Kvällningen närmar sig ännu en gång..

Hej finingar. Måste bara börja med att berätta för er att jag har haft en så himla skön eftermiddag, jag har varit "hundfri" för första gången på jättelänge. Jag älskar vår hund fruktansvärt mycket, men OJ vad skönt det varit att bara vara själv i eftermiddag. Alone! Fattar ni! Jag har inte tagit ett steg mer än nödvändigt, tjo ho hoooo!!

Idag anställde jag ytterligare en tjej för några veckors jobb. Hon blev så otroligt glad så jag blev alldeles rörd. Jag ser fram emot att vara hennes handledare och jag ska försöka mitt bästa att "lära henne allt jag kan" (så det lär ju gå jäävligt fort med andra ord..!) haha!

Dessutom träffade jag en kille idag, som haft det väldigt svårt det senaste året. Jag började nu "arbeta med" honom och kände faktiskt att jag nådde fram. Det ska bli så roligt att få följa/hjälpa honom.

Nog om jobbprat. Jag ska ta och diska upp 2 dagars disk (nej vi har inte diskmaskin i det här gamla radhuset, men det blir det ändring på när vi flyttar till huset kan jag lova er!). Jag brukar fråga sambon om vi har några osynliga familjemedlemmar här hemma som jag inte känner till eller nåt, för diskberget växer alltid så jäkla fort;)

Jag har inte så mycket mer att tillägga idag, så på återhörande tjejer!
Ni är bäst<33 

Kommentarer
Postat av: --

Hehe, samma här.. jag vtt ju att vore det inte för djuren så hade jag säkert aldrig klivit upp ur sängen på mornarna. men det är ändå skönt att vara 'ledig' från dem =) får man fråga vad du jobbar med? blev ju lite nyfiken ^^,

2012-02-22 @ 18:27:34 / URL: http://notontop.bloggplatsen.se
Postat av: S

Skönt med lite egentid även om man älskar sin hund. Själv saknar jag min, uscha för att inte ha honom hos sig. Men han har det bättre hos mor o far. Ditt jobb verkar jätteroligt, hade gärna haft dig som handledare du är ju underbar!



Vegetarian har jag varit sedan jag var tolv tretton. Det var först i somras som jag vågade prova fisk. Så det var ett stort steg för mig. Fast jag blev inte veg pga djuren som många andra, jag gillade helt enkelt inte kött eller fisk. Tankarna om kött djuren och vårt sätt att behandla dem har kommit senare. Men vilt och fisk känns så naturligt och mer humant.



Tack för din peppande kommentar igår, jag behövde det. Som du säger jag kommer tycka jag är fet oavsett vikt, så då kan ju kroppen få må bra iaf.



Kram på dig vännen ha en fin kväll!

2012-02-22 @ 18:43:42 / URL: http://fartenilivet.blogg.se/
Postat av: Helle (Bull & Jag)

Skönt med liten egentid! Det är väl som med barn - man älskar de så otroligt mycket och samtidigt finns det få saker som man uppskattar så mycket som en barnfri dag lite då och då ;).



Kramar

2012-02-22 @ 19:12:57 / URL: http://bullochjag.blogspot.com
Postat av: Linda

Vad härligt det låter :)

Älskar min vovve över allt annat men ibland hade det varit skönt att vara "fri" en dag

kram

2012-02-22 @ 20:36:22 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: sofia

Hoppas du fick det lite skoj med disken ;) Fast jag kan tycka att det är rätt avslappnande att diska - men i längden fungerar det bara hemma i min lägenhet där jag bara behöver diska efter mig själv. Ojojoj, om vi inte hade haft diskmaskin här hemma hos mina föräldrar skulle jag ha mycket att stå i. Våran maskin går säkert tre gånger om dagen...



vad skönt med lite egentid! Sånt behöver man. Och det är du värd :)

vad är det du jobbar med?

kram!

2012-02-22 @ 21:40:42 / URL: http://coconat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus