Awake

Jaha nu var det morgon igen.

Men måste bara berätta att jag har drömt så fruktansvärt FASANSFULLA drömmar inatt. Att tillfångatagna människor står på kö för att sedan eldas upp t ex. Och jag står BREDVID och tvingas höra deras skrik när lågorna tar dem..!



Eller att jag sitter tillsammans med någon jag håller kär, i en liten, klaustrofobisk och otät låda som guppar på havet. På väg att sjunka. Min panik är fruktansvärd och min ångest för personen jag håller kär är det värsta. Och jag försöker knipa igen ögonen och ta mig därifrån för JAG VILL INTE VARA MED OM NÄR MIN KÄRA DRÄNKS!

Mina drömmar handlar oftast om att jag känner fruktansvärd ångest och oro för någon annans skull. Det är värre än att känna ångest och oro för sig själv tycker jag och det plågar mig så himla mycket!

Nä usch säger jag bara... fy fan... 

Och så vaknar man upp. Och det är måndag.

Dags för jobb. Man ska vara laddad.



Dessutom vet jag med mig att skrivarna strulade som sjutton förra veckan så jag har bokat in en massa personer under veckan, men vet inte vem av dem som fått tiden hemskickad eller inte. Lyckat verkligen! Så får väl ringa runt om jag hittar 5 min nånstans idag...

<3

Kommentarer
Postat av: Anni

Vilka fruktansvärda drömmar.

Lycka till på jobbet idag!

Kram

2012-02-06 @ 07:28:29 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hua!! Kan man inte skylle på månen? Drömmer OCH går i sömnen en massa själv när det är måne...



sv ang kaliumet.... jo det upptäcktes på en rutinkontroll när jag skrevs in på äs.mott i lund. Lämnade de vanliga proverna och blev uppringd bara timmar senare och beordrades akut in... fick inte ens gå när jag kom in, trycktes ner i en pinsam rullstol... huu.... så jag kände inget av det själv, det smyger sig på, lurigt som fan!

2012-02-06 @ 08:29:35 / URL: http://vagtillfrihet.blogspot.com
Postat av: Linda

Fy vilka otäcka drömmar, hoppas din sambo finns där och kan hålla om dig.

Kram

2012-02-06 @ 18:00:14 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Lisa

Känn dig inte dum - det där skulle kunna vara vem som helst som har en ätstörning!! Och om det finns värre saker - känn inga hinder. Det är DIN blogg till för att skriva av dig.. så skriv precis vad du vill !! ok? bra :)

Kram och hoppas dagen blir bra!

2012-02-07 @ 07:24:04 / URL: http://www.livetarnu.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus