Update


Dagens lunch intogs på restaurang - Kalops med potatis och rödbetor

Hej finingar, hoppas ni mår bra där ute<3

Natten mellan sön-mån hade jag ett ovälkommet besök av "Mörkret", och det visade sin värsta sida kan man väl säga. Jag vaknade och ville inte leva längre. Hopplösa, svarta tankar och en uppgivenhet, djupare än vår nya brunn till huset, fyllde mig.Mörkret bara fanns där och jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Ville prata med någon men vågade inte störa sambon så jag låg där tills morgonen och trodde inte jag skulle klara jobba på dagen.

Men det gick.

Jag tog mig igenom dagen och så även idag (vi har en skitsnygg kille från Tyskland på besök på jobbet så det bidrar ju lite haahah:)) Skämt åsido, vissa dagar är bara så himla tunga! Den värsta stunden är den då jag ska ta på mig kläder på morgonen. Inget passar längre och det väcker så jobbiga känslor att jag kan inte sätta ord på dem. MEN det finns ingen återvändo. Det är det här jag MÅSTE göra för att få ett fullvärdigt liv.Kan ju bara säga som så här: Det krävs mer för att knäcka mig.

MYCKET MER.

Jag är på gång, jag menar allvar och jag ger mig inte hur jävla lätt som helst!

Kommentarer
Postat av: a

hej! Går i ett soligt Tumba! Förort till sthlm och flyr mina bekymmer genom att hitta styrkan i dina ord och kämparglöd. Har levt med bulimim i 6 års tid. Demonen är en blandning av självhat,Depp och kass självkänsla. Dock bakom en fasad som utåt varit söta. Tjejen som tränar massa och är snäll. Vill bara säga att ja nu, trots tidigare hjälp nu insett vilket grepp sjukdomen har. Nu är de riktigt äckligt jobbigt. För jag flyr inte längre och lurar mig själv att jag vill bli frisk. Utan jag vill på riktigt och du är den ända som jag hittar riktig trygghet och motivation hos. Ja förutom hos mig själv också. :-) kram från anonym som hejar på oss!

2012-04-03 @ 18:26:03
Postat av: S

Vilken fin kommentar från den anonyma ovan.

Ja det är väll tyvärr så att enda sättet att få ett fullvärdigt liv är att acceptera det som kommer och sluta fly. För som du säger så kan man fungera även om mörkret är kring och i en. Men det är inte lätt och det kräver kämparglöd och mod under en väldigt lång tid.

Men ja tror oxå på dig. Du fixar detta, en dag så kommer du känna att det har varit värt att må dåligt för att finna lycka och liv.

Tror även att din sambo hade velat att du skulle väcka honom när du mådde dåligt. Annars kan du göra som ja, ha papper och penna brevid sängen och skriv ner allt du vill prata om. Läs igenom det dagen efter och se vad du kan reda ut redan då.

Kram Jenny, ja tänker på dig och vill verkligen att du ska få må bra <3

2012-04-03 @ 19:13:33 / URL: http://fartenilivet.blogg.se/
Postat av: Helle

Fy, usch och blä för det där Mörkret, men hurra för dig och din din styrka - det är klart du fixar det här! Trots alla gånger man tänkt "Nu orkar jag inte mer" så gör man det och du gör ju så många rätt att livet kommer att kännas mer rätt också, förhoppningsvis alldeles snart.Kramar

2012-04-04 @ 07:48:23 / URL: http://bullochjag.blogspot.com
Postat av: Hanna

Huuua för det där Mörkret! Men du tog dig ur, du hittade styrkan i dig själv och DET är en bragd!Att våga möta Mörkret, rida ut det och låta det skölja över och sen stå kvar är en fantastisk känsla i slutet. Den högsta vinsten.Klädkänslan känner jag så väl igen, men se det utifrån, observera utan att döma... Kläderna var från förr, Du lever NU och en ny garderob vore kanske på sin plats? Gör om gör rätt, köp nytt och börja om.Kram fina Jenny...

2012-04-04 @ 08:05:00 / URL: http://vagtillfrihet.blogspot.com
Postat av: Ann

Jenny, du behöver shoppa! Det kan låta ytligt med tanke på mörkret du talar om, men en garderob full med för små kläder (barnkläder!) gör det bara svårare att bli frisk. Har du någon vännina du kan ta med för smakråd? Det kan vara svårt när man inte längre riktigt vet vad man har för storlek.

Kramar

2012-04-04 @ 08:12:45 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Linda

Du är så vansinnigt stark, att lyckas ta dig till jobbet efter en sådan natt, imponerande.

Har du fått pratat med din sambo under dagen då? Du skulle kanske behöva prata med någon om dina tankar så du inte står så ensam med dem.

Kram

2012-04-04 @ 15:08:36 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Koltrast

You rock, girl! Vilken fighter du är! Jag är på lite samma ställe beträffande kläder och försöker hitta vad som klär min kropp nu. Hur klär jag mina nya kurvor, liksom? Jag vet ju att det går och försöker se med positiva ögon på min nya kropp och hitta vad som funkar istället för att se allt det som inte längre passar eller klär mig. Kanske du som Ann skriver ovan behöver shoppa lite? Utsätt dig inte för gamla minikläder om du bara mår dåligt av det.Beträffande din fråga i min blogg (för en halv evighet sedan, jag har varit under isen och i mörkret ett tag och inte haft ork att svara) så jobbar jag heltid (och lite mer), vilket väl är en hel del mer än vad jag orkar. Skulle dock inte må bra av att gå hemma sjukskriven heller, tror jag. Då skulle jag få lite för mycket tid att sno in mig i mina tankar.Kramar

2012-04-04 @ 21:06:46 / URL: http://flygkoltrastflyg.blogspot.com/
Postat av: jen

fan va bra! IMPONERAD!!

2012-04-04 @ 22:51:42 / URL: http://thejenna.blogg.se/
Postat av: Jenny

Tänk att mörkret kan komma över en sådär, men tänk att du klarar det och ändå orkar gå vidare! Hurra för din kämparglöd och din fighting-inställning.

2012-04-06 @ 16:50:27 / URL: http://mindfulnessmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus