Nostalgi

Har nyss tagit en dusch. Snacka om att det tog emot. Som vanligt! Hela min kropp känns så.. FEL liksom. Äcklig. Pluffsig. Som om fettet väller ut på ryggen och magen. Det är en väldigt olustig känsla.



Och ikväll är det fest. Vad ska jag ha på mig??? Förr om åren ÄLSKADE jag att klä upp mig. Oj, oj, oj säger jag bara. Jag VILLE synas, jag ville flirta och festa natten lång.

Nu?

Not so much!

Och jag såg bra ut, nu ser jag bara trött, glåmig och pluffsig ut. Jag hade fint, tjockt hår och var alltid brun (cancerrisk fanns det inget som hette då). Och SOM jag flirtade. För att inte tala om VILKA KILLAR jag hade!!!
HAHA!


Typiskt Jennys stil på tiden det begav sig hahahhah


Wo ho hoooo!!:)

Nää usch hörni, jag hoppas inte att detta låter som att jag är alltför självgod och störd! Förlåt i så fall, för det är inte det som är meningen. Men ibland så blir jag alldeles till mig av saknad över det liv jag levde som liksom gick "förlorat" nånstans. Visst, det var ytligt i all sin ungdomliga naivitet och helt igenom lycklig kan jag ABSOLUT inte säga att jag var. Men däremot ovetandes på nåt sätt... Obekymrad! 

Ser jag tillbaka nu, med erfarenheter av äs, så inser jag att de problem jag ibland tyckte mig ha då, verkligen inte var några problem EGENTLIGEN. Livet var liksom bara så jädra enkelt.

Tumblr_ly4mgw7wbl1r1u0wco1_500_large

Men var sak har sin tid. Och jag vill inte vrida tillbaka klockan, det är inte det som det handlar om. 

Idag är idag. Nu är nu. Frukosten ligger i magen. Dagen tar så sakteliga sin början.

Tänker på er<3

Kommentarer
Postat av: H (Bull & Jag)

Duscha är inte min favoritsysselsättning heller =/.



Det gick helt OK på ÄS-mottagningen, även om min sjuksköterska inte har mkt nytt att komma med, utan jag mest satt av tiden som vanligt. Skulle iaf få en tid för provtagning och bentäthetsmätning, gott så.



Kram

2012-01-21 @ 08:44:38 / URL: http://bullochjag.blogspot.com
Postat av: Anonym

Slår vad om att du kommer vara snyggast ikväll! Du är inte pluffsig, det är bara inbillning. Massa kramar till dig<3

2012-01-21 @ 08:49:19 / URL: http://brunnbergjohanna.blogg.se/
Postat av: Anni

Du verkar inte det minsta självgod! Kan du inte glädja dig lite åt att du har haft den där tiden, även om jag förstår att det är sorgligt också. Jag blev sjuk så tidigt så jag har ingen glad och bekymmersfri ungdomstid att se tillbaka på. Det är en annan slags sorg.

Hoppas du får riktigt kul på festen!

Kram

2012-01-21 @ 09:31:57 / URL: http://anniahven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus