Shopping och annat



Som vanligt när man är på Gekås så slinker det ner en hel del i vagnen, heheh.. Mycket soppåsar, tvätt/diskmedel, tandkräm, tandborstar, ugnsfolie och sånt. Men även godsaker och bajspåsar till vovven. Nu åker vi inte dit igen förrän till hösten tror jag. När vi bott in oss i huset.

Jag sitter just nu och lyssnar på den här "kommersiella" låten som jag faktiskt tycker är förbaskat skön:



Radion har säkert spelat sönder den, men ärligt talat har jag faktiskt ingen aning för jag lyssnar bara på P1 om radion är på (det är sant hahah). 

Jag har på tal om "seniorsradio" alltid känt mig äldre än vad jag är. Tror ni att man lever flera liv? Det är jag "nästan" övertygad om att vi gör, och även att man kan känna om ens själ är gammal. Min sambo är en riktig samlare och min (helt totalt vetenskapligt motiverade..) teori är att han under något liv haft det riktigt svårt och behövt samla och spara mycket för att klara sin överlevnad.

Hur det än ligger till med flera liv eller inte så är jag säker på att andevärlden finns och den intresserar mig mycket. Jag kollar alltid på Det Okända på 7an och det har gjort mig ännu mer övertygad.

Det okända

Nä, bläääääääh bläääääääh, nu ska jag inte babbla i all oändlighet om detta, ni börjar väl undra vad jag är för en skum filur egentligen haha!! Men intressant är det, det måste jag vidhålla:)

Kram<3

Kommentarer
Postat av: Sofie

sv: Roligt att du hittade till bloggen :) Jag har fallit tillbaka ganska mycket redan tyvärr, men inte riktigt på samma sätt. Det jag lärde mig i Varberg finns med där i bakhuvudet.

Jag hejar på dig också! Vi kommer bli friska båda två en dag! Kramar! <3

2012-02-11 @ 18:26:34 / URL: http://skrivetavsofie.blogg.se/
Postat av: Anni

Å en till P1:are, vad roligt! Jag lyssnar bara på P1, min man tycker jag är en riktig torrboll. Jag klarar inte av reklamkanalerna på på helgerna kompromissar vi och lyssnar på P4. Känner mig som en riktig penchis när jag sitter och lyssnar på Ring så spelar vi och löser korsord till lördagsfrukosten...

Kram

2012-02-11 @ 20:04:20 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: sofia

Tack finis :)

hejar på dig <3 hur känner du inför framtiden? Kram

2012-02-12 @ 01:48:20 / URL: http://coconat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus