Risotto, revy och annat

God förmiddag! Hur mår ni därute i landet idag?

Sitter och tittar på Nyhetsmorgon, och det är (skit)snack om Raw Food. Är så trött på allt prat om "hälsosamma" kosthållningar. Det är bara BLAJ alltihop! Tro inte på sånt där snack. Om vi äter varierat och gott med alla smakbitar ur kostcirkeln (så länge man inte är intolerant mot något givetvis) så kommer vi hur långt som helst!


Jag i bamsestor (och skön) halsduk häromveckan.

Nathalie, blev så glad av det du skrev! hjärta dig..!<3 Och ja, nu jädrar kör vi på och klarar komma ur det här. Jag känner mer och mer hur jag är allt fullare av energi och vill göra saker. Jobba, inreda, mysa, laga mat (och äta den såklart!), läsa och en massa annat. 

Med andra ord: jag har helt enkelt inte TID att vara sjuk längre för det är så mycket jag vill göra som frisk.

Jupp!


Grillad anka med kantarellrisotto.

Igår var vi på revy, den va helt ok och sedan var det dags att förtära supé på hotellrestaurang. Riktigt gott, men jäklar vilken ångest jag hade.. buhuhuuu... Klarade bara några tuggor av risotton till min grillade anka (en risotto som såklart var hur krämig och jättegod som helst)... Meeen jag tog mer bröd som vi fått vid sidan om istället. Tog även efterrätt. Usch.. men skitsamma! Det är ju så jag vill kunna ha det resten av mitt liv. Skönt, underbart, normalt!

Imorgon är det jobb. Jag påbörjar då mina nya arbetsuppgifter. Både vill och vill inte. Samtidigt som min energi är bättre än den normalt brukar vara så är orken till jobbet sämre. Vet inte varför riktigt. Får grunna på det.

Kram godingar!!

Kommentarer
Postat av: Bundle

Hej Jenny och gott nytt år på dig!



Länge sedan jag lämnade ett avtryck här (eller hos någon annan), tiden har ägnats åt så mycket annat, ja du det ju hur det är.



Vill tacka för alla din fina kommentarer hos mig. Det betyder jättemycket. Du har så mycket klokt att säga och det är ett stort stöd ska du veta.



Du kämpar på bra. Vet ju precis hur det är. Ena dagen mår man bra och man tror att man är på väg att bli frisk, och sedan nästa dag har man ramlat ner igen i det där hemska, mörka hålet. Man vill bara ge upp och dö. Men en dag i taget, ett steg i taget, en måltid i taget, eller hur?



Och shit vad bra du är! Du smakade på risotton, du åt bröd och du åt efterrätt. Ja, det är normalt ätande. Det är ju så vi vill leva. Jag är också sjukt trött på alla modedieter hit och dit. Försöker slå dövörat till, men det är svårt tycker jag.



Ha en fin dag. Massa, massa kramar!

2012-01-08 @ 12:58:04 / URL: http://enmammaskampmotbulimi.blogspot.com/
Postat av: H (Bull & Jag)

Jag håller med dig, Raw Food är mest ännu en ursäkt för många ätstörda/viktnojiga människor att begränsa sin kost.



Och du har rätt, varför slösa tid på den här meningslösa sjukdomen? Jag tror vi är på väg åt rätt håll båda två!



Ha en fortsatt trevlig dag.

Kram!

2012-01-08 @ 14:11:47 / URL: http://bullochjag.blogspot.com
Postat av: deniiise :)

Så härlig inställning, I love it! :)



Ja, det ska verkligen bli underbart att komma bort! Jag älskar att resa! :)<3

2012-01-08 @ 14:43:54 / URL: http://flikkand.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Åh, återigen. Jag bara tokälskar din kämparglöd och din enorma vilja och inställning! Du inspirerar nog mer än du själv tror :)

Ta hand om dig <3

2012-01-08 @ 15:19:18 / URL: http://enlivsblandning.blogg.se/
Postat av: Anni

Tack snälla!

Nej, barnen är inte vana att resa. Jag har rest med dottern en gång tidigare men det här var första gången med sonen. Det var heller inte så lätt att resa med honom, flygresan dit var som sagt väldigt jobbig, men det gick i alla fall. Min familj reste aldrig när jag var liten så jag vill gärna att mina barn skall få pröva på det. Men nu dröjer det nog ett tag innan jag orkar ge mig på det igen...

Hur mycket jobbar du nu, 75%? Känns det ok?

Kram

2012-01-08 @ 16:10:46 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Anna

det är så fantastiskt att läsa om vilket arbete du hela tiden gör Jenny. trots motgångar fixar du till det och gör istället så många fantastiska saker :) <3

2012-01-08 @ 23:01:56 / URL: http://verklighetenssanning.blogspot.com/
Postat av: camilla

Hoppas ud får en bra dag gumman<3

2012-01-09 @ 15:35:29 / URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Linda

Ja varför är det så, varför kan man inte få njuta mer än några timmar av något som är positivt?

Hoppas det gått bra på jobbet idag, har tänkt på dig.

Kram

2012-01-09 @ 16:17:49 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: My

Ja, jag går fortfarande på dsv, fem dagar i veckan. ( Frukost där varje dag samt besök hos olika behandlare lite då och då. Känns fortfarande som att det är ett bra upplägg för tillfället och det är vad jag orkar med just nu. Hoppas natten idag bli bättre, skickar du över John blund till mig så blir jag glad :)



Jag är också oerhört trött på allt "hälsosnack" i media. Fast många dieter är nog trots allt inte så hälsosamma. Det enda som fokuseras på är att gå ner i vikt känns det som.... försöker undvika allt sådant snack för det bara drar ner mig och äs får genast extra kraft då... bläää säger jag bara.....



Nattis på dig vännen <3

2012-01-09 @ 22:56:53 / URL: http://tankarimy.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus