaffe, o snacka skit... eller helst en pava vin... JAG behöver det om inte annat... fy fasen...



Kram till dig o KÖR så det ryker!

2012-01-18 @ 07:11:57 / URL: http://vagtillfrihet.blogspot.com
Postat av: sofia

Tack för svaret! Och stort grattis till husägandet :D Vilken grej, att äga ett helt hus :D hur stort är det? (du kanske skrivit något om det, isåfall har jag mssat.. sorry)



Jo alltså redo känner jag mig - att komma igång! Däremot vet jag med mig att i och med vikten följer vissa komplikationer (denna jävla rastlöshet.. humöret upp och ner.. vissa dagar fysisk utmattning även fast jag inte varit aktiv osv)vilket gör att jag kanske inte skulle klara av att börja kbt riiiiktigt än, däremot vill jag börja med mindre saker. Kbtinriktat, mindfullness osv, för där kan jag få med mig massor som jag nu kan ta till i vardagen (dina inlägg hjälper mig massor och ger massa tips & ideér)



jag accepterar min doktors beslut, men har svårt att förstå vad det grudar sig i då jag är väldigt öppen och ärlig om vad jag vill ha, i vilken utsträckning och även att jag vill ha lite "framtidsplaner" vad gäller behandling. Men jag får inte ut någontingting ur honom :/ bara det gamla vanliga "det där pratar vi om senare".



det var därför jag undrade lite om det finns någon "hemlig" bmi gräns för när behandlingar kan komma igång.

förr har jag hört samma sak "vi ska hitta rätt behandling för dig när du ökat lite i vikt". Men eftersom jag inte får hjälp under den processen har jag nästan gett upp och när jag väl är uppe i högre vikt, ja, då har jag inte orkat be om hjälp, jag har inte vågat/orkat gå emot det sjuka och det är ju enklare att låtsas att allt är bra än kämpa för den hjälpen man har rätt till.



KRAM på dig. Du är en förebild för många!

2012-01-18 @ 11:02:03 / URL: http://coconat.blogg.se/
Postat av: Bullen

Härligt med hus! Grattis! Det är så roligt att inreda rum i tanken! Kanske en bra tankeflykt också, när tankarna blir jobbiga...



Till viss del tänker jag att man kan göra som du gör nu. Försöka tänka positivt och fokusera tankarna på roliga saker - för att liksom lura ångestkänslorna lite. Det funkar inte alltid såklart, men jag har läst någonstans att man genom att tvinga sig själv att le med ansiktet kan lura hjärnan att tro att man är glad. Visst är det ganska fräckt!?



Ta hand om dig och ha en bra dag!

2012-01-18 @ 11:04:54 / URL: http://vaniljbullen.webblogg.se/
Postat av: Linda

Grattis till huset :)

Blir sååå avis på biblioteksrummet, det är min dröm att ha ett sådant. Och så sådana riktigt gosiga fotöljer och ett litet bord där man kan ha en kopp the och (i en perfekt värld) några kex som man tar ett i taget och inte ens äter upp alla...

Glad för din skull

kram

2012-01-18 @ 11:58:58 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hej söt



Nej det var 08 vi flyttade in i huset, shit så tiden har gått!!



haha bor du nära så vet du vart du hittar vinet!



Kram

2012-01-18 @ 13:17:03 / URL: http://vagtillfrihet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus