Löning!

Kan ju börja med att säga att jag är glad att det är löning idag! Igår när jag kom till läkarbesöket visade det sig att mitt frikort hade gått ut. "Dagens besök kostar 300kr". Köp medges ej visade displayen(!). AAaaaahhh. Fick med mig en inbetalningslapp istället. Hade ingen bensin i bilen när jag kom ut efter läkarbesöket så jag tankade typ 3 liter (haha) eftersom jag annars inte hade kunnat komma hem med bilen.



Jag har förlängd sjukskrivning på 75%, ingen ändring i medicineringen utan 60 mg fluoxetin som jag haft ett bra tag nu. Jag berättade om min längtan efter att hetsäta och ungefär hur ofta det sker (ca 5ggr/vecka, i mer eller mindre matmängd och tid). Jag får närsomhelst psykologkontakt sa han, jag behöver bara säga till. Och det tackar jag för. Känns skönt att veta att stödet finns tillgängligt.



Dock går det ändå såpass bra nu. Jag funkar i vardagen och jag tappar inte vikt utan snarare tvärtom. Och jag fortsätter äta ändå. Så det är bra. Sen hur det KÄNNS är väl en annan femma!:( 

MEN jag tänker på detta: hus, lust, umgänge, älska, känna glädje och gemenskap och att orka. Bland annat! Det finns så mycket jag vill ha tillbaka i mitt liv och så mycket som är värt att gå upp i vikt för att överhuvudtaget klara av. I´m on my way! Som Peter McWilliams sa:

"It is a risk to love.
What if it doesn´t work out?
Ah, but what if it does."


Jag måste våga fortsätta på denna vägen. Trots att jag är rädd.

Har precis ätit frukost nu och ska göra mig iordning för jobb.

<3

Kommentarer
Postat av: Anni

Tror du inte att du skall ta emot psykologhjälpen ändå? Du kämpar ju på fantastiskt och det märks att du är motiverad, men det är svårt att bli frisk på egen hand.

kram

2012-01-25 @ 11:32:43 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Helle (Bull & Jag)

Jag hoppas och tror att när man väl fått lite vittring på det friska livet, då har man alla förutsättningar för att faktiskt nå dit. Man stannar kvar i närheten, återkommer till platsen där man kan "se över kanten" och en dag har man lyckats ta sig över till den friska sidan. Jag tror stenhårt på den inneboende styrkan, vi fixar det här!



Kram

2012-01-25 @ 13:17:05 / URL: http://bullochjag.blogspot.com
Postat av: sofia

Vad är det som gör att du inte vill ha psykologkontakt? Skulle det inte vara skönt att bara slänga ur sig allting?

Du kämpar ju dygnet runt helahela tiden, varför inte ta hjälp?

kraaam

2012-01-25 @ 14:08:17 / URL: http://coconat.blogg.se/
Postat av: Linda

Åh det är så jobbigt med pengabrist, stressar så. Vad skönt att det gick bra hos läkaren, men hade för mig att du gått upp till 50% eller kommer jag kanske ihåg alldeles galet?

Tror du inte att det hade varit bra med en psykologkontakt? Du har ju trots allt fortfarande problem med maten, hade det inte varit skönt att ha någon professionell att prata med?

Fast jag vet inte ibland vet jag inte vilken nytta det gör att bara mala på om sig själv, fast det är skönt också att prata med någon som förstår och som varit med förrut.

Hoppas idag varit bra

kram fina

2012-01-25 @ 15:29:13 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: My

Ta en rejäl funderare på det där med psykologkontakt (har du säkert redan gjort förstås :S...) För tänk om det klaffar skitbra med psykologen och det är en person som verkligen kan hjälpa dig framåt. Är det värt att chansa att gå miste om det? Jag fick en ny kontakt som jag verkligen känner hjälper mig, bättre än den andra jag hade. Det tog visserligen tid, och tar tid, men jag undrar om det kanske kan bli detsamma för dig. Att det kan bli en hjälp så att din tillfriskning kanske kan gå ännu lite snabbare. Även om du gör ett superduper bra jobb. Men det vet du redan att jag tycker. Massa kramar! Och ja, just det....hoppas du haft en bra dag på jobbet idag :)

2012-01-25 @ 17:35:59 / URL: http://tankarimy.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus