Så var det kväll igen...



Jag ska tillbaka till tandläkaren i april för en bit av en tand har ramlat av (!) visade det sig vid dagens undersökning. Så de ska slipa tror jag. Det är en av de tänder som sitter näst längst in och är svåra att komma åt. Jag lät dem lura mig att köpa en flourskölj också - så "BANG och smutsen är väck!" eller vad de nu säger..;)



Idag käkade jag skinkstek, potatis och sås till lunch. Kanelbulle och kaffe på det när jag och sambon kom hem efteråt. Mitt förslag (wohohoooo)! Och jävligt gott var det. Har inte dåligt samvete. Orkar inte.

Och nu har jag precis käkat kvällsmat (blev först en tallrik fil m müsli samt banan och en macka med älgkött på, sedan en halv portion från helgens middagsrester på det). Svårt att bestämma mig? Nja snarare så att vi hade lite kvar av mycket i kylskåpet..:)

Mår lite sådär just nu. Känner mest för att lägga mig i sängen och överäta om jag ska vara helt ärlig. Varför vet jag inte riktigt. Funderar på om jag känner så för att jag är trött. Kanske, kanske inte.

Hoppas ni mår väl @-->--

Kommentarer
Postat av: S

Skönt att tandläkaren gick bra. Själv har jag lite fobi för tandis, eller för den där bita ihop röntga prosiduren :( Uascha.

Åh va kanelbullen såg god ut mm nu blev ja sugen. Och lunchen såg god ut för att innehålla kött, själv är man ju en sådan där vegetarian.

Är det köpt älgkött eller från sambon? Älg och vilt skulle jag kunna tänka mig att äta, gillar tanken på att de har levt vilt innan och kött är ju trotts allt bra för kroppen.



Hoppas du får en bra kväll, fri från överätning och annan äs skit.

Kram

2012-02-21 @ 18:49:46 / URL: http://fartenilivet.blogg.se/
Postat av: --

Skönt att det gick bra :) det är så krångligt ibland när man försöker reda ut vad det EGENTLIGEN är man känner, den enkla vägen är ju att överäta och skjuta det ifrån sig.. men det blir ju oftast bättre om man reder ut det hela :P

2012-02-21 @ 19:37:23 / URL: http://notontop.bloggplatsen.se
Postat av: sofia

Ett av mina mål är att bli av med dom negativa tankarna kring mensen, jag VILL ju må bra och ha en kropp som mår bra!



haha tandläkare är riktigt luriga, kan få en att köpa vad som helst ;) min brukar alltid få mig att lova börja använda tandtråd morgon och kväll. Trots löften händer det bara då och då, när lusten dyker upp haha!



Bullen ser väldigt smarrig ut :)



hoppas din kväll blir utan överätning, kanske kan du unna dig något smarrigt och vara nöjd med det?

Har själv samma känsla... dels pga trötthet, och sedan vill jag inte tänka, tänka att jag sa ifrån om en tjejträff imorgon. För att jag är rädd för att få panik där, jag vill inte gå utanför dörren och jag vill mest bara ligga hemma och tycka synd om mig själv... HMMM. Hoppas jag lyckas vända tankarna!



Kram!

2012-02-21 @ 20:08:21 / URL: http://coconat.blogg.se/
Postat av: Ida

Bra att DU tog initiativet till kanelbullen :) Varför ha ångest över nåt som är gott och man egentligen mår bra av? Njut istället :) Du är GRYM!!!

KRAM

2012-02-21 @ 20:11:01 / URL: http://fightforlife.bloggsida.se
Postat av: elin

har dina tänder påverkats någor av kräkningen? Hoppas du har haft en bra dag! :*

2012-02-21 @ 21:13:52 / URL: http://elinwkarlsson.blogspot.com
Postat av: Jenny

Vilket härligt gott förslag av dig! Man SKA njuta av det goda i livet!

2012-02-21 @ 22:12:49 / URL: http://mindfulnessmamma.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vad konstigt att du inte hade ont av tanden som gått sönder, eller det hade du kanske. Hoppas du fick en bra kväll iaf och att du kom på vad som triggade dig.

Hoppas din dag idag är bra.

Kram

2012-02-22 @ 14:49:03
Postat av: Linda

oj, det var jag som skrev mina uppgifter försvann visst ;)

2012-02-22 @ 14:50:10 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus