Inte bra

Usch, idag är ingen bra dag.

Idag vill jag bara vara här hemma och äta mariekex hela dagen.

Idag orkar jag knappt tänka på jobbet, minsta lilla gör mig stressad..! Varför är det så? Jag tänker att jag förmodligen är rätt rejält stresskänslig så det är därför (det står det ju iofs på läkarintyget så det stämmer ju såklart).

Idag kommer jag ringa in mig sjuk. Idag blir det vråläta och spy, fast suget egentligen inte finns där. Suget som fanns där för några månader sedan har ändrats och nu vill jag istället helst ta det lugnt. Och börja må bättre. Inte ha dessa mörka perioder. Har tittat på gamla kort nu och ätstörningen förvränger det jag ser till "tjock tjock tjock". Istället för vacker och precis normal så som jag ska vara.

Jag vill bli så igen, jag gör allt, bara jag får vara lycklig!


Kommentarer
Postat av: S

Ta en promenad, lämna plånbok, pengar och måsten hemma. Gå lungt titta dig omkring,fundera på vad de du möter har för liv. Men gör det fördomsfritt, dvs döm inte dig själv utifrån deras eventuella liv.



Lyssna, försök att lyssna på rösten som säger att du var fin på de korten. Det är den som är sann. Du vet ju att det inte kan gå spikrakt uppåt med mående osv. Det kommer bli bättre, allt kan bli bättre.

Kram

2012-02-14 @ 07:46:18 / URL: http://fartenilivet.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du har aldrig varit tjock! Hetsen ska inte få ta över dig, unna dig. en godis påse istället försök hitta lösningar. Ta en lång promenad och bara gå och lyssna på musik. Hyr en bra film och gör din favorit lunch. Du är värd ett normalt liv Jenny! Idag tänker jag på dig vännen. Massa kramar <3

2012-02-14 @ 08:45:08 / URL: http://brunnbergjohanna.blogg.se/
Postat av: Anni

Å vännen. Hoppas det känns bättre snart. Tänker på dig.

Kram

2012-02-14 @ 10:25:20 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Mig

Oh, Mariekex min absoluta favorit :)

2012-02-14 @ 12:29:45 / URL: http://pedantisk.blogg.se/
Postat av: Ralien

Ta hand om dig!

2012-02-14 @ 12:57:24 / URL: http://ralien.blogg.se/
Postat av: Hanna

Sötnöt... nu är det säkerligen försent... men det kommer en nästa gång, så är det även om det förhoppningsvis tar tid....



När du känner såhär, när du vet, men ändå inte styrs helt av suget... då är det SÅ viktigt att följa rutiner.



Stresskänslig, japp, jag vet känslan. När det är så skönt att bara följa med vågen av bedövningsmedel. Men det sluter i ett helvete av känslor istället, i skam och ångest.



Nej fina underbara du.... detta kommer hända fler gånger, att du ställs inför samma känsla. HUR ska du bryta det då? Ha en färdig plan Sickan!!



Kärlek <3

2012-02-14 @ 13:34:20 / URL: http://vagtillfrihet.blogspot.com
Postat av: sofia

säger som alla andra kloka. När man känner på sig (och vet) att det kommer gå galet är det viktigt att hålla rutiner och att ha en ta handomsigsjälvdag. Då har du i allafall gjort vad du kan för att avstyra.

Många kämpekramar till dig <3

2012-02-14 @ 14:43:39 / URL: http://coconat.blogg.se/
Postat av: Linda

Till att blörja med, tack så jättemycket för dina ord. Du är så klok och håller med i allt du skriver om att vara perfekt. Sen är du så snäll som överöser mig med komplimanger när jag behöver det som mest.

Och du behöver inte tänka på mig ang vad du skriver, inte alls. Det är inget som triggar mig. Och bilder får jag se som en utmaning, ska kunna se bilder utan att få panik. Så in med bilder, ju fler dessto bättre :)

Hoppas din dag inte blivit allt för illa och att du precis som du skriver till mig kan bejaka din litenhet och att du inte behöver vara perfekt, ett steg tillbaka på vägen betyder inte att man har misslyckats.

Kram fina du

2012-02-14 @ 15:26:20 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus